ד"ר מלינגר? בת"א

גל חדשה

New member
המלצה על רופא נפלא-בחולון

אם כבר דיברו על רופאים אני רוצה להמליץ בחום על ד"ר קלמן דן מחולון,הוא רופא עצמאי שמקבל כמה קופות בינהם מכבי,מאוחדת וכו..רופא מבין,עדין,אם יש שאלות משאירים לו הודעה והוא חוזר.רופא מקסים. יש לו אולטראסאונד במקום. מומלץ בחום.

יובל@

New member
דחוף!! זקוקה לעזרתכם!

מחפשת בדחיפות טלפון של פרופ´ מייזנר רצוי בבית או אפילו נייד. העניין באמת דחוף לחברה שלי שאין לה גישה לאינטרנט ולא מצליחה להשיג אותו. היא חייבת לדבר איתו עוד היום או מחר בבוקר. תודה יובל

doremini

New member
תחפשי בדפי זהב באינטרנט

האתר הוא yellowpages.co.il תחפשי ברפואה-רופאים גניקולוגים. בהצלחה

ashlaya

New member
ד"ר מלינגר? בת"א

האם מישהי שמעה עליו???? המליצו לי דרך הקופה לעשות אצלו את הסקירה המאוחרת אשמח לשמוע את דעתכן בנות.....אני כבר חייבת לקבוע תור... יש לי גם אופ´ של מכון קר מה אתן אומרות?

מישהי יודעת........./images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה קורה עם אורית 27 ? היא הייתה אמורה כבר ללדת (לפי ההתפקדות שלכן...) ועוד שאלה : חברתי בת 34 מעוניינת להיהפך לאם חד-הורית . מישהי מכירה רופא פוריות מומלץ וטוב באיזור רחובות-רמלה ? (היא משתתפת גם בפורום חד-הוריות מבחירה וגם בפוריות אבל הבטחתי לה שאשאל גם אתכן...)
תודה מראש והמשך יום טוב. שירלי

מירי פ

New member
סקירה מורחבת

רופא מצויין בתל אביב- ד"ר תומרקין- נמצא במרכז לבריאות האשה ברמת אביב. נחשב לטוב בתחומו.

מירי פ

New member
המלצה על רופא של הכללית ברחובות?

זקוקה בדחיפות לרופא נשים טוב של הכללית מרחובות.

sigalcbz

New member
רופא מומלץ

מחפשת (נואשות) רופא נשים מומלץ ממכבי באזור חיפה-קריות-כרמיאל-נהריה לצורך מעקב הריון

למעלה