ד"ר ממן מכבי מול תל השומר

טלמה1

New member
ד"ר ממן מכבי מול תל השומר

הי בנות יקרות..זקוקה לעזתכם, מישהי מכירה את ד"ר ממן בטיפולי IVF. מישהי אצלה בטיפול בתל השומר ואם כן מה ההבדל בין מכבי בקשר לזמינות!!

האם כדאי לנסות להגיע אליה לתל השומר (במקום סניף מכבי)

שלגייה13

New member
ממליצה עליה בחום רב!!!

הייתי מטופלת שלה ושני ילדיי הם בזכותה. היא מדהימה מקצועית ומקסימה אישית.
לא בדיוק יודעת לענות לשאלתך, אבל למה שלא תקבעי תור אליה במכבי ותשאלי אותה? אני עשיתי את כל הטיפולים אצלה במכבי + אסותא, אבל אני יודעת שהיו שם גם נשים בסניף מכבי שהלכו לתל השומר.
אל תתפסי אותי במילה כי אני לא באמת יודעת, אבל נדמה לי שבתל השומר (כלומר בכל בית חולים ציבורי) אתה לא מטופל של רופא אחד אלא של "פול" של רופאים כלומר מי שבמשמרת ביום השאיבה/החזרה שלך. במכבי + אסותא היא עושה לך הכל בשלב ההפריות (הזרעות רופא תורן במכבי עושה לך). למה את מעדיפה ללכת לתל השומר ולא לסניף מכבי?
בכל מקרה, את תהיי אצלה בידיים מצוינות. בהצלחה!!

טלמה1

New member
תודה רבה האם..

הי
אני בטיפולי IVF .
האם את יודעת אם היא עושה הטיפולים באסותא או במדיקל האם החזרות אחרי שאיבה היא עושה בעצמה?
שאלה נוספת היא לגבי הזמינות שלה למטופלות מכבי. האם היא נותנת הנייד לשליחת תוצאות או הדברים מתבצעים דרך המזכירות בלבד.

שוב תודה76

שלגייה13

New member
תשובות

אם לא היה שינוי בשנה האחרונה, ואני לא מאמינה שהיה, היא עושה את הטיפולים באסותא כולל השאיבה וההחזרה, ופגישות לצורך מתן פרוטוקול היא עושה במרפאה שלה במכבי כהנמן.

היא זמינה מאוד. נותנת את הנייד שלה משלב ההפריות (לא בהזרעות כאמור). בעיקרון את אמורה להעביר תוצאות לאחיות שלה בסניף והן מעבירות את ההוראות שלה, אבל אני הרבה פעמים לא הספקתילהעביר דרכן (הייתי מאלה שהולכות לבדיקות הכי מאוחר שאפשר בבוקר....) אז סימסתי לה ישירות את התוצאות וקיבלתי הנחיות ממנה חזרה בסמס. זה גם מה שכולן אמורות לעשות עם התוצאות של הבדיקות בימי שישי, וגם בימי שני כשהמרפאה סגורה אחר הצהריים והאחיות לא עובדות. וגם אם יש לך ספק לגבי ההנחיות שאת מקבלת מהאחיות, התלבטות, תהייה היא תענה לך בפלאפון. צריך לקחת בחשבון שהיא מאוד עמוסה אז לפעמים היא לא עונה מיד או שהיא קצרה בזמן כשהיא עונה, אבל היא באמת נותנת יחס אישי, הרבה יותר מכמה רופאים פרטיים ששמעתי עליהם. ויש משהו גם נעים ונכון בכך שכשהתקשורת לא ישירות איתה היא עם האחיות בסניף, שרובן מקסימות,מתפתחות בפוריות והיריון ואת תכירי גם אותן, ולא דרך מזכירות.
שוב,לי אין שום היסוס בהמלצה עליה. הלוואי שגם במעקב ההיריון הייתי מצליחה למצוא כזה רופא מדהים בקופה....

סיגי 10

New member
היא נמצאת גם בתל השומר

אבל תל השומר הוא בית חולים ממשלתי ועד כמה שנאמר לי אין שירות פרטי. מה שאומר שאת יכולה לבקש להגיע אליה למתן פרוטקול אבל מפה והלאה הוראות המשך כמובן בהתאם לפרוטוקול זה הרופא התורן. כמובן דרך האחיות . במקרים נדרים ניתן לדבר עם רופא.

למעלה