תשובות
אם לא היה שינוי בשנה האחרונה, ואני לא מאמינה שהיה, היא עושה את הטיפולים באסותא כולל השאיבה וההחזרה, ופגישות לצורך מתן פרוטוקול היא עושה במרפאה שלה במכבי כהנמן.
היא זמינה מאוד. נותנת את הנייד שלה משלב ההפריות (לא בהזרעות כאמור). בעיקרון את אמורה להעביר תוצאות לאחיות שלה בסניף והן מעבירות את ההוראות שלה, אבל אני הרבה פעמים לא הספקתילהעביר דרכן (הייתי מאלה שהולכות לבדיקות הכי מאוחר שאפשר בבוקר....) אז סימסתי לה ישירות את התוצאות וקיבלתי הנחיות ממנה חזרה בסמס. זה גם מה שכולן אמורות לעשות עם התוצאות של הבדיקות בימי שישי, וגם בימי שני כשהמרפאה סגורה אחר הצהריים והאחיות לא עובדות. וגם אם יש לך ספק לגבי ההנחיות שאת מקבלת מהאחיות, התלבטות, תהייה היא תענה לך בפלאפון. צריך לקחת בחשבון שהיא מאוד עמוסה אז לפעמים היא לא עונה מיד או שהיא קצרה בזמן כשהיא עונה, אבל היא באמת נותנת יחס אישי, הרבה יותר מכמה רופאים פרטיים ששמעתי עליהם. ויש משהו גם נעים ונכון בכך שכשהתקשורת לא ישירות איתה היא עם האחיות בסניף, שרובן מקסימות,מתפתחות בפוריות והיריון ואת תכירי גם אותן, ולא דרך מזכירות.
שוב,לי אין שום היסוס בהמלצה עליה. הלוואי שגם במעקב ההיריון הייתי מצליחה למצוא כזה רופא מדהים בקופה....