ד"ר מנגלה עבד עבור "רשת פדופילים"?

ד"ר מנגלה עבד עבור "רשת פדופילים"?

השאלה שלי מסתמכת על חיבתו המפורסמת של ד"ר מנגלה לתחום "מחקרים בגמדים". אני מניחה שהידע שלו סייע למדענים לפתח "דני נוי" (דגים גמדיים) ולפתח "קקטוסים זעירים". אך מה לגבי "אנשים זעירים לצרכים בטחוניים". (לשימוש בצוללות ננס ובמטוסים "ללא טייס" ולצרכים של "גמדים רוצחים" שיכולים לצאת מחלון קטן לאחר ביצוע הפשע....ובכך להטעות את החוקרים.. שרושמים לפניהם שמדובר ב"התאבדות"). והמשך השאלה... האם ד"ר מנגלה סייע ביצירת "אנשים בובות" לצרכי הפדופילים? האם המחקר נמשך גם היום בתוך ה"כורים הגרעיניים"? האם "עליית הנוער" היתה רשת פדופילים?

schlomitsmile

Member
מנהל
לזכותה ייאמר שהיא מספקת הפוגה קומית... נכנסים לפורום שואה, לא מצפים לצחוק. עד שאהובה היקרה מגיעה...../images/Emo28.gif../images/Emo8.gif

אותי זה דווקא מטריד מאד

נכנסים אנשים שלא יודעים שאהובה פלץ סובלת קשות ממחלת הרדיפה, וחושבים שאכן יש קונספירציות מפחידות - "כולם נגד כולם", כל הפורום נראה לפעמים בעקבות ההודעות שלה כמו קרקס, זה מדאיג אותי שאנשים קוראים כמה הודעות שלה, מרימים גבה, חושבים שאנחנו מגבים את ההודעות שלה, ולכן ממשיכים מכאן הלאה. אני שמחה בשבילך שלומית שזה גורם לך לחייך, מצטערת שאותי זה מדאיג.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני מקוה שאנשים יודעים, שאף אחד מהכותבים באף פורום, אינו כותב את "דבר המערכת". כל אחד כותב את דעתו ואת פרי מחשבתו. ואם יש פירות קצת מוזרים, הרי זה מה שהם, ואני מניחה שברור לכל שזה אינו מעיד דבר על הפורום בכללותו.

מירה51

New member
אפילו אם כן, למה לעשות לה אאוטינג?

אני נתקלת בהודעותיה בפורומים אחרים, יש שמוחקים, יש שמשאירים מתוך רחמים. אבל אם זה אכן שמה - למה לחשפו? זה דבר שאסור בכלל, על אחת כמה וכמה אם אדם לוקה במחלה כלשהי, בין נפשית ובין פיזית. ואני חשבתי שמדובר במישהי אחרת, אסטרולוגית אחת, טלילה משהו, שגם היא היתה כותבת בסגנון של תיאוריות קונספירציה על ימין ועל שמאל.

אולי כדאי להכין אשכול של כל הודעותיה

בניקים השונים. כשקוראים במצטבר, עולה המסקנה בבירור. (זו גם מחשבה לעניין הפורום אותו אני מנהלת). שבוע טוב לשכנים הסבלניים
מיכל.

למעלה