ד"ר פיל= ד"ר פרפקט

ד"ר פיל= ד"ר פרפקט ../images/Emo47.gif

יש משהו שמעצבן אותי אצל ד"ר פיל: הוא נראה פשוט מושלם: הקשר נישואים עם אישתו נראה נפלא, הם נראים מאוהבים וכמו בני 16 בכלל
, הילדים שלהם אוהבים אותם בטירוף כפי שזה הוצג בתוכנית, ובעצם ד"ר פיל מוצג כאדם מושלם, והרי ברור שזה לא כך במציאות. איך אתם מתארים שהחיים של ד"ר פיל באמת בבית עם רובין והילדים
תנו דרור לדמיון ותכתבו סצינה שלדעתכם מתרחשת באמת בחיים שלהם וקרתה במשפחה של ד"ר פיל ומראה שהוא לא כזה מושלם כמו שהוא מוצג בתוכנית.

Y. Welis

New member
אני לא חושב שהוא מושלם

יש לו לעיתים נטיה להחמיא לעצמו, או להאמין שהוא היחיד שצודק. הוא גם נעשה בעונה הזו ממוסחר מאוד ולעיתים נשמע כמו ג'ינגל פירסומי, על חשבון איכות הטיפולים. אבל אלה בעיות מינוריות יחסית, כי המסר שלו חשוב יותר, כמו גם הגישה. אני באמת חושב שהוא *השקיע* בביתו, וכתב על המשפחה ה'פנומנאלית' (ביטוי קצת מוגזם, יש להודות) מתוך נסיון אישי מעל לכל, כי עבורו השקעה במשפחה היא הערך העליון, אפילו יותר מכסף: וזה דבר נדיר מאוד באמריקה של היום. קל לכן לפקפק בתמונה שהוא מצייר (אני לא חושב שיש שם באמת 'שלמות' - רק הרמוניה והבנה), ולהחמיץ את העובדה שהוא השקיע הרבה זמן ומאמץ כדי להגיע למצב הזה בתוך המשפחה, ושהמאמץ הזה השתלם, כי הוא היה שם מההתחלה (מן הסתם הנישואים הראשונים שהוזכרו כאן לימדו אותו לקח חשוב).

למעלה