ד"ר קאופמן יובל או ד"ר פלימר שלמה

natalim14

New member
ד"ר קאופמן יובל או ד"ר פלימר שלמה

היי לכולן,
אני בת 26, מהצפון, נשואה. תקופה אחרי שהתחתנתי מצאו שאני סובלת מאנדומטריוזיס.
מצאו שיש לי ציסטות ב2 השחלות.
התייעצתי עם כירורגים ורופאי פוריות והחלטתי לנסות את מזלי בטיפולי פוריות-
לאחר 2 נסיונות של הזרעה הלכתי לייעוץ אצל ד"ר קאופמן יובל.
נמצא שהציסטות גדלו והמצב באופן כללי לא אופטימאלי, אז קבעתי תאריך לניתוח בסוף חודש ינואר.
מכיוון שאני חברת מכבי, הסבסוד של הניתוח הינו מזערי- סך הכל הפרוזדורה תעלה קרוב ל-9000 ש"ח.
בדקתי מול אסותא לגבי רופאים נוספים בתחום, ואכן יש רופא מטעם מכבי- ד"ר פלימר שלמה,
שכמובן אצלו הניתוח יהיה בעלות התחייבות בלבד.
האם מישהי מכירה את ד"ר פלימר שלמה??
מה לדעתכן עלי לעשות?? אני מיואשת לחלוטין!

גולי7613

New member
מסכימה לחלוטין עם שמיץ

לא הייתי בוחרת במנתח שאינו בעל התמחות באנדו מהסיבה הפשוטה של פגיעה אפשרית בפוריות כתוצאה מהניתוח.
הרופאים המנוסים והמיומנים ידעו לפעול בצורה שכזו שפוריותיך לא תיפגע.
בנוסף רופא שאינו מיומן לא ידע להסיר את כל המוקדים ולא להשאיר זכר לאנדומטריוזיס, אבל רופא מיומן ומנוסה בתחום יוכל ועשה זאת.
אני בעצמי נותחתי לפני כשנתיים עם אנדו מפושט וציסטות גדולות ביותר בשתי השחלות. כשרציתי להיכנס להריון לא היתה לי בעיה כלל וכלל ולא נזקקתי לטיפולי פוריות.

shir1411

New member
ד"ר קאופמן

היי, באזור הצפון הרופא היחיד שאני מכירה שמתמחה באנדו זה ד"ר קאופמן.
נכון שעלויות הניתוח הן גבוהות, אך במקרה של אנדו לא כדאי לנו לעשות ניתוח אצל מי שהוא לא מומחה בתחום, אני אישית לא שמעתי על ד"ר פלימר שלמה (אולי הוא מתמחה באנדו אבל אני לא מכירה).
לצערנו אין הרבה רופאים בארץ שמתמחים באנדו ולכן אני הייתי ממליצה לך כן להשאיר את הניתוח אצל ד"ר קאופמן.
מה גם שהייתי אצלו בייעוץ והתרשמתי ממש לטובה, לא עשיתי אצלו כי אני מאזור המרכז ובחרתי לעשות אצל ד"ר סוריאנו, אך אני יכולה להגיד לך מתחקיר שעשיתי לפני הניתוח שלרוב בנות שנותחו לא על ידי מומחה אנדו נאלצו לעבור ניתוח שני ואף שלישי.
כמובן שזה לא מחייב אבל אני אישית לא הייתי מוכנה לקחת סיכון, מה גם שרציתי להיכנס להריון בהקדם :) היום אני אחרי ניתוח אצל מומחה אנדו ובטיפול שני של IVF נקלטתי :)
אני יכולה להגיד לך שמכבי עוד יחסית משתתפת יפה כי לי עלה 17,000 אחרי השתתפות של מאוחדת.
בכל אופן מה שלא תחליטי, אני מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות בהקדם!!!

shir1411

New member
ד"ר שי אליצור

ד"ר שי אליצור הוא מנהל מחלקת IVF באסותא תל אביב ומקבל פרטי, הוא מאוד מקצועי בתחום ועובד עם הרבה בנות שיש להן אנדו, ממליצה בחום :)

natalim14

New member
.

לא עברתי ivf.. המצב שלי החמיר אחרי 2 הזרעות בלבד אז החלטתי לעבור ניתוח. טופלתי אצל דר גיסילביץ יואל.

natalim14

New member
המון תודה!!!

שיר, איזה בשורות משמחות!!!!! שיהיה בשעה טובה:) המון תודה!!!!!!!!

kikona126

New member
מכירה את קאופמן

לא כפציינתית, הייתי אצלו בפישה ענינית בנושא אנדו.
הוא בן אדם מדהים!
אפילו אני חשבתי ללכת אליו לביקורת מתי שהו...

למעלה