ד"ר קריב - שאלה בענייני פיסטולה

MissEden

New member
ד"ר קריב - שאלה בענייני פיסטולה

אני מחלימה כרגע (בבית) מניתוח פיסטולה שעברתי לפני יומיים. הכאבים קשים ואני מרגישה שהמקום המנותח נפוח מאד. אני יוצאת מתוך נקודת ההנחה שאלו הן תופעות נורמליות לאחרי ניתוח. מעולם לא עברתי ניתוח קודם. אני מניחה שאני צריכה שרופא יראה את זה כדי שאדע אם הכל בסדר. אבל האם התופעות שאני מתארת - כאבים קשים ונפיחות מקומית - הן אכן נורמליות? לא בא לנסוע למיון להיבדק ולהטריד אם זה לא משהו חריג. תודה תודה.

ניתוח פיסטולה

שלום רב כאבים לאחר ניתוח מהסוג הזה שכיחים אך בדרך כלל הם נשלטים על ידי משככי כאבים שגרתיים. בדרך כלל לא צריכה להיות נפיחות גדולה לאחר ניתוח פיסטולה. לכן, בגלל שקשה להתרשם מהתיאור המילולי מה בדיוק קורה שם עדיף להבדק. דר קריב

MissEden

New member
תודה, דוקטור. וסיפור לזמנך הפנוי ../images/Emo9.gif

האמת היא שאני די רותחת. עליתי לבית החולים ואושפזתי שוב, בגלל הכאבים. בבדיקה לא גילו שום דבר חריג. ה"נפיחות" היתה טחורים. אף אחד לא גילה לי שככה מרגיש טחור (הייתי כבר משוכנעת שזו מורסה!), ואם מישהו היה טורח להסביר לי שיש שם טחורים שהתנפחו לא הייתי צריכה לעבור את האקספלורציה הזאת תחת הרדמה חוזרת. אני כועסת על כך מאד כי לדעתי לא היה צורך בזה. לא שזה עוזר לי במשהו הכעס הזה. סתם הרדמה חוזרת (ספיינל) והייתי מנוטרלת שוב שעות כה רבות ולילה נוסף בבית החולים. שוחררתי היום שוב הביתה. תודה שוב, ד"ר קריב, וחג שמח.

למעלה