ד"ר קרני שלום.

55אלונה

New member
ד"ר קרני שלום.

אני חולה בטרשת בערך 15 שנה +, כשחליתי כל נושא הזריקות היה עדיין בשלבי ניסוי ... ולא קיבלתי כלום ...כשהזריקות "יצאו" לאור, הרופא שלי אמר שלפי מצבי , ולפי כמות ההתקפים שהיו לי עד כה ..הוא לא מוצא לנכון להמליץ לי על טיפול בזריקות , אלה אם אני מאוד ארצה ....החלטתי שאני לא רוצה ...ומה שניראה לי היום ...שאני נישארתי בין ה"בודדים" שעדיין לא מקבלת זריקות ....(שיתפתי את הרופא שלי בהרגשה הזאת, והוא אמר לי שאני לא היחידה ויש עוד שלא לוקחים זריקות) אני מאוד "שלמה" עם עצמי , על הבחירה שלי לא לקבל זריקות. ורציתי לשמוע גם את דעתך ...האם אני נוהגת כמו שצריך ....תודה !

55אלונה

New member
לד"ר קרני,

היה לי "התקף גדול" לפני 15 שנה (בערך) שאז טופלתי בקורטיזון, עברתי תהליך שיקום שלקח שנה עד שחזרתי לתפקד(כי בזמן ההתקף לא תיפקדתי בכלל ) , ומאז יש לי "התקפונים" (ככה הרופא שלי מכנה אותם ) שעוברים ללא טיפול ..., ז"א 15 שנה לא היה התקף שהצדיק מתן סטרואידים ... החמרה במצבי ??? מצטערת אבל ממש לא, (דואגת לעסוק בפעילות גופנית כמו התעמלות, שחיה )שאריות מההתקף ה"גדול" זה רעד לפעמים, וסחרחורות שעוברים אחרי כמה דקות או שעות (אני פשוט כבר לא מתיחסת לזה ...). מקווה שעניתי על שאלותיך.

55אלונה

New member
ד"ר קרני תודה !!!

ואני חשבתי שאולי כדאי לי להחליף את הרופא (שרק הוא מטפל בי מתחילת המחלה )תודה לך ,ועכשיו אני יותר "שקטה" !

למעלה