שאלה או יותר התייעצות
אני מטופלת כבר מזה 5 שנים אצל מטפלים שונים אך כבר חצי שנה אני ללא טיפול(מאז שסיימתי את הצבא), כל טיפול שהתחלתי איכשהו הסתיים מכורח הנסיבות ולא בגלל שהיה צריך להסתיים, הראשון הסתיים בגלל סיום אישפוז(הפרעות אכילה) השני הסתיים בגלל התחלת צבא והשלישי הסתיים בגלל סיום צבא... נורא רציתי להתחיל עכשיו טיפול כמו שצריך ולסיים כמו שצריך ולסגור עם עצמי דברים שנורא קשה לי להמשיך איתם, מצאתי מישהי סוף סוף שאני יכולה "להרשות" לעצמי אותה מבחינה כלכלית הבעיה היא שאני גרה לבד ומשלמת על עצמי הכל ועכשיו מצאתי עבודה שלא תאפשר לי להתחיל טיפול בגלל השעות והימים(באמת שניסיתי לראות אם אפשר אבל אי אפשר) השאלה שלי היא- כמה חשוב לתת עבור טיפול ברגע זה לוותר על עבודה, שכרגע אני לא יכולה להרשות לעצמי את זה כי אין לי כסף, וללכת לטיפול או שפשוט להתחיל לעבוד ולחכות עוד שנה עם הטיפול למרות שזה כל כך קשה לי כרגע? יודעת שיהיה לך קשה לענות לי במיוחד שאינך מכיר אותי אבל קשה לי להחליט לבד.... איך מחליטים מה יותר חשוב? הרי אני לא יכולה ללכת לטיפול ולא לעבוד אבל גם לא לעבוד ולא לטפל בעצמי ובבריאות שלי וניסיתי למצוא משהו ביניהם ולא מצאתי