ד"ר שחר קול

מצב
הנושא נעול.

איביבון

New member
ד"ר שחר קול

ד"ר שחר קול
שלום, האם למישהי יש נסיון או דעה לגבי ד"ר שחר קול עבור מי שעברה טיפולים מספר שנים ללא הצלחה?.

כמו תמיד - תלוי....

ד"ר שחר קול
שלום, האם למישהי יש נסיון או דעה לגבי ד"ר שחר קול עבור מי שעברה טיפולים מספר שנים ללא הצלחה?.
כמו תמיד - תלוי....
יש את לימור 1975 שממש סוגדת לו, נקלטה תוך שנתיים ומאמינה שהכל בזכותו. יש לי חברה שברחה ממנו כי היחס היה מזלזל, מהיר ולא ממש מקצועי. והכי קובע : אם את פרטי או דרך הקופה....

ברוך המצטרף אלינו, איביבון

ד"ר שחר קול
השאלות הקודמות שלך נעלמו לי למטה מבלי שאבחין בהם. הצצתי בהן עכשיו ואני מבינה שאתם נמנים עם בעלי הבעייה של שחלות המגיבות חלש מסיבות של גיל. זו בעייה לא כל כך פשוטה ויש יחסית מעט רופאי פוריות בארץ המתמחים ספציפית בבעלי הבעייה הזו. אני יודעת שבפורום פוריות השכן יש כמה וכמה נשים המתמודדות עם הקושי הזה ויש להן בוודאי מידע רב יותר. שם גם תוכל למצוא יותר תשובות על ד"ר שחר קול, שאני אינני מכירה כלל. שיהיה בהצלחה!

לברוח כמו מאש../images/Emo123.gif

השאלות הקודמות שלך נעלמו לי למטה מבלי שאבחין בהם. הצצתי בהן עכשיו ואני מבינה שאתם נמנים עם בעלי הבעייה של שחלות המגיבות חלש מסיבות של גיל. זו בעייה לא כל כך פשוטה ויש יחסית מעט רופאי פוריות בארץ המתמחים ספציפית בבעלי הבעייה הזו. אני יודעת שבפורום פוריות השכן יש כמה וכמה נשים המתמודדות עם הקושי הזה ויש להן בוודאי מידע רב יותר. שם גם תוכל למצוא יותר תשובות על ד"ר שחר קול, שאני אינני מכירה כלל. שיהיה בהצלחה!
לברוח כמו מאש

יחס כזה מזלזל לא פגשתי בכל מהלך הטיפולים שלי, ולחשוב שפעם סגדתי לו פוי. רופא שההצלחה עלתה לו לראש ומה שלא מעלה לו את הסטטיסטיקה של ההצלחות מבחינתו חבל על הזמן. ויחס בוא לא נדבר על היחס כי ישר החיוך המתנשא שלו עולה לי בעינים. מצטערת על הוצאת הרפש הזו, אני פשוט לא מסוגלת לשמוע את השם שלו. באיזור חיפה, אני יכולה להמליץ לך בחום על קלדרון, לויט, ארליך, מנור, גיסלביץ (תלוי מהיכן בדיוק אתם). שיהיה לכם בהצלחה

איביבון

New member
פורום שכן ?

פורום שכן ?
תודה מקרב לב, אבל מה הוא הפורום השכן?

העין ה 3

New member
הנה קישור לפורום השכן

פורום שכן ?
תודה מקרב לב, אבל מה הוא הפורום השכן?
הנה קישור לפורום השכן
הפורום השכן הוא פורום פוריות. יש שם הרבה יותר משתתפות. אנחנו פורום אינטימי שמאוד כיף להיות בו, אבל אם רוצים תשובות מהרבה משתתפות - הכתובת היא הפורום השכן. ורדה

sigaliot

New member
במקרה הצצתי פה ואני יכולה רק להמליץ

ד"ר שחר קול
במקרה הצצתי פה ואני יכולה רק להמליץ
ואפילו להמליץ בחום! אני טופלתי אצלו במסגרת קופ"ח מכבי , קיבלתי יחס מעולה והוגן , הוא רופא שלא מבזבז זמן או מורח אותך אלא ישר פונה לטיפול וכמה שיותר מהר , אפילו זכיתי אצלו לכמה פרוטוקציות , למשל בבקרים שהוא עבד ברמב"ם הגעתי אליו לשם למעקב זקיקים ונכנסתי ראשונה בלי תור , הוא היה מתקשר אלי לפלאפון כשהוא היה מגיע למחלקה ואומר לי להיכנס ראשונה. אה ונכנסתי להריון אחרי מחזור אחד של פיריגון , אז אולי זה בגלל שהגוף שלי הגיב יפה לטיפול ושיחק לי קלף , אבל בכל זאת , הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו ואני ממליצה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה