ד"ר שלזינגר לקח כמעט 3 שנים

pilovich shahaf

New member
ד"ר שלזינגר לקח כמעט 3 שנים../images/Emo124.gif

..שהיזמים יוציאו את המתקן- "מצפה הכרישים/אי הצוללים" מהים,{מצ"ב הקובץ המדבר בעד עצמו...}, אתה בטח ממשיך להרעיל ולהאשים אותי במחדל הזה בכלל ובזריקת הסטי"ל אח"י חיפה ל-800 בלב במפרץ, אבל אל תדאג ידידי הנחש, טחנות הצדק טוחנות לאט אבל בטוח, ואת עגמת הנפש שאתה גרמת ליזמים שוקי עובדיה ומשה {פוקסי} פוקס וליזמים אחרים שבאו להשקיע בעיר אילת ונתקלו בביוקרטיה "תרתי משמע" הניקראת תורתו של ד"ר יחיעם שלזינגר- מנהל היחידה לאיכות הסביבה בעירית אילת, וזאת עוד לא נגענו עדיין בפרוייקטים אחרים כמו: אום רש-רש, מוזיאון אילת וכיוצ"ב...
תאריך ההודעה: 05/08/01 שעת ההודעה: 18:29 מאת: pilovich shahaf נושא: פיני-אני באבל מתאריך 31.12.1998 בשעה 03:45 כשהיתחילו ההכנות להוריד את הסטי"ל אח"י "חיפה", על ידי צוותי חיל הים, לאחר שמפקד חיל הים נתן הוראה לפנות את המיבדוק מיד. הסטי"ל הורד למיים וניגרר ללב ים בגבול טאבה ישראל.......ושקע במצולות- 800 מטר לדראון עולם. אוזלת יד לא הייתי אומר, מה לא עשינו "המאפיה" ניצחה, והראיה לכך שמצפה הכרישים/אי הצוללים הוקם באותה נקודה שהובאה לאישור-"ולא אושרה"8 חודשים אח"כ. [החברה הוקמה כשהסט"ל היה עדיין על המיבדוק ומחכה לאישורים,להטבעתו כאתר צלילה וכשונית מלאכותית. עזות מצח-כן ובגדול "קשרים הון ושילטון", והכל בחסות רשויות ממלכתיות!! אלוהים יישמור-כן אבל הוא יישמור עלינו אם אנו נישמור על עצמנו קודם כל, ואת השאר הוא יעשה. יום טוב. פילוביץ שחף. ====================================================================== נושא: ,תאריך ההודעה: 10/11/20 שעת ההודעה: 23:39 מאת: pilovich shahaf נושא: הדג מסריח מהראש..." לכאורה יום שני ה-5.11.01 י"ט בחשון לא אומר כלום לאף אחד פרט למי שזה פגע בו אישית כתוצאה מהמצב הביטחון בארץ. אבל ביום הזה קרו שני דברים חשובים בהמשכם של שני סיפורים חשובים, שאני אישית מלוה אותם מיום היוולדם ועד להיום בכלל, ובפורומי האינטרנט.....בתפוז בפרט !! מיקרה ראשון:- ב- 5.11.01 בשעה 18:00 לערך- בלישכתו של השר מתן וילנאי-שר המת"ס שבכנסת ישראל בירושליים הבירה, ניפגשה מישפחתו [הוריו +] של דורי נאברבאנל ז"ל שנהרג בתאונת צלילה מחרידה, עם כבוד השר מתן וילנאי......המשך יבוא!! מיקרה שני:- ב- 5.11.01 בשעות הבוקר בבית מישפט המחוזי בבאר שבע, נערך דיון אצל כבוד השופט....בעיסקת טיעון שנערכה בין המדינה/פרקליטות, לבין בא כוחם עו"ד...של החברה והבעלים של פרוייקט מיצפה הכרישים/אי הצוללים באילת......המשך יבוא !! אין ספק גל-ים, שועלת המידבר- שטחנות הצדק טוחנות/עובדות לאט אבל בטוח, ושיהיה לך שבוע טוב.. אין חדש תחת..........השמש מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.

poza

New member
פילוביץ´ - שיתבעו אותך לדין על

הוצאת דיבה, הכפשה - אל תבקש מאיתנו להיות עדים. את הכנראה לא מבין איך אתה מסתבך. פורום, פורום, אבל יש תקדימים שמעתי שבילין ופרס כבר מכינים את התביעות הענקיות.

pilovich shahaf

New member
חילופי מנכ"לים ברשות הטבע והגנים|דג

בשעה טובה מונה מנכ"ל חדש {"מר אלי אמיתי"} לרשות הטבע והגנים...מנכ"ל הולך ומנכ"ל בא, אבל "העילה" נשארת ומתבוססת בתוך עצמה, האם יתכנו שיניים במיבנה, באירגון, במהות, בתוכן...ימים יגידו

למעלה