ד"ר שמש

ד"ר שמש

שלום לכולם, אני חולת מנייר ומתעניינת בטיפול אצל ד"ר שמש. האם יש חולי מנייר שטופלו אצלו ויכולים לספר לי האם הטיפול אכן שווה את הכסף? האם חשו הקלה בסחרחורות? בטינטון? בשמיעה? מאחר והטיפול מאד יקר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בטרם אני משקיעה את מיטב כספי. בתודה מראש!

zs1957

New member
ברוכה הבאה מנייריסטית

שלום רב מנייריסטית! האם את מטופלת בתרופה שנקראת בטאהיסטין. זו תרופה הניתנת לחולי מנייר. היא מקלה את הטינטון, והסחרחורת. בנוסף יש להפקפיד על דיאטת דלת מלח. חל איסור על שתיית קפה, תה ,על שוקולד ועל אלכוהול. אודה לך אם תספרי האם טופלת והאם הטיפול עזר?באם לא אדבר עמך במסר אישי על הד"ר שהזכרת בכתבה. הרבה בריאות זהבה שחם

אור43

New member
בטאהיסטין

שלום לך מה שאת אומרת שתרופה זו מקלה על טינטון ואי אכילת הדברים שציינת גם מקלים על הטינטון?

zs1957

New member
אכן כן

היי אור 43, התרופה זו מקלה על הטינטון וגם הדיטאה. קראי את סיפוריהם של BS777 ו- ASAFFI3 .בתשי מקבלת בטאהיסטין + דיאטה. ואריק מקבל תרופות טבעיות +דיאטה.את גם יכולה לשאול אותם שאלות בנושא הזה. זהבה שחם

שלום זהבה

אני מטופלת בתיאזואיד ונאמר לי להקפיד על דיאטה דלת מלח, לא לשתות קפה, לא לעשן ולא לשתות אלכוהול. בזמנו נתנו לי כל מיני רופאים בטאהיסטין, אולם לאחרונה שמעתי מכמה רופאים שהתרופה הזו אינה אפקטיבית (בארה"ב הפסיקו להשתמש בה). בנוסף אני מנסה עכשיו דיקור. מאז שהתחלתי עם התיאזואיד והחמרתי את הדיאטה דלת המלח שלי חל שיפור בטינטון ובלחץ באוזניים, אבל הייתי רוצה להגיע למצב טוב יותר, מה גם שיש כל יום עליות וירידות. הייתי שמחה לשוחח עמך על ד"ר שמש, ועל יעילות הטיפול שלו בחולי מנייר. אודה אם תשאירי לי כתובת מייל בה אוכל לפנות אליך. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלי לתת קווים מנחים לעניין דיאטה דלת מלח, למה בדיוק הכוונה, מה מותר ומה אסור בתכלית האיסור, וכמה באמת צריך להקפיד. תודה וישר כוח על הפורום!

zs1957

New member
דיטה דלת מלח- תגובה למנייריסטית

הקפדה על דיאטה דלת מלח היא מאד חשובה לחולי מנייר. מעבר לכך יש דברים נוספים שאסורים למאכל /שתיה. קפה , אלכוהול, מטוגן, שוקולד,מתוק. יש לאכול לחם עם חיטה נבוטה או טרום נבוטה. הרבה מזונות המכילים ויטמין B כולל בשר מהחי.לכל זה יש להוסיף תרופות. כל אחד מה שקבל מהרופא שלו.לגבי הרופא אכתוב לך מסר אישי. זהבה שחם

צן צן

New member
הי מנייריסטית

יש סיכוי שהאיש הזה אמר לך שהוא יכול לקבוע לך רק לשנה + ? ואז כשקצת לחצת עליו הוא אמר לך שהוא יכול להכניס אותך לתור בזמן הקרוב עם תעריף של תיירים ? ואז הוא ביקש מספר עם ארבע ספרות ? כי זה בדיוק מה שקרה לי כשדיברתי איתו חודש אחרי שהתחלתי לסבול מטניטוס אכזרי (שאיתי גם ברגע זה ממש). אם את שואלת אותי - אדם כזה הוא לא אדם. הוא מרוויח כסף מאנשים שנמצאים ברגע היא חלש וכואב שלהם. ומעבר לזה - אין היום תרופה לטניטוס או למנייר. גם לו אין. הוא מחפש דרכים להקל על הסבל באמצעים תזונתיים. אם זאת, ימרתי קשר עם מטופל שלו שטוען שהוא מאד עזר לו. (את שלושת השאלות שציינתי למעלה ד"ר שמש שאל את אותו אדם גם לפני יותר מעשר שנים). בנוסף, ראיתי באתר שלו (אין לי את הלינק) שהוא מפנה ללקוחות מרוצים. תעשי בעצמך את החשבון. בהצלחה, ניצן. נ.ב. - שמעת על דיסוננס קוגניטיבי ? כל מי שישלם כזה סכום ירגיש בסוף איזשהיא הקלה. אני אישית מעדיף מערכת סטריאו חדשה שתמסך לי את הרעש הפנימי :)

אז זהו שאני תוהה

אם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לקבל משהו שלא ממש עוזר. כלומר - שמעתי שהוא עוזר למקרים של טנטון, אבל עוד לא הבנתי אם זה גם מועיל לחולים במנייר. דיברתי איתו אבל לא ממש הצלחתי להבין את התשובה. אם יש כאן מישהו שחולה במנייר וטופל אצלו, אשמח לשמוע רשמים ותגובות. לחלופין אם מישהו מכיר חולה במנייר שטופל אצל ד"ר שמש, אשמח אם יקשרו אותי אליו, על מנת שאוכל לקבל חוות דעת אמיתית. תודה על העזרה!

למעלה