ד"ש חם מפורום חתולים + שאלה

ד"ש חם מפורום חתולים + שאלה

שלום פורום יקר עד שלא נתקלתי בפורום שלכם לא ידעתי על קיום מחלה כזו. האם לרפואה האלטרנטיבית יש יכול עזרה לחולים בה
אני מאמינה גדולה ברפואה האלטרנטיבית כי בזכותה נרפאתי מצרות שאין לרפואה הרגילה תשובות. לכן שאלתי אם פניתם לטיפול אלטרנטיבי
באהבה רויטל

gaia20

New member
הי רויטל

לצערי, לא לרפואה האלטרנטיבית ולא לקונבנציונלית, אין פתרונות עבורינו אומנם התרופות מקלות עלינו ואף מביאות לרימיסיה (הירדמות המחלה), אומנם פרחי הבאך ותמציות למיניהן, רפלקסולוגיה והילינג, יכולים להקל על כאבים וכאלו, אבל אף אחד מאלו, לא מעלים או מרפא לגמרי את המחלה.

קאריני21

New member
גאיה יקרה

אין ספק שהמחלה עצמה לא תעבור. בדיוק כמו שהמחלה שלי לא תעבור. אבל טיפול אלטרנטיבי אכן יכול לסייע בהרבה תסמינים שהלופוס עושה. יש לי חברה שמטפלת במישהי שיש לה לופוס ומטפלת בה בכאבי פרקים ושמעתי שזה עשה לה פלאים והוריד לה את הכאבים. לא לשלול לפני שלא מנסים. הרפואה האלטרנטיבית יכולה לעזור או לא לעזור בכלל - אך לדעתי היא אינה יכול להזיק. (כמובן, תלוי במטפל שהלכתם אליו). בהצלחה. קארין.

gaia20

New member
חלילה לא שללתי

להפך, ציינתי שהיא יכולה לעזור, אך לא לרפא לגמרי תסכימי איתי שיש הבדל בין להקל על כאבי פרקים, לבין להעלים לגמרי את המחלה, ולהיות בריאים כמו כל בן אדם נורמלי (לא רמיסיה!) רק עוד לציין שאני בעצמי התנסתי באלטרנטיבית, התוצאות לטוב או לרע זה לא משנה, אבל אני האחרונה שתשלול כלי כזה חשוב.

קאריני21

New member
מתוקה!!

אני יודעת שלא שללת. ודווקא שמחתי לשמוע שזה מקל. תראי, לופוס בגלל שהיא מחלה אוטואימונית היא מחלה שלא תעבור (בדיוק כמו ה - APLA שלי). ובוודאי שיש הבדל בין להקל לבין להעלים. חוץ מזה ... שגם רמיסיה (שן לופוס...שן ואל תקום) זה משהו טוב, לא?
ענקי קארין.

gaia20

New member
רימיסיה זה משהו מצויין

הלוואי על כולנו רימיסיה ארוכה ארוכה עד סוף העולם! ד"א, אם לציין משהו שכן הועיל, תמציות פרחי באך-רעיון גאוני.... אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או אם זה באמת התמציות (אבל זה בעצם לא משנה, המטרה הושגה...) אבל השינוי, היה מאוד משמעותי לתקופה מסויימת

קאריני21

New member
נפלא!

אני שמחה לשמוע! תראי, לכל אדם ואדם התמציות הן אינדיבידואליות. לי אישית, תמציות באך לא עזרו ממש. אבל לפני כמה שנים טובות, טופלתי בהומאופתיה שמאוד עזר לי. מותק, כל רימיסה היא מתנה
מחלות אוטואימוניות כמו שלנו לא יעלמו לצערנו
אבל להשתיק כאבים ולהקל עליהם ... זו ברכה
קאריני.

למעלה