ד"ש מאמריקה, אחרי סיום החלק ה - 1

צור בנר

New member
ד"ש מאמריקה, אחרי סיום החלק ה - 1

חברות וחברים יקרים, כרגע 1 בלילה בוושינגטון D.C וחזרתי הערב עם שכטר ונוימן מחלקו הראשון של הטיול הארוך שלנו בארה"ב. יצאנו לפני שבוע מוושינגטון לאורך החוף המזרחי דרומה עד לפלורידה. שם ביקרנו ב Sun And Fun ופגשנו את מיקי גולן (סוחר בחסד. האמריקאים לא ידעו שהם יכולים לרדת כ"כ נמוך במחירים...). משם המשכנו לאורך חופיה המערביים של פלורידה וחופיה של לואיזיאנה ללילה בלתי נשכח בניו אורלינס. משם צפונה למיסיסיפי ושאר מדינות הדרום, עד לקנטקי ואוהיו בצפון ואז - מזרחה דרך הרי האפלאצ´ים לוושינגטון. מחר מתחיל המסע הארוך מערבה לסן - פרנסיסקו (דרך הגרנד קניון והרי הרוקי כמובן , אותם נחצה ב 10000 רגל...) שם שכטר יישאר, ואנו נחזור חזרה לוושינגטון דרך הגבול הצפוני. סיפורים בפעם אחרת כי אני מת לישון ותודה לצביקה ברק על מילוי מקומי בצורה הטובה ביותר. ביי, צור

בילוי נעים !!

אין ספק שטיסה ברחבי ארה"ב מהנה בצורה משמעותית מאשר בארץ, בעקר בגלל חופש מרחב ונופים (זו לא תלונה על ארצנו הקטנה והיפה) לפני מספר חודשים חזרתי מקליפורניה שם התנסיתי בטיסה באזור ונטורה צפונית מ-LA ועד סנטה ברברה כולל הרי קליפורניה ומעל הים לכוון איים קטנים באזור, חוויה משכרת. אני מניח שכבר יצא לך להיות שם, ואם לא, תוכל לנסות במספר לא קטן של שדות תעופה, כמו של CAMARILO. התמונה המצורפת בכרטיס האישי שלי הינה מהטיסה בינואר האחרון באזור. חזק ואמץ ! צרף תמונות ! מעט קנאה חיובית לא תזיק.

צחי נבו

New member
אם אתה עובר באריזונה...

"Grand Canyon State" תגיד בבקשה איפה ומתי... אולי אטוס ליירט אותכם... מתכננים נחיתה באיזור? אל תדלגו על Lake Powell ! טלפון שלי בבית 480-897-3216, Pacific Time.

למעלה