ד"ש מאסתרס

טיקו1

New member
ד"ש מאסתרס

בקרתי השבת חברה שמאושפזת בבית רבקה בפ"ת ולהפתעתי פגשתי שם את אסתר שלנו. מסתבר שביום שישי הכניסו את שלמה לבית רבקה. ראיתי אותו בחדר האוכל המחלקתי כשהבת , מיכל, מאכילה אותו. לאסתר אין זמן עכשיו לכתוב בפורום אז אני מוסרת ד"ש ממנה. בשורות טובות ופורים שמח . רותי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ד"ש לאסתר ולשלמה

שמחתי לקבל ד"ש מאסתר. הבנו כולנו שהמצב לא מאפשר לה להיכנס לפורום והיינו מודאגים. אנחנו עדיין מודאגים ממצבו של שלמה. האם המעבר לבית רבקה מבשר על הטבה במצבו? אני מקווה שכן. אני מקווה שיש מי שקורא בפורום וימסור לאסתר וגם לשלמה היקר ד"ש מאיתנו ושאנחנו מחזיקים להם אצבעות ומקווים שמצבו של שלמה ישתפר והוא יחזור הביתה ואסתר תוכל לחזור לפורום. אני מאחלת לכל משפחת ספקטור פורים שמח, ורפואה שלמה לשלמה ובשורות טובות.

../images/Emo151.gif תודה רותי על הדווח

אנחנו בפורום דואגים לשלמה ומבקשים שתמסרי לו ולמשפחתו החלמה מהירה, אומנם אני לא נציגת הפורום אך אני בטוחה שכל הפורום שואל לשלמה ומודאג, שיהיה לכולם פורים שמח ורק נישמע אי"ה בשורות טובות, אגב שמחתי לפגוש אותך מקרוב בבני ברק. את אישה ניפלאה עם אוסף גדול מאוד של מצוות וחסד של אמת

ronnyw

New member
המון אמפטיה וכוח לאסתר !!

ד"ש מחו"ל (שוב...) מחכים לשמוע בשורות טובות... חיבוק חם והמון המון ייחולים ואיחולים לכם, מש' ספקטור.

zs1957

New member
ד"ש לאסתר ושלמה

תודה לך רותי על העדכון לגבי שלמה ספקטור. כולנו בפורום מאחלים ומייחלים להחלמה מהירה לשלמה ומצפים לשובה של אסתר לכתוב בפורום. אני מקווה שלאחר השיקום בבית רבקה שלמה יתחזק וישוב לביתו , לשקט ולשלווה לה הוא זקוק. כולנו מתפללים להחלמתו של שלמה ולשובה של אסתר. חג פורים שמח לשלמה ואסתר . זהבה שחם

ד"ש לאסתר ושיבה מהירה הביתה

אסתר יקרה , כולם כאן דואגים לך ולשלמה ומתפללים שיחזור הביתה מהר. גם אני שולחת לך ברכות חמות שיחלים מהר ויחזור הביתה , חיבוק ממני לשניכם , טובה

למעלה