ד"ש מגלית בלנק. התראינו ב"דנה"

ד"ש מגלית בלנק. התראינו ב"דנה"

הייתי עם טל בפיזיו הבוקר ואחרי זה עליתי למחלקה. היא שם עם הקטנצ'יק לפני הניתוח. שמחה והתעודדה לראות את טל ואת התפקוד שלו. הניתוח שלהם מחר. אני מאחלת להם המון בהצלחה. לקחתי ממנה את הנייד שלה ואתקשר מחר אחה"צ לשמוע מה שלומו. טל מתקדם יפה. הרווחנו עוד שעה ללא סד. מותר לנו להוריד שלוש שעות במפוצל ביום את הסד. כל הכבוד לטל הגיבור שלי שמשתדל כל כך

Adoushi

New member
כל הכבוד לטל

על ההתקדמות. הוא באמת גיבור. ולגלית אנחנו מחזיקים אצבעות. מאחלים המון הצלחה. ויעל, עדכני אותנו מחר.

תודה על הברכות והעידוד../images/Emo20.gif

אוף כמה שהוא התאמץ היום. אבל זה שווה. כל רגע בפיזיוטרפיה שם, שווה. ומעבר לזה אנחנו עושים כל יום בבית תרגילים. לאחרונה קצת נמאס לו אבל אני מבטיחה לו פרסים ומדבקות וכוכבים וזה עובד בינתיים. אני פוחדת מהיום שהוא יגיד, "די, עד כאן!!" אני מקווה שזה יקרה מאוחר ככל האפשר ובספטמבר גם נתחיל התעמלות, אז בכלל יהיה בסדר. עכשיו אני בודקת חוג שחיה לקיץ. נראה איך נשלב את זה.

גווניבר

New member
כיפאק לטל!!!../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך שגידלת בן כזה מקסים, שמעודד אימהות לילדים יותר קטנים.

shaharhakmon

New member
../images/Emo6.gifכל הכבוד לטל גם מאיתנו!

אין ספק שאתה
, ואכן סחתיין עלייך,האישה שמאחורי ההצלחה. אוהבים אתכם, יובל,תמר ושחר חכמון שימו לב, איזה כיף אנחנו משפחה.

תודה גווני ושחר../images/Emo24.gif

ושחר, אתם מקסימים בתור משפחה. ושים לב, יובל הראשונה!!! כל הכבוד!!! כבר רואים עליך שאתה אבא משוגע
נשיקות ממני לפיצית שלכם, יעל

יעל וטל, זה ממש נהדר. איזה יופי לטל

זה כל כך חשוב שכולם מסביבו אומרים לו ומוכיחים לו עד כמה הוא מתקדם יפה.

למעלה