ד"ש מיוסמיטי – ריצה עם דוב

מור שלז

New member
ד"ש מיוסמיטי – ריצה עם דוב

שלום לכולן
אחרי שחשבתי שיפה יותר זה כבר לא יכול להיות הגענו ליוסמיטי ושוב מצאנו את עצמנו מתבוננים בנופים מדהימים בנשימה עצורה כיף שהילדים כבר גדולים מספיק בשביל לעשות טרקים מדהימים ולהתפעל איתנו מהנופים ומהטבע יחד עם זאת, כמובן שעל ריצת הבוקר אני לא מוותרת שני טריילים מקסימים יוצאים מהקוטג' שאנחנו גרים בו לתוך היער וכמובן שבדקתי את שניהם (מי אמרה עליות?) החשש הגדול כאן בריצת הבוקר, הוא לא מהעובדה שאני לבד לגמרי בשעות האלו אלא ממפגש בלתי צפוי עם... דוב קיבלנו הנחיות מדוייקות מה לעשות כשפוגשים דוב הבעיה היא, שכלל מספר אחד הוא – לא לרוץ
בריצה הראשונה שלי, יצאתי כולי מלאת חששות, אך היצור הכי גדול שפגשתי היה סנאי (האמת הרבה כאלו, חמודים עד מאוד) וגם שתי בחורות תמימות שקפצו בבהלה כשעקפתי אותן מאחור (הן כנראה חשבו שאני הדוב) בריצת הבוקר היום, טיפסתי לפסגה, זכיתי לנופים מדהימים, ו... למעלה פתאום נשמעו רחשים מוזרים מבין השיחים בלי לחשוב פעמיים, עשיתי אחורה פנה, והגעתי למרגלות ההר מאוד מהר! ולקינוח, כמה תמונות יער על הבוקר...

מור שלז

New member
תראו איזה גובה של עצים...

(קרובי המשפחה ה"קטנים" יותר של הסקויה המפורסמים)

bjill

New member
מרוב התפעלות, זה ברח לי לפני שהספקתי לכתוב...

איזה יופי של תמונות ותיאור - החזירו אותי בדיוק 26 שנים אחורה...בקיץ שפגשתי את בן-זוגי שבא לטייל בארה"ב אחרי הצבא, ואני הייתי לפני עלייה ארצה ורציתי לעשות טיול של המדינה שאני עוזבת... כיף לכם! תמשיכו להנות מכל רגע, וכמובן להיזהר מהדובים! ג'יל

תעשי חיים מור

כל הכבוד לך איך את מוצאת את הזמן להמשיך ברצף האימונים , האמת ניראה גן עדן שם, איזה נוף !!! לי זה לא כ"כ הצליח הפעם בנסיעה האחרונה אבל חזרנו .... אז גם חוזרים לכושר אוטוטו קיסריה :)

bs69

New member
מור, נוף כזה הייתי נשארת שם

ממש כייף לקרא ולראות תמונות מדהימות ניראה עוצר נשימה.המשיכו להנות

איזה יופי של נוף לרוץ בו - תענוג

דב זו יופי של מוטיבציה לסיים מסלול בשיא אישי....
איזה כיף לרוץ עם סנאים...

למעלה