ד"ש מכרמל, קליפורניה
ריצת בוקר עם הצבאים

מור שלז

New member
ד"ש מכרמל, קליפורניה ../images/Emo42.gifריצת בוקר עם הצבאים

קודם כל, ברוכות הבאות לכל המצטרפות
תענוג לראות איך שהפורום הזה, שהחל כמו תינוק קטן, שעושה את צעדיו הראשונים בהיסוס, גדל ומתפתח והופך להיות פורום בוגר, עם שלל משתתפות, וכבר יש לנו את הדמויות הקבועות, ואת המזדמנות, והחדשות והעיקר, התרבות המיוחדת שיצרנו כאן: השיתוף, הפרגון, הקבלה והתמיכה מושרשת חזק בפורום כל הכבוד לכולן
אנחנו עכשיו נמצאים בכרמל, מוקפים בנופים מדהימים, והרבה שקט. הפעם אנחנו מתגוררים קצת מחוץ לעיר עצמה, ויש לי מרחבים עצומים לריצת הבוקר שלי הרבה ירוק בעיניים, שקט, הפעם אני רצה לבד - אף אחד כאן לא קם בשעות שלי
בריצת הבוקר זכיתי לחברה מסוג שונה: צבאים לא ברור מי הופתע יותר ממי: האיילה שראיתי הסתכלה עלי במבט מופתע ביותר
ואז, הסתובבה בהפגנתיות (תוך שאני מנסה לשלוף מהר את הטלפון לצילום) והסתלקה משם בצעד קליל ומעורר קנאה מה שכן, הייתי צריכה ללמוד כבר, שכל מקום שנקרא כרמל - מבשר עליות - והרבה
מה אני אגיד לכן, דוקא תמיד חשבתי שאני רצה לא רע בעליות ... עד שפגשתי את העליות האלו טוב, צריך להודות שהתעקשתי לרוץ עד לפסגה, ריצה מעייפת ביותר אבל הנוף מלמעלה היה שווה: גבוה גבוה מעל ערפילי הבוקר, הכל לבן, שקט וקריר והפסגות השכנות מציצות אלי מבין העצים מדהים
ולקינוח כמה תמונות מריצת הבוקר...

susieada

New member
../images/Emo141.gif חוויות מדהימות!

Hi Mor, You take your running and discover tranquil beauty, nature and renew your inner strength each time! Thanks for sharing the details and photos! We love hearing from you, Mother of this Forum, guiding light! Keep enjoying yourself (and yourselves)! Love, Susie

efroch99

New member
איזה יופי, להתעלף מזה!!!!

איזה כיף לך!! תמשיכי להנות.

מדהים! כשתחזרי את מוזמנת לריצה בכרמל שלנו

צבאים קצת קשה לראות כאן, אבל שועלים בזריחה, פרות, כלבים וזוחלים- מצפים לך בדרך נוף הכרמל
קרן

למעלה