ד"ש מסיני לכולם...

ד"ש מסיני לכולם...

בטח הייתי בדואית בגלגול הקודם, כי סיני זה המקום בו אני הכי הכי מרגישה בו בבית... היה נפלא! שמחה שהכל כרגיל בפורום הנהדר הזה. אילת.

ויזיטור

New member
לאילת

זו ממש התעללות! גם תאור ,גם תמונה. שמח בשבילך שאת שם,אם הייתי רופא הייתי מחלק סיני בתור מרשם. אולי לא מחלימים מהמרשם הזה ,אבל חיים. תני ד"ש לשעת בין הארבעים שבאה ממש עכשיו. ותהני,רק תהני לך מהרגע הזה.

ועכשיו את לא?

זה שאת גרה בבית בנוי עם דלת וחלון.. לא אומר כלום. אני יודעת שזה בדיוק מה שהיית צריכה עכשיו!! (אפשר עוד תמונות?) עשית לי חשק.. עכשיו גם אני רוצה..

נאן

New member
היי אילת../images/Emo42.gif

אני מכורה להם..... החזרת לי את הצבע וכחול ואת הים האדום. וזכרונות של ילדות ושל בגרות ואימהות של 29 שנה באיזור הזה זה כמו להתעורר למשהו אהוב. בתור ילדים הינו בורחים מבית הספר לנויאבה או לדהב... והמורה היה בא לאסוף אותנו. אני שמחה שאת עושה חיים. נאנוש

אילת ביוד אחת,היי יקירתי

קפצתי להציץ היום וכל כך שמחתי לקרוא שאת נמצאת במקום קסום שעושה לך טוב. שוב קוראת את מילותיהן של אותן נשמות כואבות מחד ומנצחות מאידך המטיילות להן באתר המדהים הזה. ושוב נזכרת ברגעים הקשים האלה בהם ביקרתי כאן לשאוב כוח מכולכם. היום, טפו...טפו...טפו...שנתיים אחרי...מרגישה מצוין. נוסעת בשבוע הבא לארצות הקור...לסקנדינביה......אולי אשתקע שם...סתאאאאם.....פשוט שונאת את הקייץ, אביא קצת קרחונים. נהדר שאתם כאן איילת האביב

ואוו, איזו הפתעה... ../images/Emo141.gif

נהדר שאת עושה חיים ושהכל טוב אצלך בחיים!!! הלואי וכולנו נגיע למקום בו את נמצאת היום
ולפעמים, אם אעיז לפתוח את סגור ליבי... קשה להיות זו שתמיד נשארת פה חולה, שהרפואה עדיין לא מצליחה לרפא אותה ואת חבריה עם הגידולים במח
ואני?! אני שוב אני עם תפילה, ערב המשפט הקובע, אלוהים, בבקשה, תן לי כוח וזמן לחיות פה באיכות חיים טובה, עד שתהיה תרופה למחלתי... אילת.

למעלה