ד"ש מסלבריטי מקומי

ד"ש מסלבריטי מקומי

תשמעו קטע שקרה לי אתמול: בעודי משרתת אנשים בתחילת המשמרת, בחור תימני נאה בטרנינג וטישרט מסתובב עם הפלאפון ליד הגדר של המסעדה. גם אני וגם הלקוחות המעטים שהיו במסעדה שמו לב שהבחור מאוד מאוד דומה לאייל גולן, שבמקרה הוא רחובותי (ולהזכירכם - אני עובדת ברחובות). הבחור שיתף פעולה וחייך ללקוחות שצילמו אותו (בזמן שהוא עדיין דיבר בפלאפון). אחר כך הוא נכנס והזמין קפה. אני ניגשתי אליו בסופו של דבר וביקשתי חתימה בשביל אחותי שמאוד מאוד אוהבת אותו (המתוק כתב לה הקדשה חמה, ונראה שדי אהב את הקטע שבובה בלונדינית מבקשת ממנו חתימה). אבל מה - החברים החמודים שלי ירדו עלי בגלל זה!!! מה אתם אומרים - אתם לא הייתם מבקשים חתימה לאחותכם? ואחר כך הוא חזר עם אילנית המהממת והבטן ועוד שתי חברות. וכמובן שהם השאירו טיפ נדיב ביותר.

get well

New member
המלצרים החים צודקים../images/Emo3.gif

סורי בובה אבל אני חייבת להסכים איתם.. אליי למסעדה באים על יום סלבריטאים והרבה מהזמר המזרחי...אבל הם רק בני אדם ואני אישית מתייחסת אליהם כאל לקוח רגיל... אם זה היה בראד פיט הייתי סולחת לך.
..

gesus

New member
גם לי קרה עם מיני סלבריטאית../images/Emo54.gif

יום אחד אני רואה אצלנו בספגטים את הלא אחרת מאשר מיכל ינאי מחכה שהשירותים יתפנו.כמובן שראיתי את הפוטנציאל לדחקה יומית,אז ביקשתי ממנה שתחתום לי על הקסדה.בהתחלה היא חשבה שאני מסתלבט עליה,אבל אז הסברתי לה שאני רציני וגם נתתי לה לחתום על הכובע של אחד הטבחים.

gesus

New member
דרך אגב,פני בובה../images/Emo54.gif

אייל גולן עדיין נוסע ב-BMW שחורה או שהוא כבר החליף למשהו פחות ערסי? אני זוכר אותו נוסע באיזור מרמורק ב-BMW ששמעו אותה מקילומטרים עם המערכת סטראו שיש לו שם.

לא ראיתי את המכונית

אנחנו בתוך הקניון אז אין לי מושג לגבי הBMW אבל אני מניחה שלקראת הגיחו של צאצאו הוא ידאג לרכב יותר שקט ונוח... וget well אהובתי, הוא לא קיבל שום יחס מיוחד, רק ביקשתי חתימה... כמו כל אחות טובה. הוא ביקש בהתחלה לשבת באזור ללא עישון עם הסיגריות ולא אישרו לו (כמובן). ודרך אגב, בראד פיט כן היה זוכה ממני ליחס מיוחד - נשיקה של החיים ושג'ניפר תיחנק!

get well

New member
רק נשיקה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

נשיקה זה כלום יחסית למה שאני הייתי עושה לו..

במקדונלד'ס באו אלינו הרבה סלבס'

איזה ערב אחד הגיע אלינו עידן רייכל ושיגע לנו את הצורה-זה היה לפני סגירה והוא לא הסכים להגיד מה הוא רוצה("אני רוצה לשתות משהו נוזלי,יש לכם משהו שעונה להגדה?") ואנחנו לא זיהינו כ"כ (זה היה שבוע לפני השער שלו בידיעות) וממש רצינו כבר להתחיל לפרק את כל המכשירים. גם שלמה ארצי הגיע איזה בוקר כשבדיוק פתחנו והזמין גריל יבש ודיאט קולה-הוא קיבל את זה תוך 5 דק' אבל התלונן על האיטיות ועל המחירים והיה ממש מגעיל,הבת שלו היתה איתו וכל הזמן אמרה לו"די,אבא,לא יפה". מאז החרמנו את הדיסק שלו אצלנו בסניף נאור ציון היה בסניף השני והתחיל שם מריבה עם כמה ערסונים שהתחילו לשאול אותו שאלות ולהתלהב (הוא רק רצה לאכול בשקט) אבל הכי גדול היה כשהמורדים-בשיא ההצלחה שלהם,כשהם היו בארץ-הגיעו אלינו,סגרו לכבודם את הסניף לשעה וכל המנהלים הגדולים הגיעו כדי להתלהב. ובקפה ישב אצלי אריאל זילבר איזה מוצ"ש והיו אצלנו שימעון פרס וראש העיר של ניו יורק,אבל לרוב המנהל משרת אותם

pain is MY love

New member
בידיוק היום!

שלומי שבת אכל בחור הזה שהבוס שלי אוהב לקרוא לו מסעדה.. האמת אני אוהבת אותו אבל הערך שלו ירד בעיניי אחרי שגיליתי שהוא אוכל במקום הזה....

למעלה