ד"ש מסנטה מוניקה

מור שלז

New member
ד"ש מסנטה מוניקה ../images/Emo42.gif

איזה כיף להציץ מדי פעם ולראות את פניני החכמה שיש כאן, את השיתוף, את הפרגון, את הדבר המיוחד הזה שנוצר כאן. מאז הפעם האחרונה שהצצתי כאן, אני רואה שהספיקו להצטרף אלינו עוד כמה נשים, אז ברוכות הבאות
אנחנו עזבנו את סן דייגו, ונמצאים עכשיו בסנטה מוניקה. וכמובן, כמדי בוקר, בזמן שמשפחתי היקרה ישנה ואוגרת כוחות לקראת עוד יום טיולים מעייף, אני יוצאת לריצות תיירות ארוכות ומענגות, ריצות נשמה. אתמול זכיתי לריצה ארוכה, בחופים הארוכים והמדהימים של סנטה מוניקה. שילוב מהמם של חופים ארוכים (הפעם לא נגמר לי החוף - ורצתי יותר משעתיים
) לצד צוקים יפהפיים. יפה לרוץ על קו המים, ויפה לרוץ למעלה על הטיילת שעל הצוק ולהשקיף על הנוף מרוב יופי, טעיתי בדרך, ורצתי קצת יותר ממה שהתכוונתי כשחזרתי למלון, הבן שלי קידם את פני ב"אמא, הבטחת שתקחי אותי לריצה" ואכן, מייד יצאנו לריצה ביחד, לקחתי אותו למקומות הכי יפים שגיליתי בריצה והריצה הזו זכתה בפיו מייד לכינוי: "הריצה הכי יפה בחיים שלי" איזה כיף איזה אושר, לחלוק משהו שאנחנו אוהבות, עם מי שאנחנו אוהבות
וכמובן, קצת תמונות מהיופי הזה על הבוקר: תמונת זריחה מעל החופים שלא נגמרים

כמה כיף! תהני מכל זריחה ../images/Emo13.gif

הנה עוד יתרון בריצות ארוכות- את יודעת שגם אם תטעי בדרך, תמיד תוכלי לחזור בריצה, גם אם תצטרכי לרוץ שעה נוספת... ריצות תיירות הן המתנה הכי גדולה שאנו יכולות לתת לעצמנו בכל נסיעה לכל מקום, כך בדיוק צריך לפתוח את היום- ריצה בזריחה בנוף מדהים...

dganitm

New member
מותק! אני כבר מתגעגעת! ../images/Emo24.gif

איזה כייף חיים אתם עושים שם...

susieada

New member
כייף לשמוע ממך!

Mor, Your run in Santa Monica sounds ideal - the ocean, the cliffs, a LONG run, then sharing it with your son, who called it the most beautiful run of his life! What an experience running / sport is giving you! Santa Monica is special to me - I was born there!! - with the smell of the ocean, the sand, the Pacific, the cliffs, the promenade. My first home! Enjoy the rest of your trip and may you have many more special experiences! Love, Susie

למעלה