ד"ש מצ´. מאי -

Benkok

New member
עוד לא...

אני נוסע רק בכריסטמס... אל תשאל איזה מבול נפל עלינו בצהריים. אה, וגם החוק החדש נכנס לתוקפו והחל משבוע שעבר אסור לעשן בכל מקום ממוזג!!! (מסעדות וכו´) קודם שיילחמו בטוקטוקים ובעשן המסריח של האוטובוס הירוק ורק אז שיתקרבו לי למרלבורו לייטס!!!!!!! אני הולך לישון אז "אילאלקה" (או בתאילנדית "אילאלקאפ")

aviron

New member
אתה לא נורמלי !!

בכריסמס יוצאים מבנגקוק ? אתה יודע איזו תאורה תהיה מה-5 לדצמבר ועד הכריסמס והסילבסטר? אתה יודע איזה פסטיבל בירות יהיה בדצמבר ברחבה של ה"וורלד טרייד סנטר"? יללה, תדחה...

Benkok

New member
בוא ואני אתאר לך שיחה דמיונית...

-"אמא, תשמעי, אני לא בא לכריסטמס למרות שיש לי חופש" -"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" -"אבל אמא, יש אחלה תאורה בעיר ויש יופי של "ביר גארדן" בוורלד טרייד..." -"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" קו צ´אי מאי קון אבירון? טוף, אני זז לנובוטל. נתראה אחורי זה. אה ועוד משהו - אני ביומולדת של הוד רוממותו ממש לא מתכוון להיות בעיר וכמובן שלא בסונגקראן הקרוב (נראה לי שפטאייה תתאים יותר)

זה ראש השנה שלהם D-:

במשך שלושה ימים כולם מתיזים מים על כולם. אתה רואה שם ילדים ואנשים עם רובי מים ע-נ-ק-י-י-ם... דליים, צינורות.. כמו ששבועות היה נראה פעם בארץ. המטיילים נכנסים לאווירה בכייף וצריך להיזהר [או להצטרף
כמובן שהכי טוב זה להיות באיים באותה התקופה (במילא אתה בים..) אבל כשאני הייתי שם, מישהו כיבה את האורות בלילה בפאב, והציף את כולם במים עם צינור. היה קר, אבל עדיין משעשע

aviron

New member
ראש-השנה הבודהיסטי

ראש-השנה הרשמי חל ב-1 לינואר, רק שהשנה כעת בתאילנד הינה שנת 2545 - כי לפני 2545 סידהרטה הגיע לנירונה וקיבל את התואר בודהה - האדם שהגיע להארה. ויש בתאילנד כם את ראש-השנה הסיני שחל בפברואר. בקיצור: תנו רק סיבה למסיסה... ד"ש מציאנג מאי

aviron

New member
פאטייה ? לך רק עם בגד-ים

או ערום לחלוטין... באחד הסונגקראנים שיצא לי להיות בפאטייה - 3 ימים לא יצאתי מהמלון... מילא המים. אבל הפודרה... ושתדע לך שהסונגקראן הכי-הכי-יפה בצ. מאי ! ד"ש לאמא... ד"ש מצ. מאי

למעלה