ד"ש מקליפורניה

מור שלז

New member
ד"ש מקליפורניה ../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif

שלום לכולן, קודם כל איזה כיף להציץ בפורום ולראות את כל הפעילות הזו כאן. ברכות לכל המצטרפות החדשות, יופי לראות אתכן כאן, ברוכות הבאות
נשמח לראות אתכן נשארות איתנו כאן, שואלות, משתפות, עונות - בדיוק לשם כך פתחנו את הפורום הזה. נפלא לראות גם את ההתעוררות הגדולה של קבוצות נשים, אין ספק שמשהו טוב קורה בתחום
אני עכשיו עם המשפחה בסן-דייגו, באיזור mission bay. אחלה מקום להתחיל חופשה משפחתית: חופים ארוכים מדהימים, מזג אויר מושלם, שקט לצד אקשן, והרבה אטרקציות משפחתיות. וכמובן... גן עדן לרצים
החופים המדהימים, המפרץ, זריחות עוצרות נשימה, אין דרך יפה יותר להתחיל את היום. ולא משנה כמה מוקדם אני יוצאת לריצה, תמיד יש עוד רצים סביבי, מה שתורם לתחושת הבטחון. הספקתי כבר לעשות שתי ריצות חלומיות, לאורך המפרץ ולאורך חופי האוקיינוס הפאסיפי והנה קצת תמונות, לחלוק איתכן את היופי המופלא הזה זריחה על mission bay

מור שלז

New member
ועוד תמונה מהריצה של אתמול לאורך המפרץ

17 ק"מ בתוך כל היופי הזה - מה פלא שחזרתי עם חיוך ענק?

מור שלז

New member
וגם תמונת אוקיינוס

פעם ראשונה שאני רצה לאורך האוקיינוס הפאסיפי... הבוקר, כבר הרגשתי מאוששת לגמרי אחרי הטיסה הארוכה, ועשיתי 22 ק"מ בנסיון להקיף את כל המפרץ (לא הצלחתי - נגמר השביל אז חזרתי) ותראו איזה יופי האוקיינוס, ואפילו בשעה מוקדמת כל כך כבר אפשר לראות גולשים בים הריצות כאן מהממות, בין השאר בזכות הגיוון בנופים: מפרץ שקט, לצד חופי אוקיינוס סוערים, חלומם הרטוב של כל הגולשים, ריצות שטוחות של חול נקי אינסופי ופתאום צוקים גבוהים עם נוף עוצר נשימה (מי אמר אימון עליות ולא קיבל
) אז שוב, להתראות לכולן, כיף גדול לראות את הפעילות הנפלאה שלכן כאן בפורום: השיתוף, הפרגון, העצות, ההתייעצויות, וכל הקבוצות החדשות שקמות חדשות לבקרים. שלכן
מור

bs69

New member
וואי מדהיםםםם פותח את הנשמה../images/Emo13.gif

WOW איזה כיף לך/לכם

אין על ריצה אל מול החופים המדהימים של קליפורניה. דזה וו ממקום אחר בארה"ב במרץ האחרון, קור אימים (במונחים ישראלים, כמובן) בקליבלנד אוהיו גם מצאתי פארק ענק לריצה... היה כיף. ולמרוץ הלילה של תל-אביב כבר נרשמת? תעשי/ו חיים וגם קצת שופינג... גם זה סוג של ספורט

אני ירוקה מקנאה! תמשיכי להנות

אגב, אני מבינה שאת לא לוקחת חופשה גם מהריצה....
תהני! נעמי

למעלה