ה´ או ד´

זאת התאוריה שלי....

ה וד´ מעצבנים באותה מידה ולכן.... עדיף ד´ והסיבה היא שיש הרבה יותר יתרונות להדרכת קבוצה חדשה שלא היתה בחיים בצופים ואם ה´ ו ד´ מעצבנים באותה מידה וגם רמת הקושי של ההדרכה לא נראה לי משתנה כ"כ אז... עדיף ד´!!!!!!!!!

כן, גם אני באמת חושב יותר בכיוון של

ד´ ... אפילו שאני אוהב את שכבת הד´ של השנה, שיהיו הה´ של שנה הבאה.. מיג´ן אתה נרשם להדרכה השנה? או שאתה נשאר פעיל?

Meijen Shaggy

New member
ביקשתי הדרכה ../images/Emo15.gif

ביקשתי להדריך ז´ או ח´ שנה הבאה. מצד שני, גם שנה שעברה ביקשתי הדרכה ולא קיבלתי.

זה תלוי בכמה דברים...

דבר ראשון את צריכה לחשוב אם את רוצה לקבל קבוצה של ילדים חדשים בצופים, שאת תיצטרכי ללמד אותם ה-כ-ל, ואת זו שתעצבי (איזו מילה מפוצצת) את הדעות ויחס שלהם לצופים, או שאת רוצה קבוצה של ילדים קצת יותר גדולים שמכירים את הצופים ולדעתי יותר קל להישתלט עליהם ולהעביר להם פעולות... והדבר השני הוא הקשר שיש לך עם החניכים האלו... אם את מכירה את שיכבת ד´ של השנה והם אוהבים אותך - את יכולה לדעת שיהיה לך קל וכיף ולהדריך אותם, ולהפך... מקווה שתדעי לעשות את הבחירה הנכונה... נועה.

yonatan_malament

דבר ראשון, אני בן, יחס בהתאם. דבר שני, תודה, אני באמת מקווה שאדע לעשות את הבחירה הנכונה

ghost2002

New member
תלוי

אני בשכבת ה´ ואני הייתי שנה שעברה בצופים הכי כייף (לפי המדריכה שלי) זה להדריך קבוצה שהייתה כבר בצופים וגם אני ממליצה על ה´ כי יהיו לך מלא צחוקים תאמין לי ...

למעלה