האאאאאאאאאאאאא!!!!

Rockamora

New member
האאאאאאאאאאאאא!!!!

ראיתם את הכתבה הענקית!! על תפוז ב"סופשבוע" של מעריב?!?! יש כתבה של 4 עמודים על תפוז! רק על תפוז! לכו תקראו.
יש שם תמונה של כמה מתכנתים\מנהלים\לא יודע..

Purple Mushroom

New member
קניתי את העיתון היום.מעריב ב9.80 ש"ח.

קראתי את הכתבה.ב"סופשבוע". איבדתי את המוסף . אבל אני אמצא אותו. ואני זוכר הכל בעל פה. אפשר ללמוד הרבה על העבר והעתיד והווה . אני לא חשבתי על הנושא הכספי בכלל שהיצטרפתי \ קיבלתי הזמנה לפורומים בינואר 2001. אני צריך השנה להיות רציני עם עצמי . להתחיל ולסיים את הפרוייקט שלי בהנדסת תוכנה. ורק אז אולי . להתחיל לחשוב על תחילת הגשמה עצמית . וקהילות זה דבר מגניב. שבת שלום
אני מאחר לבית הבובות

Purple Mushroom

New member
היתה כתבה בסופשבוע של מעריב על תפוז.

עמוד 46 עד 49. 4 עמודים. הייתי מזמין אותך לקרוא אותה אצלי,אבל בטח אתה לא תירצה.
אז או שתחפש עוד בדוכנים,אולי נישארו עוד עותקים של מעריב מיום שישי? העיתון של יום ראשון בטח מודפס ברגעים אלו,ויגיע לדוכנים עוד כמה שעות. ואז יסולקו שאריות העיתונים של יום שישי. או ש... רגע , בטח הכתבה מופיעה איפה שהוא בארכיונים של www.nrg.co.il לא ? אני מהדור הישן, אני אוהב לקחת עיתון ממשי , אוהב להריח ולהרגיש את הנייר של העיתון . ואז לקרוא אותו . ולהיתלכלך מהצבע של הדיו האפור.

Purple Mushroom

New member
אבל הגבתי על התוכן של הכתבה .

תפוח הזהב , משהו על עבר והווה ועתיד , מתחילת שנת 2000 , ימי הבועה והוילה בסביון , גיא אליאב בתמונה גדולה עם תפוז בראש וחוץ בתוך התפוז
מספרים שם על פורום עזרה לקהילה בתפוז. בהתחלה מסופר על איך תפוז עוזר להפגיש בני אדם שמעולם לא הכירו קודם לכן רק בזכות מכנה משותף אחד,קהילה. כתוב שם גם על השימושים הנכונים שצריכים להיות לבלוג טי וי . בסוף יש קביעה של מישהי(כניראה לא סתם מישהי) שקובעת מה שאני גם אמרתי לעצמי מזמן , החיים מתחלקים ל2 . לפני שגילינו את האתר תפוז , ואחרי שגילינו את האתר תפוז
.

למעלה