האאאאאאא בלי שרשורפלצת מצידי תציפו, תפתחו מליון הודעות חדשות, רק בבקשה, בלי שרשורפלצת
י ילדה בלבן New member 30/11/03 #1 האאאאאאא../images/Emo70.gif בלי שרשורפלצת../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif מצידי תציפו, תפתחו מליון הודעות חדשות, רק בבקשה, בלי שרשורפלצת
האאאאאאא../images/Emo70.gif בלי שרשורפלצת../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif מצידי תציפו, תפתחו מליון הודעות חדשות, רק בבקשה, בלי שרשורפלצת
Y yuval k New member 30/11/03 #11 אני מבטיח לך, ילד"ב שלי קטנה, שלפחות עכשיו לא יהיו שרשוריפלצת שיעמיסו על העמוד כל שרשור של יותר מ-100 תגובות - הופה! מקופלת מקומפלת, עד התגובה האחרונה
אני מבטיח לך, ילד"ב שלי קטנה, שלפחות עכשיו לא יהיו שרשוריפלצת שיעמיסו על העמוד כל שרשור של יותר מ-100 תגובות - הופה! מקופלת מקומפלת, עד התגובה האחרונה
S S i l e n t W a v e New member 30/11/03 #12 איזו ../images/Emo23.gif יובל, נראה לי שענבל טיפל'ה יותר גדולה, אבל בקצת..
S S i l e n t W a v e New member 30/11/03 #20 אממממ... את יובל אני מכיר כבר איזו חצי שנה בערך, אבל הוא לא יודע שאני מכיר אותו.. בעיקרון אם אני אגיד freeasphost ו craig אולי הוא יזכר טיפה.. אבל מילא.. בתכל'ס, את הגיל שלו אני מאה אחוז יודע, את שלך אני משער.. קרוב לוודאי שאני יודע..
אממממ... את יובל אני מכיר כבר איזו חצי שנה בערך, אבל הוא לא יודע שאני מכיר אותו.. בעיקרון אם אני אגיד freeasphost ו craig אולי הוא יזכר טיפה.. אבל מילא.. בתכל'ס, את הגיל שלו אני מאה אחוז יודע, את שלך אני משער.. קרוב לוודאי שאני יודע..