האאא עוד משו שתיבנו מי אלה מדריכי בית השנטי

nadav641

New member
האאא עוד משו שתיבנו מי אלה מדריכי בית השנטי

תקישבו לא יודע מה שמעתם או לא יודע מה אבל המדריכים פה נותנים את הנשמה שלהם בשביל הבית הזה הם נמצאים פה רוב היום אנחנו משגעים אותם חופשי (מודה מה אני יעשה
) והם עדין באים לפה כל יום מחדש ועזבו את זה שאנחנו מטרטרים אותם בשטויות שלנו כמו בית ספר תביא את זה תביא את זה בוא איתי לשם וכל זה וכל מי שמדבר על המדריכים ככה שינסה להיות פה שבוע אם הוא לא מקבל ג'ננה וצועק כוסהומו המקום הזה ובורח דרך השער אז לא יודע מה להגיד לכם

Juksh

New member
אני מסכים אתך בהחלט!

המדריכים באמת באים לפה כי הם רוצים לעשות טוב לאחרים והם עושים את זה מהלב. אף מדריך לא בא לפה כי יש מיתון והוא צריך עבודה, כל מדריך שבא לבית השנטי רוצה לתת חלק מעצמו. אני מעריץ את המדריכים כי אני חושב שזה משהו שמעט מאוד אנשים היו מוכנים לעשות ולעמוד בכל הלחץ הזה, יש פה מדריכים שעושים כפולות כל שני וחמישי וזה ממש ממש לא קל!

תשובה

לא יודעת מי אתה ואולי אתה בכלל מדריך או מתנדב שם אבל בזמן שאני הייתי שם זה מה שהיה שלא תבין אותי לא נכון אני אוהבת את מריומה ואתת מיכה, כפרה עליהם אבל בדריכים שם עשו מלה הפליות ונירא לי שזה עדין ככה שם לא מתכוונת לכולם אבל יש ויש אתה לא יכול לגיד שלא, לא מלכלכלת על הבית כי הוא ממש וצלח וטוב רק שהמדריכים יבינו א

nadav641

New member
...

אני ילד בבית השנטי אני 7 חודש בבית אז אני מדבר מנקודת ראות של ילד =]

למעלה