האבהות כן/לא הפכה אותי למאושר?

limori

New member
האבהות כן/לא הפכה אותי למאושר?

התגובה של דיויד - בודאי שכן. חיי השתנו מקצה לקצה אני יותר עייף
ויותר מאושר.

אלה_ה

New member
אפרופו אבהות-למה לדעתכן בכל פורום

הורים ולא רק כאן, כמעט ולא רואים אבות? מילא פורום הריון, אבל למה פורום הורים? האם ההורות פחות מעסיקה את הגברים? אולי הם פחות אוהבים "לדבר על זה"?

ממש נעלבתי....../images/Emo43.gif

פשוט...האבות עסוקים בלהביא פרנסה..............(סתתתתתתתתתתתתתם - לא לאכול אותי !) אני חושב שהסיבה היא פשוט : שטחי התענינות. את רב הגברים הגולשים באינטרנט מעניין מכוניות/אופנועים/ספורט שאלו שטחים שהם יכולים "לדסקס" עם גברים אחרים (וגם ששששששששש......סקס אחר וכולי...) לכן לא תמצאי בפורומים הנ"ל כמעט נשים. אני למשל חבר גם בפורום "פאלם וחברים" ויש כ - 3 חברות לעומת כ - 300 חברים.... לנשים נוח "לשוחח" ברשת עם נשים אחרות על הילדים ולגברים פחות. זה לא אומר שגברים טובים מנשים או שנשים טובות מגברים פשוט מבנה האישיות השונה מכתיב שטחי התענינות שונים... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אלה_ה

New member
ועוד בנושא - "אין כמו חיבוק של אמא"

הודעה מפורום פמיניזם הדנה בשאלה : האם יכול להיות גם חיבוק של אבא?, האם לאב יכול להיות את אותו חיבור מיוחד שנהוג להניח שקיים עם האם. מה דעתכם?

מניסיון אישי......./images/Emo43.gif

אני עובד די הרבה שעות וכל ערב הולך להתנדב במד"א כך שאני יוצא ב 06:00 וחוזר ב 22:00 ואפילו יותר מאוחר. כל ערב , ממש כל ערב, הבנות שלי (הבנים בצבא) ממתינות לי ואנחנו נפגשים בחיבושיקה (למדתי את זה באתר...) ומדברים קצת לפני ש...אני הולך לישון והן ממשיכות את היום שלהן. אני חושב שזה תלוי באבא ובו בלבד... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמאשל

New member
תלוי : בן או בת

אצלי הבן קשור אלי יותר והבת יותר מתחככת באבא. אני חושבת שגבר אחרי יום עבודה פחות פנוי ל"בלבולי מוח של רגשות" מאשר אשה אחרי יום עבודה שכל כולה מלאה התרגשות של "לבא הביתה לילדים"

אני לא יודעת לגבי כל הגברים...

אבל הגבר הפרטי שלי, לא מתחבר לקטע של הפורומים...מאחר והוא עובד רוב הזמן, אין לו זמן להתעסק בזה ובכלל בנושאי הורות (לצערי!)... האמת שהוא גם לא עושה הרבה עם יובל, למעט משחק איתו (וגם זה לצערי!) לעומתו עובד איתו אבא (שבנו נולד באותו יום עם יובל) שכל הזמן מדבר על הבן שלו ולבעלי זה נראה קצת רכרוכי...

דני*דין

New member
ומה אני? ../images/Emo107.gif

אל תעשי הכללות. יש גם אבות שאיכפת להם ומאוד נהנים לשתף ולחלוק חוויות. מה נשמע? (שלחתי לך הודעה) ביי

אלה_ה

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif

בוודאי שיש אבות כאלו. אני נשואה לאחד כזה (שעושה אבל לא מדבר)

נעה גל

New member
אצלנו "ההורות" מעסיקה מאוד את שני

ההורים. וההורה הגבר קורא בפורום חינוך לגיל הרך בשביל להתעדכן מה קורה בבית שלו
. האמת היא, שמי שהכניס אותי לעולם הפורומים, במיוחד לזה של ההורים, היה דני. לפני כמה שנים הוא השתתף בפורום הורים לא בעברית. כשגילינו יש בעברית, גם אני נסחפתי והסוף ידוע לכולכם (הגולם קם על יוצרו)...

או.קיי. אז גם אנחנו משתתפים בסקר

הלכתי לבעלי שכרגע סיים לעשות אמבטיה ליותם. אמרתי לו תגיד לי מה הדבר הראשון שקופץ לך לראש כשתשמע את המשפט הבא "האבהות הפכה אותי למאושר". אז הוא אמר שבדיוק על זה הוא חושב תוך כדי כך שהוא מורח את קרם הגוף ליותם. כמה הוא מאושר! שהיצור הקטנטן שלנו מעסיק אותו כבר 9 חודשים (ואני מוסיפה ללא הפוגה!)ו- 9 חודשים הוא מרגיש שלם יותר! והאמת, לא חשבתי שהוא יגיב אחרת. הוא באמת אבא מושלם. יותם ממש לא היה ילד קל ו"ההורות אליו" היתה מאוד תובענית מסיבות רבות שזה לא המקום לפרט. בעלי בוקר בוקר קם לעבודה אחרי לילות לבנים עם יותם. רק (!) אם הוא לא מצליח להרדים את יותם חזרה הוא קורא לי להניק. בערב הוא חוזר עייף ומיד אחרי הטיול עם הכלבה הוא לוקח את יותם "תחת חסותו", הוא זה שאחראי על האמבטיות בבית, על מתן הויטמינים ועל ההרדמה לפני השינה אם יותם לא נרדם תוך כדי הנקה. לפעמים אני חושבת בהקצנה שיותם זכה לשתי אמהות כי בעלי פשוט שונה כל כך מאבות אחרים שאנחנו מכירים. וגם... מאז שיותם נולד, אומנם בעלי לא משתתף בפורום הורים באינטרנט אבל (!) משתתף ב"פורומים" של הורים במקום עבודתו. וכן, גם גברים יודעים לקשקש הרבה על הגוזלים שלהם!

ר_חלי2

New member
איזה כייף של אבא

יש לו שם? ברצינות אם כבר התפקדנו, רשמנו גם ימי הולדת אפשר עד הסוף דני שלי עכשיו ישן אז אני לא אעיר אותו לשאול מה עשתה לו האבהות אבל זה באמת רעיון נחמד לשאול אותו כי גם שלי לא ממש מתענין בפורומים האלה

limori

New member
אני מש מקנאה בך

אני נשואה לדיויד שחושב שאנחנו גרים בגונגל או בתוך יערות טרופים והוא בטוח הילד שלו נולד עם הגנים האינטלקטואלים והאינטיליגנטים של דיויד. ושאין צורך לקנות הרבה משחקים, ספרים וכו ושלא נדבר על השקעה בילדים זה מיותר. וא דוגל בשיטת תני לילד ללמוד לבד. הוא טוען שצריך לצמצם את אפשרויות הבחירה. שאני אמשיך.....???? אבל כה הוא חונך וככה הוא גדל והוא לא ספק מוצלח וחכם והוא גם נגד ויטמינים נגד הורים וילדים.רגע אני חיבת לתת לו קצת קומפלימנטים הוא מאד אוהב מפות ואטלסים ולטפס על הרים עם רואי אז בזה הוא כן משקיע....

למעלה