או.קיי. אז גם אנחנו משתתפים בסקר
הלכתי לבעלי שכרגע סיים לעשות אמבטיה ליותם. אמרתי לו תגיד לי מה הדבר הראשון שקופץ לך לראש כשתשמע את המשפט הבא "האבהות הפכה אותי למאושר". אז הוא אמר שבדיוק על זה הוא חושב תוך כדי כך שהוא מורח את קרם הגוף ליותם. כמה הוא מאושר! שהיצור הקטנטן שלנו מעסיק אותו כבר 9 חודשים (ואני מוסיפה ללא הפוגה!)ו- 9 חודשים הוא מרגיש שלם יותר! והאמת, לא חשבתי שהוא יגיב אחרת. הוא באמת אבא מושלם. יותם ממש לא היה ילד קל ו"ההורות אליו" היתה מאוד תובענית מסיבות רבות שזה לא המקום לפרט. בעלי בוקר בוקר קם לעבודה אחרי לילות לבנים עם יותם. רק (!) אם הוא לא מצליח להרדים את יותם חזרה הוא קורא לי להניק. בערב הוא חוזר עייף ומיד אחרי הטיול עם הכלבה הוא לוקח את יותם "תחת חסותו", הוא זה שאחראי על האמבטיות בבית, על מתן הויטמינים ועל ההרדמה לפני השינה אם יותם לא נרדם תוך כדי הנקה. לפעמים אני חושבת בהקצנה שיותם זכה לשתי אמהות כי בעלי פשוט שונה כל כך מאבות אחרים שאנחנו מכירים. וגם... מאז שיותם נולד, אומנם בעלי לא משתתף בפורום הורים באינטרנט אבל (!) משתתף ב"פורומים" של הורים במקום עבודתו. וכן, גם גברים יודעים לקשקש הרבה על הגוזלים שלהם!