"האבודים"

F a d i

New member
"האבודים"

שלום לכם מקווה שאתם עדיין כאן יש כמה דברים של זוהר שאני מחפש : 1-ההופעה בצרפת 2.הייתה לי קלטת בה זוהר שר את "אלינור" בעיבוד אחר מזה המוכר לנו ובחלקה השני הקלטה מהופעה חיה שם הוא מבצע בין השאר את "בואי נערה" של ג'קי מקייטן אבל ביוונית...האם ידוע למי מכם למה אני מתכוון? 3.יש לי קלטת נעימות בשם "הזוהרים-חלק ב'"-שכוללת מחרוזות (אחת בכל צד) לשיריו של זוהר...האם ידוע לכם היכן ניתן להשיג את החלק הראשון? תודה מראש וסופשבוע נעים פאדי

צ'מע פאדי...

קצת קשה לעזור לך , או יותר נכון להבין מה בדיוק אתה צריך , כי הוציאו כל כך הרבה קלטות ודיסקים עם כל מיני הופעות מאולתרות שלו. ובנוסף גם יש תופעה כזו שמוציאים לאור איזושהי הקלטה של זוהר בעשרות קלטות ודיסקים ועושים את זה תחת שם אחר ולמעשה זה אותו הקלטה. עכשיו , לגבי ההופעה בצרפת. אני בזמנו כשהייתי נער קניתי בשנת 85 או 86 (לא זוכר בדיוק) את הקלטות עם ההופעה שלו שהיתה בצרפת ב1984 ועד היום אצלי כמובן. ואלה הקלטות עם ההקלטה המקורית של ההופעה. ולמה אני אומר , כי האחים ראובני ה"חכמים" עשו דבר טיפשי , הם לקחו את ההקלטה של ההופעה בצרפת ופיזרו חלקים ממנה בשניים או שלושה דיסקים ("בכרם התימנים" "אל נבקש" "בן בלי בית") , ובנוסף לכל הם הוסיפו כל מיני פסי קול ואפקטים לסאונד המקורי של ההופעה. וזה אגב מראה כמה אין להם שכל.... אני במקרה מתעסק עם עריכת וידאו וסאונד , אז ישר עליתי על זה. ולא רק בגלל זה , אני גם מכיר כל צליל וצליל בהופעה הזו , כך שישר שמתי לב שמישו שינה את ההקלטה המקורית. צריך לבדוק אם מוכרים בחנויות את ההופעה המקורית שלו בצרפת על גבי דיסקים. כמו שאני רואה אצלי , רשום על קלטת אחת "טל הפקות" ועל השנייה "דינה הפקות" , "טל הפקות" זו החברה שהפיקה במשותף עם "בן מוש הפקות" את התקליט "להיות אדם". ואם אני לא טועה "דינה" הכוונה לאישתו של ניסים בן חיים , מי שהיה האמרגן של זוהר באותה תקופה. אבל צריך לבדוק את זה , גם אני מחפש את ההופעה המקורית בצרפת על גבי דיסקים.

F a d i

New member
אין בחנויות

שאלתי המון כמובן שיש לי את ההופעה בתפזורת אבל אני רוצה את הדבר האמיתי ומה עם כל השאר? תודה לך איש

אין בחנויות אתה אומר?

אז אם ככה אני אמצא זמן ואעבוד על הקסטות של ההופעה המקורית ואעביר אותם לדיסק , זה דורש קצת עבודה כי אני אצטרך לשפר את איכות הסאונד עד כמה שאפשר בעזרת כמה תוכונות אצלי במחשב , וכשאני אכין את זה אני אשלח לך , בכייף. עכשיו לגבי הנעימות? אני לא חסיד גדול של הנעימות שלו , לא כל כך אוהב לשמוע את הנעימות , כך שאני לא יכול לעזור לך בזה. ולגבי ההופעה שאמרת שהוא שר את אלינור בגירסה אחרת , ואת בואי נערה ביוונית , אני צריך לשמוע על מנת לנסות לזהות במה מדובר.

F a d i

New member
לגבי אלינור

מדובר בהקלטת אולפן אבל בעיבוד אחר מזה המוכר לנו ובצד השני היה "בואי נערה" ביוונית ועוד מחרוזת בערבית/תימנית/קורדית ועוד תודה מראש איש ושבוע טוב שיהיה לך ולכולם פה

פאדי אני מתפלא עליך..

שלך לא יהיה את כל החומר על המלך? טוב.. חח מסתבר שעקפתי אותך. תשאיר לי בתיבת המסרים את האי סי קיו שלך אחי.

F a d i

New member
אלוניס אחי טוב לראותך פה

וכן כמו שאמרתי יש כמה דברים שאין לי ובשבילי הם "אבודים" נדבר אחי

פאדי

תגיד , השיר אלינור זה בהקלטת אולפן? בגרסה אחרת? לפני הרבה שנים שמעתי את את זה ברדיו. באיזה אלבום זה מופיע? ורק בשביל להיות בטוח , ואם אתה קצת בעיניינים של סאונד , הפלייבק של הגרסה הזו , עד כמה שאני זוכר , זה אותו פלייבק ששר הזמר ניקולס את השיר "איפרכו" בתקליט שהוא הוציא בתחילת שנות השמונים , נכון? אם אני לא טועה יש שם את השירים "דיו פורס" ועוד....לא זוכר. זה זה? או שאני טועה? (אגב , התקליט בהוצאה של "האחים ראובני")

F a d i

New member
צודק ../images/Emo45.gif זה זה

וזה בהקלטת אולפן כמובן

אז איפה זה מופיע?

הגרסה השנייה של "אלינור"? ואפרופו ניקולס (עד כמה שזכור לי הוא כבר לא בחיים , נכון?). איפה אפשר להשיג את התקליט של ניקולס על דיסק? הכוונה לאותו תקליט שעליו דיברתי. היה לי אותו פעם ואני זוכר שהיו שם כמה שירים יפים שאהבתי.

F a d i

New member
לגבי ניקולס

אכן הוא כבר לא בחיים ואת הדיסק שלו תוכל להשיג בכל החנויות המתמחות בדיסקים יוונים (או יותר בכיוון מזרחיים) (אישית אין לי אותו)

shmuel16

New member
פאדי- יש ליכמה קישורים לצרפת

קישורים לשירים והופעות בצרפת זוהר ארגוב-עוד יום יבוא**(צרפת 87) http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=33295&TopicID=447648&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=7495

shmuel16

New member
זוהר ארגוב - הופעה בצרפת

הופעה בצרפת http://depositfiles.com/en/files/42945/zoahr_argov_-_live_in_france_-.html מקווה שזה עוד בתוקף

למעלה