האבולוציה

framgang

New member
האבולוציה

למי שיש ידע בעניין, אני מעוניין לדעת בקצרה את תהליך התרחשות הדברים החל מהדבר הראשוני שהאבולוציה מדברת עליו ועד להיום, אם אפשר כולל מקורות.

s u p e r mind

New member
קצר ולעניין...

מה קורה ללוליין עבריין, הנופל מן הקומה השמינית של הבניין? ונגיד והוא צליין זכיין, השורד את הנפילה של ראש מדרג המניין; מה יקרה לו הלאה? רמז - שינויים הדרגתיים...

s u p e r mind

New member
אילו מוקיון בקרקס...

היה מנסה להפריך את האבולוציה (בשיטות דומות לאלה של אייזאק ושלך), ואף חושב וטוען שהצליח בכך - הוא היה מעלה בי גיחוך רם. מסתבר שבעידן הפוסט-מודרני איני זקוק יותר ללכת לקרקס על מנת לקבל את אותן חמשת כוכבי הבידור האיכותיים.

אני יכול לנסות לבדר אותך גם בטלפון.

מה קרה, אתה חושש משטיפת מוח בידורית? או שמא המסתתר מאחורי המקלדת הוא עוד ילד פחדן?

s u p e r mind

New member
לשמע שטויותיך...

גם הטלפון יעבור ברירה טבעית. מצטער, נדמה לי שלשלי יש כבר את המוטציה, הגורמת לקצר בכבל החשמל בזמן שקולך מומר לאותות חשמליים.

vizini

New member
אפשר שאלה?

אם כתבת כל כך הרבה מאמרים, מן הסתם אתה מומחה לאבולוציה. אז יש לי שאלה לגבי נושא מסויים (שאף מופיע המאמריך - מאמר מס' 7, הנקרא "שרידי איברים" כמצביעים על התפתחות, דמיון ביוכימי כמצביע על התפתחות. מתוכו אצטט את המשפט הבא: ד. השוואות רצפי ציטוכרום C אינן מתאימות למיון הפילוגנטי. למשל: נחש אפעה נבדל מזבוב התסיסה בערך באותו מספר חומצות אמיניות כמו מן הסוס והחמור. הצב (מחלקת הזוחלים) קרוב לקרקרנית (מחלקת דו-חיים) יותר מאשר לאפעה (מחלקת הזוחלים). ובכן, הנה השאלה: מהו מיון פילוגנטי, ועל מה הוא מבוסס? האם השוואה של חלבון מסויים (או גן שאחראי ליצירת החלבון) יכולה להפריך מיון כזה? ולמה?

למעלה