"האביב הגיע.." ואיתו עוד שאלות

היי, שאלונת =]

איזה שיר היה אתמול בסיום? כשמירי רקדה בסוף... לא הצלחתי למצוא בשומקום, מישהו יודע?

pink dimond

New member
אולי מישהו

בטעות או שלא בטעות יודע מאיפה האוברול שסמדג' לבשה אתמול?

זיהוי שיר

משהו יודע מי שר את השיר בסוף הפרק שבו מירי וגלי רוקדות בפאב " i got my........i got my legs ; i got my לאורך כל השיר המשפט חוזר על עצמו , תודה i

גאיה52

New member
ביקורת על חשופים בבלוג שלי

טלוויזיה ומה שמעבר:http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=UTV תהנו...

מיקה101

New member
שאלה שאלתית

היי אז הייתי בחו"ל כשהתחילה העונה השנייה של חשופים והייתי רוצה לדעת איך קרה שהיחסים בין שירה לאיתן התקררו ככה? מה עבר בינהם? אשמח להבהרת העניין ואפשרי גם לנתב אותי לפרק ששם זה קורה כי התחלתי לראות את הפרקים בוי או די וזה לא ברור. הרבה תודה וחג פסח שמח.

מדונה81

New member
../images/Emo15.gifמצטרפת לשאלה וגם חצי תשובה

השיר המקורי הוא מתוך המחזמר שיער HAIR אבל זה נשמע יותר כמו cover של השיר. אם מישהו מזהה את החידוש, נודה לו מאוד.. שבת שלום

OOOO0

New member
איתן גילה ששירה ושימי מכירים כבר שנים,

כשהוא שמע במקרה שיחה של שניהם.הוא הבין שהיא שיקרה לו כל הזמן,והתחיל להיות קר כלפיה.לא הראו את זה קורה,העונה התחילה שהיחסים ביניהם כבר קרים,ואז באחד הפרקים הראשונים של העונה מראים את איתן נזכר בזה.

mikey girl

New member
../images/Emo207.gif כמה שאלות..../images/Emo9.gif

1. מישהו יודע אולי איך קוראים לשחקנית שמשחקת את טרי במציאות? 2.זה שטרי התנשקה עם שירה זה אומר כאילו שהיא לסבית או משהו?

izik79

New member
טרי היא טל נרובאי.

יכול להיות שהיא לסבית, או דו מינית, או סתם מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה.. יש הרבה אפשרויות

meital91

New member
זה בטוח זה?הוא נראה לי שקט מדי...

וכשהיא רקדה זה היה מאד קצבי ומהיר... אולי יש גרסה אחרת?

dafna341

New member
שירי סיום של פרקי תחילת השבוע...

פרק 45-Nas- Got ur self a gun השיר שברקע כשטרי ושירה מתנשקות הוא under your spell והוא מתוך הסדרה באפי קוטלת הערפדים..שדרך אגב את השיר שרה אחת הדמויות לדמות אחרת שגם הן זוג אוהבות פרק 46-Dean & Britta - Friday I'm In Love

"האביב הגיע.." ואיתו עוד שאלות ../images/Emo20.gif

כל מה שקשור ל"חשופים" נא לשרשר לכאן.
והמשך שבוע נהדר

"חשופים" תשודר בחול-המועד.. ../images/Emo8.gif

ולא בחגים _פסח א' ופסח ב') אבל אולי מוצאי החגים.

השיר מהפרק הראשון, עם תאטרון הבובות

היי, איפה אני יכולה לראות את השיר ששרו בפרק הראשון בעונה השנייה, החזאי וחבר שלו, סוג של תזכורת לעונה הקודמת בזמן שהם משחקים במריונטות כאלה :) תודה רבה!

למעלה