האבל האיום שעשו לפינק פלויד...

האבל האיום שעשו לפינק פלויד...

סיפור קצר- אני יוצא חמשוש ומחליט לצאת ביום חמישי לפאב שאני אוהב, שותים נהנים צוחקים. פתאום בא שיר, השיר הוא עם קול צווחני עם אלקטרוניקה כבדה, וחבר שלי אומר לי:"מזהה?" "זה נשמע מוכר".... שיט זה Comfortably Numb בגרסה של מיקס עלוב... איזה השחטה של שיר מעולה

Jason2

New member
זה עוול

וזה באמת מזעזע, אני שמעתי את זה בטאוור רקורדס וביקשתי שיחליפו את השיר.

סביר להניח ששמעת את הביצוע של הסיזר

סיסטרס... לומר ת'אמת? העלה חיוך ששמעתי בפעם הראשונה. לא צריך להיות כאלו אנטים לכל קאבר של להקה שאנחנו אוהבים\חיים\נושמים אבל זו דעתי הסובייקטיבית לחלוטין
המשך סופ"ש נעים

Jason2

New member
לא לכל קאבר

אבל לזה בהחלט צריך להיות אנטים (זה לא משר הטבעות?).

The Walrus

New member
לא כל קאבר

לא שמעתי את הקאבר של CN, אבל לדוגמה - ג'ף בק עשה קאבר מ-ד-ה-י-ם ל"יום בחיים" של הביטלס, גירסה פשוט מהממת, גיטריסט ענק... וגם אהבתי מה שג'ים קארי עשה לi am the walrus.

RoieL

New member
חסר לי הרעש במעברים ביום בחיים.

ומהחלק השני הוא הגזים עם דיסט' ועם המעברים בין דיסט' לקלין.

The Walrus

New member
אתה מדבר על הגירסה המוקלטת?

או על ההופעה? כי במוקלטת אין אף אחת מהבעיות שציינת... גם בהופעה הוא נשאר תמיד עם אותו סאונד, אבל לפעמים מנגן חזק יותר עם האצבעות...

yali

New member
ואני הייתי בהופעה של משינה וממש

הייתי במבוכהבשבילהם כששמעתי אותם פתאום מנגנים את shine on .. מאיפה האומץ שלו .. זה היה ממש מזעזע !!

Pete Best

New member
מה???????

זה היה מעולה!!!!!! באמת שבחיים שלי לא שמעתי את משינה עושים קאבר כל כך מוצלח!!! זה היה ממש טוב

avki

New member
הקאבר של הסיזור סיסטרז נפלא.

הוא כמובן לא מתקרב למקור, אבל בפני עצמו הוא נפלא.

קאברים ועוולות

אני ממש לא מסכים איתך. אני חושב שהקאבר של הסיזור סיסטרס הוא מצויין. הוא מאד מאד שונה מהמקור. ממש יצירה חדשה לגמרי. אני אישית מאמין שאם כבר עושים קאבר אז רצוי לחדש. ו
יש אתר נחמד בשם http://www.oblins.co.il של להקשה ישראלית שיש להם שם מלא קאברים של שירים מתוך החומה. יש להם גם איזו הופעה ב12 לדצמבר, ואני מתכוון ללכת. בניגוד לסיסור סיסטרס הקאברים דיי סולידיים לטעמי (חבל!) אבל עשויים עם הרבה רגש. טוב, תורידו ותחליטו בעצמכם עם זה עוול או לא

אמיליMF

New member
אובלינס - להקה מצויינת!!!!!

הייתי בהופעה שלהם בצוותא וההופעה היתה מרגשת ועשויה היטב ובדיוק לטעמי. מומלץ ביותר!!!

נכון. oblins מעולים.

שלום. אני לא מכאן אבל מציצה כחובבת פינק פלויד. מורידה את הכובע בפני הידע של כולכם בפורום הזה ולומדת המון. תודה לכם. הקאבר של סיזר סיסטרס נפלא וגם לדעתי הוא לא ממש קאבר. הוא לא מנסה להיות דומה וזה יופי. ולגבי oblins. מכירה אותם. ראיתי אותם בצוותא והביצוע שלהם לחומה (הם עושים את כל החומה, מההתחלה ועד הסוף) עלה מעל ומעבר לכל הציפיות שלי. צוותא היה מפוצץ והקהל עדיין עמד והריע 10 דקות אחרי שנגמר. ביצוע מרגש. הולכת לראות אותם שוב ב-sublime ב-12 בדצמבר. מומלץ בחום.

JeckyS

New member
חבר'ה, עזבו אתכם שטויות

סממן בוהק ללהקה מצליחה הוא סולן חתיך יפה יותר מויין דיזל לוהט יותר מהראל סקעת ב12.12 אני אהיה שם לזרוק עליך את הסיקרט של הויקטוריה שלי, אוליב

למעלה