האבקות, איגרוף

zoratas

New member
האבקות, איגרוף

לאחרונה התעמקתי בתחום אומנויות הלחימה ואני ממש רוצה להתחיל להתאמן...עכשיו אני מתלבט בין איגרוף תאילנדי או איגרוף או האבקות...אני בן 24 וגר בחולון...אני אשמח לדעת אם יש פה מישהו בפורום שמתאמן או מאמן של אחת מאומנויות לחימה האלה שציינתי...בנוגע להאבקות התקשתי למצוא באינטרנט מקומות ללימוד האבקות חופשית\יווני רומי...אשמח אם תמליצו לי על מקומות שהם מקצועיים לזה....וכך גם בנוגע לאיגרוף קלאסי לא נתקלתי בחיפוש באינטרנט אז אם גם בזה יש פה מישהו שהוא מקצועי בזה או מכיר מקום מקצועי אני אשמח אם תרשמו לי...רב תודות

RoyceGracie

New member
אני ממליץ על מושיק קידר

כמאמן איגרוף תאילנדי וגם לאחרונה עשה השלמות ל MMA... מעבר לזה אני לא מכיר בתוך חולון, תוכל להתקשר אליו והוא לבטח ידע איפה יש מכוני איגרוף.

daskaliano

New member
תשובות

האבקות למיטב ידיעתי יש בתל אביב בבית דני
אגרוף יש אצל רן נקש בתל אביב ברחוב נוח מוזס.
אגרוף יש בתל אביב במכבי תל אביב רחוב שביל המפעל.
אגרוף יש בבת ים ובחולון פרטים באיגוד האגרוף הישראלי.
אגרוף תאילנדי ולחימה משולבת יש את מושיק קידר, איציק פרנקו איתי פרנסיס הכל באזור המרכז.
אגרוף תאילנדי משולב בקראטה וMMA יש את הגר פיינר.
שמחתי לעזור.

zoratas

New member
דסקליאנו תגיד...

הייתי באתר של האיגוד האגרוף הישראלי אבל לא רשום שם סניפים איפה מלמדים...איך אתה יודע שיש בחולון? כי אם כן זה מצויין כי אני גר בחולון...אולי לא רשום להם באתר ואני צריך להתקשר לאיגוד ולשאול אותם? כי גם אין שם טלפון...יש לך טלפון שלהם? או אולי אני בכלל לא באתר הנכון אשמח אם תביא לי קישור...mma לא מעניין אותי...ועוד שאלה...ההאבקות בבית דני זה המקום המקצועי היחיד שאתה מכיר? גם אם כן זה טוב כי זה נראה לי מקום מקצועי...זה בתל אביב?

zoratas בוקר טוב: איגרוף והאבקות...

בבית דני בשכונת התקווה שבדרום ת"א יש מועדון האבקות קלאסית. אני מתאמן שם כבר למעלה ומשנה.

המועדון פעיל בימים א'-ה' 18:30-20:00 . דבר עם בוריס יוחננוב: 052-2231426 . אתה יכל לאמר לו שהגעת דרכי.

איגרוף יש לך את כל אלו השהוזכרו לעייל ע"י דסקלו - רק שהוא לא טרח להמליץ על עצמו
...
דסקלו מאמן בת"א ביום חמישי 19:30-21:00 במרכז הדר אפקה שעל כביש התערוכה - צפון ת"א. אני תלמידו כבר 3 שנים.

יובל.

RoyceGracie

New member
גם אני ממליץ על דסקלו

כטכניקן גדול. גם ששמעתי כבר ממספר אנשים שהתאמנו אצלו שהוא מעביר ידע בצורה מאד טובה

zoratas

New member
תודה רבה אבל...

רציתי לשאול באיזה מקום לאגרוף קלאסי מכינים גם לתחרויות? גם בארץ וגם תחרויות של חו"ל? דסקלו גם מכין? הוא קשור לאיגוד מסויים? ובקשר לרן נקש? הוא קשור לאיגוד מסויים וגם מכין לתחרויות?

תחרויות איגרוף האיבקות

אתה עוד לא יודע במה אתה רוצה להיתאמן וכבר שואל על הכנות לתחרויות שתהיה בריא...בהצלחה...

zoratas

New member
שואל מה אסור לי?

אני רק מתעניין משום שאני רוצה לדעת שאני לא מתאמן אצל מאמן שהוא לא רציני ולא מקצועי...זה חכם לעשות

בהחלט מותר

אבל זה לא קשור אם המאמן מכין לתחרות או לא זה מראה על המקצועיות שלו...

zoratas

New member
יפה

אתה מכין גם לתחרויות? אתה קשור לאיגוד מסויים? אני שואל את כל זה לידע כללי

daskaliano

New member
החניך מכין את עצמו לתחרויות

אני זה שאומר לו מה לעשות. אני מתעסק רק באגרוף חובבני. אני מניח שאתה רוצה להיות איש MMA או אגרוף תאילנדי מקצוען אז וזה לא אני.

רן נקש מכין לתחרויות של אגרוף, אגרוף תאילנדי

הוא גם התחיל מסורת חדשה של תחרויות קטנות אך איכותיות במכון שלו בת"א, שם יש לו זירה.

בתחרות האחרונה הגיע כ-200 איש.

המכון של נקש קשור לאיגודי האיגרוף העולמיים .

אתה מוזמן ללכת אליו לשיעור ניסיון.

יניב

zoratas

New member
תודה ולאילו...

לאילו איגודים אם אתה יכול להגיד הוא שייך? אם אתה מכיר?

למעלה