האגדה על העקרב והצפרדע

צמח בר

New member
האגדה על העקרב והצפרדע

היה היה פעם... כך מתחילות כל האגדות.... אבל זוהי אגדה שהתאימה לפעם ומתאימה היום וזה הולך ככה - היה זה יום חורף שימשי יצא לו העקרב לטיול בחיק הטבע. לפתע באמצע השביל, נהר זורם לו איך יעבור? איך יגיע לצד השני? ישב חשב ולא מצא פתרון לפתע… ראה קרפדה מקפצת קרא לה – "קרפדה יקרה, התואילי להעביר אותי את הנהר?" עצרה הקרפדה, כיחכחה בגרונה וענתה לו: "עקרב יקר, מכירה אותך, לא יעמוד לך יצרך וברגע שתוכל תתקע בי את צבתותיך ותהרוג אותי". ענה לה: "מה פתאום, מבטיח לך שאם תעזרי לי, לא יאונה לך כל רע". התרצתה הקרפדה והסכימה. עלה העקרב על גבה והיא מנתרת וקופצת עד לגדת הנהר. כאשר ירד העקרב מגבה של הקרפדה הסתובב לעברה ותקע בה את צבתותיו, נדהמה הצפרדע ושאלה – "מדוע, הרי הבטחת שלא יאונה לי כל רע" "נכון, ענה העקרב, אך מה לעשות, לא יכול לכבוש את יצרי" שימו לב, כשהעקרב יגיע - אל תאמינו לו... מאמינה עד ש....
צמח בר

היהפוך כושי עורו ?...? ../images/Emo3.gif

והנמרה,חברבורותיה ? אז גם העקרב...לא יהפוך... הרגלים "טובים"..לא משתנים. מרק.

צמח בר

New member
ומי עוד מרקי?.... מי לא יהפוך עורו?

זוכר את הצמד חבד שבא לפורום 40 זה שהבריח משם אנשים - לא לטעמם?.... ובכן ידידי היקר הם כאן!!! וגם את מגי יקירתי אני מזהירה אותך ואת כל חברי הפורום הם לא בוחלים במילים ובאנשים בהם יפגעו זה מה שניסיתי לומר בהודעה הראשונה שלי כאן ומי קפץ ראשון? הצדיק הגדול - ביקש למחוק את הודעתי
ת´אמת? צחקתי....
מקווה מאוד שיושפעו מהאוירה הטובה שאת משרה מגי שלא יהרסו כמו בפורום בו אני גם כותבת אני מצידי אמשיך לבוא לבקר אותך כאן ולעיתים אף לשוחח איתך באהבה רבה צמח בר

*צמח בר

New member
מרקי יקירי ../images/Emo25.gif

כ"כ שמחה שבאת לשבת כא, חשוב לאזן את המצב. וככה גם יהיה מישהו שיעזור ללוקה וניקיטיה/ערבה להביע דיעות באופן חיובי כמו שהם אוהבים לעשות.... חוצמזה... מגי תאהב את כתיבתך, מכירה אותה - שתדע, היא מ ק ס י מ ה אני גם רוצה שתצליח, מגיע לה.
לך מגי באהבה רבה צמח בר

magy

New member
צמח, זו התעללות לשמה ביום קיץ

חם , לוהט ולח, ...אין זו מין חברה את? לא מספיק חם לי? ואת מתחילה עם מחמאות, והראש עולה לי לדם ונהייה לי עוד יותר חם. לא טוב להסמיק בקיץ.. תשמרי כמה קומפלימנטים לחורף.....

יו גם אתה פה שאני אתעלף ../images/Emo7.gif

ככה בוגד בי הולך לרעות בשדות זרים ולא מספר לי...שככה יתלשו לחמור את האוזניים מחר בבוקר...דרך אגב אני רואה שיש לך אחלה מצב רוח...וגם אחלה פיתגמים ...אבל פתגם אחד אתן לך רק ככה כטיפ קטן...צרות באות בזוגות בדרך כלל...וכשהן באות אלוהים ירחם עליינו... לכן כשאתה הולך במדבר או במקום ככה יעני חשוך ומפחיד..תאמין לי יותר טוב תיקח פנס למה לפעמים אם תיקח איתך עוד מישהו אולי יפנה אותך לדרך חס ושלום לא טובה ...לכן הכי טוב תשמור על החושים שלך שיהיו חדים כמו תער..ולא על אף אחד והכי חשוב לשמור על הגב ..למה סכין בגב יה וורדי זה לפחות מינימום חודש בבית חולים..שבת שלום

ez

New member
../images/Emo45.gif צמח, יופי של אגדה, אבל

השמטת 2 מרכיבים מהותיים : א´ - קרפדה שאלה מה יקרה אם תעקוץ אותי באמצע הנהר והעקרב ענה בנימוק משכנע - תחשבי, קרפי, אם אעקוץ אותך שנינו נטבע כי לא יודע לשחות. ב´ - עקרב עקץ את קרפי באמצע הנהר ושניהם טבעו. אבל כמו שהם טובעים שואלת קרפי (בתמיהה) - למה, הרי גם אתה טובע? והעקרב משיב - מה לעשות, זה אצלי בגנים. והמוסר השכל, שמאד מתאים לכל מרעילי הבארות, הוא - לרשעים אין מה להסביר כי זה לא בא להם מההגיון אלא מהבטן.
וזה מה שכתבה חתולי

magy

New member
היי עינברוש, איזי, וכולםםםםםםםםם

איך יוצא לו פאנץ´???? כי איזי זה איזי, מה יש לדבר, כי אצל איזי, הפאנץ´, הוא הטוב ביותר להלהלהלה להלהלה להלהלה להלההלה להלהלהלהלההלהלה להלהלהלהלהלההלהלהל

ez

New member
היי, ענברית. זה אלי? אם אכן אז

תודה על המחמאה. ואיפה היית אתמול? אגב, ראיתי אתמול את ´הנשים של ד´ר T´ עם ריצ´רד חביב נערותינו. נזכרתי שרינת(X) - זצ´ל - לא אהבה את הסרט בנימוק שהוא גניקולוגי מדי. לדעתי סרט מעולה. אפילו ריצ´ משחק טוב. והבמאי - אלטמן - מגאוני הסרט האמריקאי. מראה לנו גניקולוג מצליח (ריצ´, הו אלז?), מוקף נשים, במרפאתו ובחייו הפרטיים, שנמצא בלחץ הולך וגובר. אבל לא ע´י עלילה שנפרשת לה כסדרה, אלא (כיד אלטמן הטובה עליו) דרך אוסף של ארועים ומצבים שלכאורה לא קשורים זל´ז ושביחד יוצרים את האוירה שמצליחה להלחיץ גם את הצופה סרט (מואה). מומלץ. והתמונות הגניקולוגיות של רינתנו זה ממש מספר שניות פה ושם שדרושות לאוירת הסרט ומשתלבות בו היטב. והנה מה שיכול היה לעזור לריצ´י

magy

New member
מותר גם? ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

ראיתי את הסרט, ואהבתי אותו את ריצ´רץ´.. הסוף היה מדהים. לא הוליוודי, אלא מסר של יעוד. יענו, רופא נשאר תמיד רופא. חיים חדשים עושים לו את זה.. יותר מאשר עושה לו......המשהו שם באמצע של האישה.. אבל לעומת זאת, מאד נהניתי מסרט אחר... אמריקה מאוהבת.. חוש הומור דקיק, חריף, מתובל בחן. גלריה של שחקנים מעולים. יופי חיצוני, זיוף פנימי..... כל מה שצריך לסרט טוב.... הוליווד במיטבה....בלי כחל וסרק..לפניי ולפנים...

ענבר.

New member
אתמול זה נוסטלגיה

לא שואלים ליידי - איפה היית אתמול שואלים - איפה תהיי מחר
ראיתי את הסרט.

........Let me punch Ur line

כלומר...לאגרף לך את הצורה עינבי.. רגע,זה סופי כאילו אין יותר מול,אין מים אין ארמונות בחול? אין גלים,נאדה,הלך עלי הכל?? ידעתי,ההבטחות שלך לא יחזיקו מים. מרק-בדרך להתאבדות קולקטיבית.

למעלה