האגודה לחובבי רדיו

רומן12

New member
האגודה לחובבי רדיו

תאמינו לי רק במדינת ישראל זה ככה. אני כבר שבועיים מחפש כל פעם כשמזדמן לי על רשיון לחובב רדיו. כבר הייתי באתר של האגודה והוא לא מובן, ואין בו גם פרטים על האגודה. התקשרתי לאגודה לא ענו. חיפשתי באתר של משרד התקשורת וכמובן, למה שיהיה מידע על קבלת רשיון שכזה? העיקר שיש טבלת תדרים והספק שידור. פה בפורום גם חיפשתי פעם אבל לא מצאתי שום דבר מעניין חוץ מהטלפון של האגודה... בקיצור אני נואש מישהו יכול לעזור לי? אני חלק מצוות שמתכוון להקים תחנת קרקע לווינית בתיכון (אין קשר להודעה למטה) ואנחנו צריכים רישיון להספק שידור של 100W בתחום VHF/UHF והספק של 75W בתחום S-band. האם רישיון ד' יספיק? איפה עושים קורס? מה צריך לדעת למבחן? איפה מתקיימים מבחנים? אני אשמח לקבל מידע ממכם החובבים. תודה רבה מראש.

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הקורס מיתקיים במישרדי האגודה בתל אביב כל מה שצריך לדעת למיבחן מלמדים בקורס המיבחנים מיתקיימים גם כן במישרדי האגודה חומר לימודי ומיבחנים לדוגמא אפשר ליראות באתר של 4Z1PF הנה פרטים על האגודה שני הודעות למטה פניות לאגודה בכתב תא דואר 17600 תל אביב מיקוד 61176 בטלפון 03-5658203 באינטרנט דרך האתר של האגודה לחובבי הרדיו קבלת קהל ביום ב משעה 18:00 עד שעה 20:30 ביום ה משעה 19:00 עד שעה 22:00 ביום ו משעה 10:00 עד שעה 12:00 משרד האגודה בית מוטורולה בניין גוזמן רחוב מיטב 10 תל אביב 67898

4z5ca

New member
הקמת תחנת קרקע לתקשורת לווינים של חובבי רדיו

למען הסדר הטוב ובניגוד להרגלי אתעלם בהפגנתיות מהפסקה הראשונה ונדחה את החלק האומנותי-חינוכי-תרבותי לפעם אחרת. רק אומר לכל החובבים שקוראים ומצקצקים - הבחור מתכוון אליכם - כדאי שתזיזו את התחת שלכם מהכורסא בתחנה ותתחילו לעשות משהו למען המדינה. קרי להתנדב ולעזור לנו לקדם את חובבות הרדיו ועוד. לענייננו, אתה כנראה הולך לבשל לווינים על הגג אחרת לא ברור למה אתה צריך כאלה הספקים גבוהים... הטלפון שלי מפורסם באתר האגודה ויש לי טיפה נסיון בהקמת תחנות קרקע ( התחנה של ה TECHSAT למשל ) אז לפני שאתה מתייאש לגמרי חייג ותקבל את כל המידע והעזרה שאתה צריך ולא צריך
תדהר 4Z5CA 052-2877722
אגודת חובבי הרדיו בישראל

למעלה