האגודה למלחמה בשאלונים מכריזה על...:

האגודה למלחמה בשאלונים מכריזה על...:

סקר
מוהאהאהאהא...
(כמובן שזה נגנב באכזריות, בלי שום בושה, מפורום סקרים ושאלונים..)
שלום.
איך קוראים לך?
מי נתן לך את השם הזה?
אוהב אותו?
איזה שם אתה אוהב?
בן כמה אתה?
ומתי יש יומולדת?
מחכה?
מאיפה אתם?
איפה עוד גרת?
איפה מעדיף לגור?
מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?
אוהב את המקום שאתה גר בו?
אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?
מהו מקום ההתנחלות שלכם?
או בעצם מתנחלים אצלכם?
יש חברים אמיתיים בעולם?
כמה כאלו לכם יש?
וחברים וירטואליים,יש?
יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?
אוהבים חיי מסך?
אוהבים את השכבה שלכם?
למה?
וסטיגמות, זה נחמד או לא?
קראו לכם אי פעם:
ערס?
פאקצה?
פריק?
אימו?
או כל דבר מטופש אחר?
כמה חברים טובים אתם?
יש לכם מן חבורה כזאתי?
בנים/בנות?
או גם וגם?
אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?
מה בא לכם לשמוע?
מה אתם לא סובלים לשמוע?
להקה אהובה, יש?
וזמר/ת?
שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?
נכון לועזי יותר שווה מישראלי?
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?
ואיזה לא סובל?
שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?
מנגן על משהו?
על מה?
על מה רוצה לנגן?
אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?
ממתי?
איך?
כמה ג'יגה?
רוצה עוד?
אוהב לצלם?
יש לך מצלמה?
כמה זמן יש לך אותה?
היו קודמות?
איזה?
מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?
מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?
שומע רדיו?
הרבה?
איזו תחנה?
אתה עובד?
במה?
כמה כסף אתה מרוויח?
כמה כסף יש לך?
יש לך מטבע של 5 אגורות?
ושל שני שקלים?
רוצה כזה?
קונה בקפיטריה של ביתספר?
למה?
טעים?
או עדיף מהבית?
יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה?
של מי?
רוצים עוד?
של מי?
איפה אתם כרגע?
מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?
היה כיף?
רוצים שוב?
מדבירם עם מישהו אונליין?
מסנג'ר או אייסיקיו?
עם כמה אנשים?
אוכל הרבה?
מה המאכל האהוב עליך?
למה דווקא הוא?
מה אכלת לאחרונה?
היה טעים?
רוצה שוב?
איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?
ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?
מה עדיף, מלוח או מתוק?
אוהב פאסט פוד?
איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?
והכי לא?
קונה הרבה אוכל?
מה המאכל האחרון שקנית?
זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)
אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?
מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?
כמה ארוחות ביום אתה אוכל?
מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?
כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? שוטו!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifעניתי על זה פעם נראה לי :S

שלום. -הייוש! איך קוראים לך? סהר מי נתן לך את השם הזה? ההורים ... אוהב אותו? כן, סבבה איזה שם אתה אוהב? ממ גבריאל בן כמה אתה? 17 וקצת ומתי יש יומולדת? ב-30.9 מחכה? לא מאיפה אתם? מפה ומשם איפה עוד גרת? נתניה, כפר יונה איפה מעדיף לגור? לא משנה לי מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא סבבה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בחו"ל P: מהו מקום ההתנחלות שלכם? אהה... מה זה? או בעצם מתנחלים אצלכם? אה, הבנתי. לא, לא מתנחלים. יש חברים אמיתיים בעולם? כע כמה כאלו לכם יש? שניים שלושה וחברים וירטואליים, יש? המון, כמו זבל יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? וואלה לא יודע אוהבים חיי מסך? מסתדר עם זה אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? מעפנים תחת וסטיגמות, זה נחמד או לא? מעפן קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? חח כן פריק? גם אימו? כן, משום מה או כל דבר מטופש אחר? גם! כמה חברים טובים אתם? אה? יש לי צפרדע בכיס? יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? LOL מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? שומדבר מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון כבד להקה אהובה, יש? טאטו P: וזמר/ת? דנה אינטר' שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב נכון לועזי יותר שווה מישראלי? באאארור מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? פופ ואיזה לא סובל? דיכאון כזה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? לא על מה? כלום חח על מה רוצה לנגן? תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש. מפ4 ממתי? לפני שנה איך? סבבה לו כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? מספיק לי אוהב לצלם? לפעמים יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה, שנתיים היו קודמות? כן איזה? לא זוכר מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? לא הייתי עונה על זה...
חח סתם סתם שומע רדיו? בטח הרבה? כן איזו תחנה? 100, 99 אתה עובד? לא במה? בבטלה כמה כסף אתה מרוויח? כמה שפחות כמה כסף יש לך? אין לי מושג יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? כן, למה לא? קונה בקפיטריה של ביתספר? ממש במקרים נדירים למה? הבעלים ממש מניאק טעים? חביב או עדיף מהבית? מהבית יש לכם פוסטרים בחדר? של טאטו כמה? המון של מי? טאטו חח רוצים עוד? כן של מי? חחח נחשו איפה אתם כרגע? ליד המחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום ... שישי נראה לי היה כיף? היה סבבה רוצים שוב? לא מדברים עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? תלוי עם כמה אנשים? אף אחד אוכל הרבה? כמה שאפשר מה המאכל האהוב עליך? שוקולד למה דווקא הוא? זה אדיר מה אכלת לאחרונה?פיתה עם שניצל היה טעים? היה מצוין רוצה שוב? כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? גם אין מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מממ... כל מה שכשר והכי לא? מה שלא כשר חח קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? תות מרשמלו כזה חחח זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 2 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב, אוהב מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? לא סופר נו, כמה שיוצא מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מממ תלוי כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? ממש לא הרבה זהו? היה מגניב. צ'או.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifסלחתי../images/Emo3.gif

שלום.
וברכה
איך קוראים לך?
מאיה. מי נתן לך את השם הזה?
אמא ואבא? אוהב אותו?
למהלא. איזה שם אתה אוהב?
שירה לבת, יובל לבן. בן כמה אתה?
16 וחצי ומתי יש יומולדת?
12 במאי מחכה?
כן, כי אז אני אוכל להתדנדש לי ברישיון
מאיפה אתם?
מרכז איפה עוד גרת?
מקום אחר באזור ועוד בית ביישוב שבו אני גרה איפה מעדיף לגור?
רק פה! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?
חור, בכל יום. אוהב את המקום שאתה גר בו?
כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?
לונדון
[זה לא חור אבל זה מאגניב
] מהו מקום ההתנחלות שלכם?
הבית של החבר/החברה הכי טובה או בעצם מתנחלים אצלכם?
אממ, כולם, בערך?? יש חברים אמיתיים בעולם?
יש, רק צריך לדעת איפה לחפש. כמה כאלו לכם יש?
2 וחצי, ועוד חצי. אז 3. וחברים וירטואליים,יש?
כן
יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?
יותר, אבל אלה לא חברים אמיתיים אוהבים חיי מסך?
ככה. אוהבים את השכבה שלכם?
חלקים מסויימים בה. למה?
את החלקים שאני אוהבת אני אוהבת כי הם מצחיקים וכיף לי איתם. את החלקים שאני לא אוהבת אני לא אוהבת כי אין לנו שום דבר במשותף. ככה שאני לא לא אוהבת אותם, אני פשוט אדישה אליהם. וסטיגמות, זה נחמד או לא?
NOT. הלוואי שהייתי יודעת לא להשתמש בהן. קראו לכם אי פעם:
בטח. "צפונית", "בלונדה", פעם קיבלתי אפילו "פריקית" לא קשור. ערס?
לא, אף פעם לא קיבלתי ערסית. פאקצה?
גם לא. פריק?
אמרתי, פעם אחת וזה היה ממש לא קשור. אימו?
אה, גם את זה קיבלתי וזה עדיין מוזר לי. או כל דבר מטופש אחר?
אכן. כמה חברים טובים אתם?
משתדלת. יש לכם מן חבורה כזאתי?
יאפ
בנים/בנות?
יותר בנים מאשר בנות. יש לי נטייה להסתדר איתם יותר. או גם וגם?
גם וגם, לסיכומו של יום. אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?
קולדפליי. מה בא לכם לשמוע?
קולדפליי? מה אתם לא סובלים לשמוע?
מזרחי. זה פשוט צורם לי לאוזן. להקה אהובה, יש?
סינרגיה בישראל, New found glory בחו"ל. וזמר/ת?
עברי לידר/יוני בלוך בישראל. בחו"ל אין ממש. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת. אבל החברים שלי בערך שומעים את אותו סוג. נכון לועזי יותר שווה מישראלי?
תלוי על איזה צד אני קמה בכל בוקר. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?
לא יודעת, תגידו לי אתם לפי מה שציינתי למעלה. ואיזה לא סובל?
מזרחי. לא אמרתי את זה כבר? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?
בטח. מנגן על משהו?
כן. על מה?
גיטרה, וגרועה בזה. על מה רוצה לנגן?
פסנתר. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?
אייפוד. קוראים לו ז'בוטינסקי, או ז'בו, אם בא לכם
ממתי?
מאז ה-Sweet sixteen איך?
אמא ואבא קנו לי
[שזה ממש נחמד מצדם, בהתחשב בכך שיש לי עוד שני אחים שנולדו באותו יום] כמה ג'יגה?
30 רוצה עוד?
לא, טוב לי. אוהב לצלם?
לא כל כך. יש לך מצלמה?
לא. כמה זמן יש לך אותה?
X היו קודמות?
לא איזה?
X מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?
דיג'יטס. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?
מקרר
שומע רדיו?
לא הרבה?
לא... איזו תחנה?
X אתה עובד?
מתחילה בשבוע הבא
במה?
חנות. כמה כסף אתה מרוויח?
שכר רגיל לבני 17 כמה כסף יש לך?
כרגע 700 ש"ח בבית ועוד כמה אלפים בבנק. יש לך מטבע של 5 אגורות?
לא ושל שני שקלים?
לא, ואני חייבת להשיג כזה. אני לא מרגישה שלמה בלעדיו. רוצה כזה?
קונה בקפיטריה של ביתספר?
אין כזו. אבל כשהייתה, אז כן למה?
למה לא? טעים?
או עדיף מהבית?
יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה?
בסביבות ה-20 של מי?
Green day, Fall out boy, Simple plan, סינרגיה, עברי לידר, אביב גפן ועוד. רוצים עוד?
למהלא. של מי?
NFG, יוני בלוך איפה אתם כרגע?
בחדר אוכל מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?
יום צ'בת. אני חולה ומבודדת. היה כיף?
כן
רוצים שוב?
כן
מדבירם עם מישהו אונליין?
<

../images/Emo187.gifיש לי מבחן ענק במ"מ וזה מה שאני עושה..

שלום.וברכה איך קוראים לך?הדר מי נתן לך את השם הזה?הוריי..והרוח..ושכניי..לכל איש יש שם אוהב אותו?כע איזה שם אתה אוהב?הרבה בן כמה אתה?כמעט 17 ומתי יש יומולדת?כ"ח טבת/14.1 מחכה?כע מאיפה אתם?גב"ש איפה עוד גרת?-- איפה מעדיף לגור?לא בגב"ש מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור אוהב את המקום שאתה גר בו?לא ממש אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?התנחלות,מושב,גולן,גליל,נגב מהו מקום ההתנחלות שלכם?אצל לולו ונוגי או בעצם מתנחלים אצלכם?לפעמים יש חברים אמיתיים בעולם?כע כמה כאלו לכם יש?הרבה וחברים וירטואליים,יש?גם יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?לא ממש אוהבים את השכבה שלכם?חלקית למה?כי ככה
וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא נחמד אבל נפוץ קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?הרבה יש לכם מן חבורה כזאתי?כע בנים/בנות?בננות או גם וגם?דוסים. אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?שומדבר מה בא לכם לשמוע?שירי אהבה
מה אתם לא סובלים לשמוע?רוק..או שפות זרות שאינן אנגלית וספרדית..ומזרחית כמובן להקה אהובה, יש?הרבה וזמר/ת?גם שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?גם וגם נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לעיתים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?ישראלי,פופ,רוק קל,לטיני,חסידי ואיזה לא סובל?מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?לא מנגן על משהו?לא על מה?-- על מה רוצה לנגן?גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?MP3 ממתי?הנוכחי שנה,הקודם החזיק שנה ומשו ונקנה מלפני שנתיים.ומשו. איך?סבב כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?כעעעעע אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?כעע כמה זמן יש לך אותה?שנה היו קודמות?לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?DVD.. שומע רדיו?כע הרבה?לא איזו תחנה?גלגלצ אתה עובד?בקיץ במה?במשרד שסבא שלי עובד כמה כסף אתה מרוויח?הרבה כמה כסף יש לך?הרבה יש לך מטבע של 5 אגורות?כע ושל שני שקלים?עוד לא רוצה כזה?כע קונה בקפיטריה של ביתספר?לעיתים למה?כי זה קרוב ומפתה טעים?לא ממש או עדיף מהבית?עדיף מהמכולת
יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע?חדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?לפני שבויע היה כיף?כע רוצים שוב?כע מדבירם עם מישהו אונליין?לא כרגע מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם עם כמה אנשים?בערך 80 אוכל הרבה?לא ממש מה המאכל האהוב עליך?פיצה למה דווקא הוא?כי הוא טעים מה אכלת לאחרונה?שניצל ופתיתים היה טעים?מאוד רוצה שוב?כע איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?אין ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?גפליטע פיש
מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?כעע איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?פיצה האט והכי לא?מקדונלדס קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?בורקס זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)2 ב4.00 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל?4 וחצי? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לודעת

shir92

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שלום.גם לך. איך קוראים לך?שיר מי נתן לך את השם הזה?אמא אוהב אותו?כן, בערך
איזה שם אתה אוהב?אממ.. נועם בן כמה אתה?15 וחודשיים ומתי יש יומולדת?8.10 מחכה?כן, נשאר לי רק עוד 10 חודשים
מאיפה אתם?אזור המרכז איפה עוד גרת?ברחוב אחר בעיר הזו איפה מעדיף לגור?בעיר אחרת מזו שאני גרה בה - אבל עדיין בגדר אזור המרכז... אה.. גם לא בת"א עצמה!!! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר
אוהב את המקום שאתה גר בו?אממ... לעת עתה כן... כשאגדל אני בטוחה שלא אגור בעיר הזו. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?בעיר אחרת באזור המרכז או בחו"ל (לונדון/ארה"ב/אוסטרליה) מהו מקום ההתנחלות שלכם?אמממ אצל חברה או בעצם מתנחלים אצלכם?גם
יש חברים אמיתיים בעולם?יש!
כמה כאלו לכם יש?3-4 וחברים וירטואליים,יש?יש! יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אממ אין לי מושג. אוהבים חיי מסך?ככה ככה אוהבים את השכבה שלכם?פחות או יותר (יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות) למה?את אלו שאני אוהבת... זה בגלל שהם נחמדים אליי, חברים שלי... כיף לי איתם ובחברתם. אלו שלא... כי הם אנשים שאין לנו על מה לדבר, כי אותם מעניינים דברים אחרים לגמרי ממה שמעניין אותי ולא כיף לנו יחד כי אנחנו מתנהגים שונה. וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא ממש. קראו לכם אי פעם: ערס?לא
פאקצה?כן - אבל זה היה בצחוק
פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר? אמממ לא ממש כמה חברים טובים אתם?שחברים שלי יקבעו- או שאני טועה והשאלה זה לא עד כמה אני חברה טובה. אם השאלה היא כמה חברים טובים (חבורה) אז יש כמה.. 5 בערך. יש לכם מן חבורה כזאתי?כן בנים/בנות?בנים ובנות. או גם וגם?גם וגם חח אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? לחיות את החלום - בן ארצי מה בא לכם לשמוע? אמממ את השיר שאני שומעת חח מה אתם לא סובלים לשמוע?רוק כבד ודיכאון. להקה אהובה, יש?לא וזמר/ת?לא ממש. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם חח נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אוהבת כמעט הכל.. חוץ מדיכאון ורוק כבד. ואיזה לא סובל?דיכאון ורוק כבד חח שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן מנגן על משהו?כן על מה?על העצבים
(ואחי מלמד אותי על
) על מה רוצה לנגן?
אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?יש MP3 וMP4 ממתי?מזמן
איך?הMP3 יותר טוב מהMP4 לפחות אצלי חח כמה ג'יגה?1 ג'יגה רוצה עוד?לא, מספיק לי. תודה
אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה?היא לא שלי.. של כל המשפחה כמה זמן יש לך אותה?שנה וחצי-שנתיים (???) היו קודמות?כן איזה?לא יודעת סוג מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?מחשב וטלויזיה
שומע רדיו?לפעמים הרבה?לא איזו תחנה?לא משהו קבוע... מעבירים תחנות עד שמוצאים משהו מעניין
אתה עובד?לא במה?לא עובדת :] כמה כסף אתה מרוויח? חחח דמי כיסף נחשב? סתם
כמה כסף יש לך?
יש לך מטבע של 5 אגורות? כן!!!! חחח ושל שני שקלים?לא
רוצה כזה?כן!!! קונה בקפיטריה של ביתספר?כן (כמו רוב הילדים אצלנו) למה?כי זה מגניב
טעים?תלוי מה חח או עדיף מהבית?עדיף מהבית
יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה?יש כמה של מי?תמונה של הכיתה שלי מהחטיבה , אני ממש מתגעגעת אליהם
(למרות שגם הכיתה הנוכחית אחלה!) ושל עוד כמה מפורסמים חח רוצים עוד?לא
של מי?בעצם תלוי של מי אתם מציעים
איפה אתם כרגע?בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אתמול היה כיף?כן רוצים שוב?בכיף חח מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר עם כמה אנשים?4 (כרגע מתכתבת עם 4 ) אוכל הרבה?כמה שצריך
מה המאכל האהוב עליך?צ'יפס
(שעושים בבית , שאמא חותכת את התפוח אדמה.... יאמייי
) גם פיצה זה אחלה
למה דווקא הוא?כי זה טעיםם!!! מה אכלת לאחרונה?אורז ושניצל
היה טעים?כן רוצה שוב?לא , אני כבר לא רעבה חח איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שוקולד/מסטיק. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לא יודעת חח מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח
אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?אמממ לא יודעת.. והכי לא? כל רשתות עם האוכל האסייתי וכאלה
קונה הרבה אוכל?לא ממש מה המאכל האחרון שקנית? ארוחת ילדים זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)25 ש"ח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?יש מישהו שלא אוהב??
כן אוהבת חח מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא חח כמה ארוחות ביום אתה אוכל?3 לפעמים רק 2 (כי לפעמים אני לא רעבה בבוקר... אז אני אוכלת סתם איזו עוגייה
) מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?לפעמים מביאה לבית ספר ולפעמים קונה... נוו אני חדשה בתיכון ובחטיבה לא הייתה קפיטריה תנו לי להתלהב מזה
כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה חח כבר נגמר???
הודגש באמצעות מדגישומטיק

vered151

New member
אאאאני

שלום. שלום
איך קוראים לך? ורד מי נתן לך את השם הזה? אמאבא אוהב אותו? סבבה לי איתו.... איזה שם אתה אוהב? אדם בן כמה אתה? 17 ו 4 חודשים ומתי יש יומולדת? 19.8.90 מחכה?
מאיפה אתם? מושב ליד רחובות איפה עוד גרת? באפמקום איפה מעדיף לגור? בדיוק פה! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? בדיוק פה! אוהב את המקום שאתה גר בו?
אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בדיוק פה! מהו מקום ההתנחלות שלכם? תנועה או בעצם מתנחלים אצלכם? לא.. יש חברים אמיתיים בעולם?
כמה כאלו לכם יש? לא יודעת וחברים וירטואליים,יש?
יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך?
אוהבים את השכבה שלכם?
למה? לא יודעת.....=\ וסטיגמות, זה נחמד או לא?
קראו לכם אי פעם: ערס?
פאקצה?
פריק?
אימו?
או כל דבר מטופש אחר?
כמה חברים טובים אתם? תשאלו את חברים שלי.. יש לכם מן חבורה כזאתי? כמה חבורות בנים/בנות? או גם וגם? בדיוק אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? המכשפות
מה בא לכם לשמוע? המכשפות
מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית להקה אהובה, יש? ברור יש המון...כרגע זה HIM ו- the used וזמר/ת? עברי לידר
, אביב גפן
שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? בזמן האחרון אבל תמיד ישראלי בנפש מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק-מטאל-טראנס-האוס בכללי...כרגע אני יותר בכיוון של פאנק ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא.. מנגן על משהו?
על מה? על מה רוצה לנגן? תופיםםםםםםםם אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד חתיך למדי
ממתי? שנתים.. איך? אחשלי קנה לי כמה ג'יגה? 4 רוצה עוד?
אוהב לצלם?
יש לך מצלמה?
כמה זמן יש לך אותה? כמה שנים היו קודמות?
איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? לא יודעת שומע רדיו?
הרבה?
איזו תחנה? גלגלגל"צ אתה עובד?
במה? בייבייסטר כמה כסף אתה מרוויח? משהו כמו 800 בחודש..על 3 פעמים בשבוע כמה כסף יש לך? כרגע משהו כמו 600 יש לך מטבע של 5 אגורות?
ושל שני שקלים?
רוצה כזה?
קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים למה? לא יודעת.סתם כי בא לי טעים? חביב או עדיף מהבית?
יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? בסלון.. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שעתיים היה כיף?
רוצים שוב?
מדבירם עם מישהו אונליין?
מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו עם כמה אנשים? 4 אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת יש כל מיני.. למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? 3 וחצי היה טעים?
רוצה שוב?
איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? גמבהההההההה
ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין.. מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק
אוהב פאסט פוד?
איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ציינה טאון והכי לא? לא יודעת קונה הרבה אוכל?
מה המאכל האחרון שקנית? קינדר בואנו לידיד שלי זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) מממ...5 ומשהו נראה לי.. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לא מעידפה כלום..אם בא לי אוכלת.. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אוכל טעים.. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה בדרך כלל כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אין לי שמץ של מושג...

../images/Emo151.gifחיפישישי../images/Emo151.gif

שלום.שלום גם לך! איך קוראים לך?נימרוד\אור מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו?נימרוד-לא,אור-כן איזה שם אתה אוהב?אור בן כמה אתה?16.9 ומתי יש יומולדת? 17 מרץ מחכה? לא כל כך..אבל רק למתנות מאיפה אתם?רמלה איפה עוד גרת?לוד מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?רמלה=אין כמוההה מהו מקום ההתנחלות שלכם?חדר או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?לא כמה כאלו לכם יש?אמיתי לא וחברים וירטואליים,יש?כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?יותר אוהבים חיי מסך? לא.. אוהבים את השכבה שלכם?לאא למה?ילדותיים אחד אחד וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?לא כמה חברים טובים אתם?מ1 עד 10- 6 יש לכם מן חבורה כזאתי?לא בנים/בנות?מה..? או גם וגם?מה זאת אומרת? אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?מצייר אותך,עפר לוי מה בא לכם לשמוע?מוזיקת אהבה ושקטה מה אתם לא סובלים לשמוע?רוק להקה אהובה, יש?לא וזמר/ת? יהודה פוליקר ועפר לוי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי?רק מה שאני אוהב מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?שירים עם מסרים ואיזה לא סובל?רוק שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו?לא על מה?על העצבים של ההורים על מה רוצה לנגן?פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?יש ממתי?שנתיים איך?אילת כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?יש 2..לא מספיק? אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?בפלאפון כמה זמן יש לך אותה?חצי שנה{פלאפון} היו קודמות?לא איזה?מה איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?מערכת סטריאו שומע רדיו?כן הרבה?בערך איזו תחנה?103..יוסי סיאס אתה עובד?לא במה?לא כמה כסף אתה מרוויח?הוו הוו הווו כמה כסף יש לך?250 ₪ יש לך מטבע של 5 אגורות?לא ושל שני שקלים?לא רוצה כזה?למה לי? קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה?כי אין טעים?מה טעים? או עדיף מהבית?אוכל ביתי יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע?בבית רוצים שוב??רוצה מה? מדבירם עם מישהו אונליין?כרגע לא מסנג'ר או אייסיקיו?רק איסייקיו עם כמה אנשים? אוכל הרבה?לא מה המאכל האהוב עליך?פיצה למה דווקא הוא?כי.....כי היום יום שלישי מה אכלת לאחרונה?מקרונים ושניצל היה טעים?היה קר רוצה שוב?קר?לא..חם?כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?אין ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?אין מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד?לא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?פילפלת והכי לא? קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?חמצוץ זה ניקרא מאכל? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 0.5 ₪ אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא משנה.מה שבא ברוך הבא.העיקר שטעים כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?לא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לא מבזבז חייב לציין,שאלות מוזרות...

Nזמן לא הייתי פה =]

שלום. הי איך קוראים לך? חן מי נתן לך את השם הזה? לא יודעת אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? את השם שלי בן כמה אתה? 16 וחצי ומתי יש יומולדת? 21.5 מחכה? כה מאיפה אתם? נתניה איפה עוד גרת? צרפת מודיען ירושלים חדרה מכבים ועוד... אין לי כוח לפרט איפה מעדיף לגור? תל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תל אביב מהו מקום ההתנחלות שלכם? באיזה בית ספר או בעצם מתנחלים אצלכם? פעם ב.... יש חברים אמיתיים בעולם? לא תמיד רוב הזמן לא כמה כאלו לכם יש? 1 וחברים וירטואליים,יש? כה יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? 1 אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? כי יש לי מלא ערסים ופקאצות בשכבה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? כה אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? 5-6 יש לכם מן חבורה כזאתי? כה בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? כה אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? בעיקר רוק ומטאל קצת פאנק אבל אין לי בעיה לשמוע עוד חוץ ממזרחית ודיכאון מה בא לכם לשמוע? הרבה מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית ודיכאון להקה אהובה, יש? כה וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? צמה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? כה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כה מנגן על משהו? לא =[ על מה? על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי 4 ממתי? חצי שנה איך? קניתי כמה ג'יגה?2 יש גם של 20 אבל מקולקל אני צריכה לתקן רוצה עוד? כה אוהב לצלם? כה יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? איןן היו קודמות? כה איזה? מעפנה מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב טלויזיה וMP שומע רדיו? לא הרבה? לאאאאאאא איזו תחנה? לא שומעת אתה עובד? לצערי לא במה? אמרתי כבר אני לא עובדת כמה כסף אתה מרוויח? לא עובדת כמה כסף יש לך? 46.30 (בחשבון) חחחחח יש לך מטבע של 5 אגורות? כה ושל שני שקלים? לא=[ רוצה כזה? כה אני רוצה שנקל חחח קונה בקפיטריה של ביתספר? כה למה? כי בא לי טעים? כה או עדיף מהבית? לא יש לכם פוסטרים בחדר? כה כמה? 3 של מי? סימפסון KORN ודולפינים רוצים עוד? כה של מי? של להקות איזה להקות? להקות טובות מאוד איפה אתם כרגע? במחשב מן הסתם מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לא זוכרת אני בעיקר בחוץ היה כיף? כה נראה לי =/ רוצים שוב? כה מדבירם עם מישהו אונליין? כה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? 3 אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? פיצה למה דווקא הוא? כי זה טעים מה אכלת לאחרונה? שניצל תירס היה טעים? כה רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חציל ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא יודעת :S מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אמממ מקדונלדס והכי לא? שוארמה קונה הרבה אוכל? בעיקר מה המאכל האחרון שקנית? פלאפל זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 7 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? גם וגם כמה ארוחות ביום אתה אוכל? בממוצע 1 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא או שאני קונה או שלא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בכמה זמן זה חפרררררררררררררררררר

למעלה