שיט, איזה ריכוז של תגובות שלי יש פה
אני שונאת שזה קורה, אבל מה לעשות שאני כל פעם מגיבה להודעה אחרת והתגובות שלי מצטברות אחת אחרי השניה? טוב, מאגרט,הענקת לי השראה. קרדיט לאחותי ניצן, aka קדחת בצנצנת, שתרמה את רעיון הארנבים, אה, עוגבים, אה.. שיט! (תבינו בהמשך) אה, כן, ולמי שלא יודע-
סתמרוח,
ויימס ו
זוגפרח נראו לאחרונה בכיתתה של
, המורה שלי למתמטיקה ושד מן הגהינום. יש קישור לסיפור שמתאר את אותה אפיזודה עגומה שאני מקווה נואשות שיעבוד. בעקבות החלטה נחושה מצדו של זוגפרח לפגום בתוכנית העבודה של השאול לשנת 2004,
נאלצה להיפטר מהם. עקבותיהם לא נודעו עד ש...
זה ליל הסדר הגרוע ביותר שהיה לי אי פעם... תרצה ושמעון הלכו לסבתא ברכה ופנינה נתקעה בפקק. אטביע את יגוני בוודקה... אין וודקה. אטביע את יגוני בתירוש וחרוסת.
אהההה!
מה אנחנו עושים פה?
שוגרנו למקום הרחוק ביותר מכיתת מתמטיקה, אני מניח שזה המקום. חדר אפלולי בעל ריח מעופש ושולחן נושא צלוחיות עם שיקויים מסתוריים.
הממ, מה זה הדיקטים האלו?
הגענו לשולחן ליל הסדר! אלו המצות, המאכלים האופיינים כל כך.
טעם של קלקר.
אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של נסורת.
צודק, יותר קרוב לנסורת.
כשבני ישראל התכוונו לברוח מהמצרים, הם אפו את המצות,
ואז הם זרקו אותן עליהם והסתכלו איך הם נופלים!
לא,
הם השאירו אותן להם, כדי שיאכלו וייגרם להם קלקול קיבה!
לא! הם לא הספיקו לחכות שהלחם יתפח.
תירוצים, תירוצים...
ידעתי ששתיתי יותר מדי תירוש. מוזר, בדרך כלל שאני משתכר אני חולם על בחורות עירומות שבאות אליי ועושות בי wild wossname והנה כאן מכשף, קצין וג'נטלמן. נו, טוב, נשתף פעולה, אולי הם בעצם בחורות בתחפושת. (הדלת נפתחת)
אני אליהו ענבים! כשאני לא עושה מעשים טובים ועוזר לאנשים, אני אוכל ארנבים, אה, עוגבים, אה, שיט!
תודה על הטרמפ, אליג'ו.
מוות!!! אהההה!
אליהו ארנבים!!! אההההה!
תרגעו כפרות אנחנו לא כאן בשבילכם.
בבקשה, אח שלי, חבר שלי מהפלמ"ח. אנחנו האנטרומורפיק פרסוניפיקשנס חייבים לעזור זה לזה. ...רגע, איך קראת לי?
אני הרי דמות שנוצרה על ידי בריטי, נראה לך הגיוני שאני אצליח לבטא 'אליהו'? ובטח שלא 'אליהו ענבים'!
נו, יופי, הנה עוד שניים. והם אפילו לא נראים כאילו הם הולכים להתפשט.
כשאני לא עושה מעשים טובים אני אוכל רגבים, אה, מושבים, אה, שיט!
אוקיי, אם אתם לא פה כדי לקחת את נשמתנו אז מה לעזאזל אתם עושים פה, ולמה האיש הזה מדבר שטויות כל הזמן???
ניסיתי לעשות פרסומת לענבים, מה אתה חושב? נראה לך שמלסוע מבית לבית ולשחק במיסטר אינביזיבו מרוויחים משהו? טוב, אפשר להיפרד לשלום מהרעיון הזה!
אליהו כאן כדי לעודד את סבא שאול על כך שהוא נמצא לבד בליל הסדר.
אבל הוא לא לבד!
אנחנו כאן!
יהיי!
כן, אבל מה עם ה- wild wossname???