האגודה נגד מחזור ההודעות פועלת!

limilu

New member
האגודה נגד מחזור ההודעות פועלת!

ואני אומרת: לא למחזור ההודעות! אין לכם שום חשק לדבר על משהו מאגניב שבדיוק קראתם בדיסק? משהו שנזכרתם בו? משהו שבכלל לא קשור לאחד השרשורים שפה? אז הנה! ולא, זה לא
! אה, ובדיוק אני מתחילה עכשיו את שומרים! שומרים! ואני מעוצבנת עליכם כי אתם סוחטים את כל השרשורים האלו. וזהו. פעלתי בענין. בואו להציל את הפורום גם אתם. בואו למוקד השירות של האגודה נגד מחזור ההודעות (בבית שלי) ותתחילו לפעול!

limilu

New member
אה, ו...

אני רוצה שמישהו סוף סוף ישים לב לחתימה החדשה שלי... *נעלבת*

keynant

New member
אני כרגע באמצע של...

Gurds!!Gurds!!(באנגלית) התחלתי לפני יומיים שלושה...

The Mad Hatter

New member
אה,

אז מה אני אמורה לכתוב פה? לצערי, אני לא קוראת כרגע ספרים של פראצ'ט. מונחת לי ליד המיטה ערימת ספרים בגודל של מגדלי עזריאלי שאני צריכה לסיים. אבל יש לי את כל חופשת פסח, כך שאולי זה בסדר (?). אה, יש לי רעיון לדיון (!). איזו מן הדמויות הייתם מזמינים לליל הסדר? *נחבטת* זה גרם לי לחשוב שוב על ספר עולם-הדיסק בישראל. יכולים להיות חלקים מהספר עם המכשפים-וזה יהיה בערך כמו בהוגפאת'ר, רק בפסח ובליל הסדר. אמ. או משהו דומה. זהו, אמרתי את מה שהיה לי להגיד. :)

limilu

New member
הממם... נשמע כמו נושא מענין לדיון..

אני אוהבת לעשות הממם... זה כיף! בכל מקרה, אני מניחה שהייתי מזמינה את סוזאן, סתמרוח, ומוות.

מ א ג ר ט

New member
אוווווווו

קבלו התחלה של משהו, אבל בגלל שאני לא טובה בכתיבה שמישהו ימשיך: שעתיים אחרי סיום הסדר. הסבא שאול יודע, הוא פשוט מרגיש שהוא עשה משהו לא בסדר. אחרי שהוא פוגש באמצע הלילה בחדר שלו בחור לבוש בעיקר בשחור הוא נזכר- הוא אכל יותר מדי קנידלך... (ואז מוות ירצה לצאת מהבית או משהו ואז הוא יפגוש את אליהו הנביא). זקוקים להשראה?
בתפקיד אליהו הנביא
בתפקיד מוות
בתור הסבא שאול

ויימס

New member
שיט, איזה ריכוז של תגובות שלי יש פה

אני שונאת שזה קורה, אבל מה לעשות שאני כל פעם מגיבה להודעה אחרת והתגובות שלי מצטברות אחת אחרי השניה? טוב, מאגרט,הענקת לי השראה. קרדיט לאחותי ניצן, aka קדחת בצנצנת, שתרמה את רעיון הארנבים, אה, עוגבים, אה.. שיט! (תבינו בהמשך) אה, כן, ולמי שלא יודע-
סתמרוח,
ויימס ו
זוגפרח נראו לאחרונה בכיתתה של
, המורה שלי למתמטיקה ושד מן הגהינום. יש קישור לסיפור שמתאר את אותה אפיזודה עגומה שאני מקווה נואשות שיעבוד. בעקבות החלטה נחושה מצדו של זוגפרח לפגום בתוכנית העבודה של השאול לשנת 2004,
נאלצה להיפטר מהם. עקבותיהם לא נודעו עד ש...
זה ליל הסדר הגרוע ביותר שהיה לי אי פעם... תרצה ושמעון הלכו לסבתא ברכה ופנינה נתקעה בפקק. אטביע את יגוני בוודקה... אין וודקה. אטביע את יגוני בתירוש וחרוסת.
אהההה!
מה אנחנו עושים פה?
שוגרנו למקום הרחוק ביותר מכיתת מתמטיקה, אני מניח שזה המקום. חדר אפלולי בעל ריח מעופש ושולחן נושא צלוחיות עם שיקויים מסתוריים.
הממ, מה זה הדיקטים האלו?
הגענו לשולחן ליל הסדר! אלו המצות, המאכלים האופיינים כל כך.
טעם של קלקר.
אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של נסורת.
צודק, יותר קרוב לנסורת.
כשבני ישראל התכוונו לברוח מהמצרים, הם אפו את המצות,
ואז הם זרקו אותן עליהם והסתכלו איך הם נופלים!
לא,
הם השאירו אותן להם, כדי שיאכלו וייגרם להם קלקול קיבה!
לא! הם לא הספיקו לחכות שהלחם יתפח.
תירוצים, תירוצים...
ידעתי ששתיתי יותר מדי תירוש. מוזר, בדרך כלל שאני משתכר אני חולם על בחורות עירומות שבאות אליי ועושות בי wild wossname והנה כאן מכשף, קצין וג'נטלמן. נו, טוב, נשתף פעולה, אולי הם בעצם בחורות בתחפושת. (הדלת נפתחת)
אני אליהו ענבים! כשאני לא עושה מעשים טובים ועוזר לאנשים, אני אוכל ארנבים, אה, עוגבים, אה, שיט!
תודה על הטרמפ, אליג'ו.
מוות!!! אהההה!
אליהו ארנבים!!! אההההה!
תרגעו כפרות אנחנו לא כאן בשבילכם.
בבקשה, אח שלי, חבר שלי מהפלמ"ח. אנחנו האנטרומורפיק פרסוניפיקשנס חייבים לעזור זה לזה. ...רגע, איך קראת לי?
אני הרי דמות שנוצרה על ידי בריטי, נראה לך הגיוני שאני אצליח לבטא 'אליהו'? ובטח שלא 'אליהו ענבים'!
נו, יופי, הנה עוד שניים. והם אפילו לא נראים כאילו הם הולכים להתפשט.
כשאני לא עושה מעשים טובים אני אוכל רגבים, אה, מושבים, אה, שיט!
אוקיי, אם אתם לא פה כדי לקחת את נשמתנו אז מה לעזאזל אתם עושים פה, ולמה האיש הזה מדבר שטויות כל הזמן???
ניסיתי לעשות פרסומת לענבים, מה אתה חושב? נראה לך שמלסוע מבית לבית ולשחק במיסטר אינביזיבו מרוויחים משהו? טוב, אפשר להיפרד לשלום מהרעיון הזה!
אליהו כאן כדי לעודד את סבא שאול על כך שהוא נמצא לבד בליל הסדר.
אבל הוא לא לבד!
אנחנו כאן!
יהיי!
כן, אבל מה עם ה- wild wossname???

Athaclena

New member
../images/Emo45.gif אהבתי! רוצה עוד!

me like הבעיה שלי רק שקשה לי לזכור מי זה מי. האייקון של מוות זה אחלה אבל קשה לי עם השאר.... ולמה זוגפרח הוא לא אחד מהחנונים עם משקפיים? חשבתי שזה יתאים לו יותר...

ויימס

New member
חשבתי שזה ברור, זוגפרח= טמבל.

לא חשבתי בכלל על האפשרות של אייקון אחר.

Athaclena

New member
כן, אבל גם זוגפרח = משקפיים

לא? כתוב ממש בהתלחה משהו על 4 עיניים, ומתישהו החלטתי שזה לא 4 עיניים באמת אלא פשוט שיש לו משקפיים... באנגלית foureyes = משקפופר אאל"ט

ויימס

New member
כן, אני יודעת שיש לו משקפיים.

זה נורא שעשע אותי שלאורך הסדרה ג'וש קירבי התעקש לצייר אותו עם ארבע עיניים, כאילו, אף אחד לא טרח להסביר לו בשום שלב?
בכולופן, עדיין אני חושבת שהאייקון של הטמבל יותר דומה לו מהאייקון של המשקפיים. אם היו מוסיפים לטמבל משקפיים זה בכלל היה מושלם.

ויימס

New member
אני ממש רואה את נני אוג ומשפחתה

רבים בליל הסדר כמו כל משפחה ישראלית ממוצעת, על למה ג'ני שלנו הכינה את כל האוכל ואשתו של ג'ימי הביאה רק אורז וזה כבר הסדר השלישי שהיא באה עם השמלה הזאת... את מי הייתי מביאה לליל הסדר? יכול להיות משעשע להביא את סבתא, היא כל הזמן תתלונן ותתעצבן ולא תבין מה הקטע של כל השטויות האלו. וזוגפרח ישב שם ויתפעל מהברכות. התיבה תאכל את האפיקומן ולסיום אריק ינסה לזמן את אליהו ויעלה בטעות שד מהשאול. חג שמח!

ויימס

New member
אוקיי, לימור, מה הקטע של החתימה

החדשה שלך, כאילו, ?what's up with that
...דבר שני- עכשיו כשהזכרנו את ליל שימור החזירים (אין כוח לעבור לאנגלית, נשמע מוזר בעברית), זה בכלל לא הלילה שבו מכשפים ומכשפות אמורים להישאר בבית! זה בכלל היה במקור, אה... נו, איזה חג זה היה.. ליל שדות הבור! הייתי בטוחה שזה hogswatch, מה אתכם? שומרים: איזה ספר נחמד! ויימס, השיכור המסכן שהגיע למצבו העגום בגלל נטייתו להיות ציני מדי ולהגיד את האמת... מה שאני אוהבת בספר הזה (בנוסף להרבה דברים אחרים, כמובן) זה שהוא, כמו רוב הספרים המוקדמים, הרבה יותר תמים. אתם יודעים, 'זה לא הוגן, זה לא צודק, הוא לא יכול לבוא ולעשות את זה בעיר שלי'. מין כזאת נימת מספר משתמעת לאורך הספר בעלת מרירות ועגמומיות כלפי המצב כפי שהוא ותקווה כנה שאם מישהו יעשה את הדבר הנכון, אז, אני לא יודעת, דברים יהיו כמו שהם אמורים להיות?

ויימס

New member
כן, קראתי את זה כבר...

רגע, זו לא היית את שהראית לי את זה פה?
לא רלוונטי. כן, זה אכן נכון.

מ א ג ר ט

New member
רעיון מעניין

נכון שאליהו הנביא עובר מבית לבית ושותה את היין שמשאירים לו? אז הוא לא... שיכור?
שלושה עשר...היק...אני יודע שלושה עשר...היק...מי יודע שלושה...היק... כוכבי לידה...

ויימס

New member
כן, אני ואחותי תמיד אמרנו שעדיף

להשאיר לו מיץ ענבים, לאלכוהוליסט המסכן...

למעלה