האגודה שלנו-קריאה למעורבות החברים

האגודה שלנו-קריאה למעורבות החברים

חברים שלום, אתמול נערכה האסיפה השנתית של המצנועים (ממ"גים). באסיפה עלו נושאים חשובים כגון:- הרצאתו של יצחק רז, חוקר התאונות הראשי של מינהל התעופה, הגדרת סמכויותיו של הטייס הראשי, תפקידי ועדת המשמעת, בחירות ועד, טיפול ושמירת המצנחים ועוד. אבל מה שהכי כאב לי זה חוסר האיכפתיות של רוב החברים באגודה. בכנס השתתפו רק כ-30-40 חברים (נידמה לי שמתוך כ-200 ) וזאת, למרות שהועד שלח הודעות על הכנס כחודש וחצי מראש. כמות המשתתפים המועטה, היתה מעליבה לעומת ההשקעה העצומה בהכנות ובאירגון שבוצעו על ידי הועד. אני רוצה להזכיר לכולם שבזכות האגודה הזו, למעשה כולנו רשאים לטוס ואף יש לנו כיסוי ביטוחי. ללא האגודה אף אחד לא יוכל לטוס כחוק. לכן לעניות דעתי, על כל החברים לעשות מאמץ מיוחד ולהגיע לאסיפות, להעלות הצעות לשיפור וקידום הענף בישראל והעיקר, להיות מעורים ולנסות ולקדם ולהשפיע. שבת שלום בני נדלר

rw212

New member
הישתתפות באסיפה

בני שלום שמי רוני וייס ואני טייס חדש. לעניין כמות המישתתפים באסיפה התשובה הי חוסר ענין של החברים במילחמות הפנימיות בין החברים כמו שהיו באסיפה האחרונה. הצעתי לך בני בישיבות מהסוג הזה החברים רוצים לישמוע על פעילות האגודה ולא מילחמות פנימיות בין חברים.

שינוי אופי האסיפות הכלליות

רוני שלום, ראשית, אני מברך אותך להצטרפותך לתחביב הרחיפה ומאחל לך ריחוף מהנה והכי חשוב בטוח. גם לי צרם אופי האסיפה האחרונה ואני מסכים איתך שצריך לשנות. מאחר והאגודה הזו יקרה מאד לכולנו, כי בלעדיה אף אחד לא יכול לטוס, הצעתי לועד שלנו לשנות את סיגנון האספות וגם להרבותן. אני סבור כמוך שקודם כל הועד צריך לעדכן את החברים בפעולות שנעשו בתקופה האחרונה ובכלל, מה חדש בענף בארץ ובעולם ואחר כך, אפשר להעלות נושאים נוספים. צריך לפעול בכל העוצמה כדי למנוע התכתשויות מילוליות, ריבים ומתחים מיותרים בין החברים. ולסיום רוני, אני סבור שאם תהיה מערכת של הסברה נכונה לחברים והאוירה תשתנה, גם החברים יחזרו להופיע באסיפות הכלליות. הכי חשוב שכל אחד מאיתנו יהיה סוכן של רצון טוב, כדי לפרגן לאגודה ולועד אצל כלל החברים באגודה, כי אין לנו בילתם. בברכה בני נדלר

למעלה