האגיס, פורים ואוכל...

האגיס, פורים ואוכל...

חזרתי עכשיו מהסופר פארם עם שלוש חבילות האגיס- קונים שתיים ומקבלים את השלישית (לא בזבזתי, חסכתי) כמובן שהמחיר חזר ל 59.90, לא צריך להגזים. והוצע לי ספר של אהרוני פותחים שולחן או של גיל חובב. מישהו מכיר? כדאי? ועוד אוכל - מותר לתת לבר צ´יריוס? נזכרתי שילדה שאני מכירה אכלה כאלו אצלי פעם, כשהייתה יותר קטנה מבר היום. זה לא מסוכן מבחינת חנק? ו.. היום נכנעתי וקניתי לבר כנפיים ומשושים לפורים. אמנם לקורס של חצי שעה אבל..

ליאת - העיקר שאתם מאושרים../images/Emo152.gif

אז מה אם הכנפים והמשושים הם לחצי שעה. אפשר לשחק עם זה בבית! ותודה על המידע לגבי האגיס. אני רואה את עצמי מחר על הבוקר בסופר פארם. אם תעשי חישוב, יצאת עם 3 חבילות ב - 120 ש"ח, שזה יוצא 40 ש"ח לחבילה. "משתלם, אחול משתלם" (מאיזה פרסומת זה לקוח? לא זוכרת...)

דיאנה1

New member
בטח שאפשר צ´ריוס. הם נמסים בפה

מאד מהר. בר אוכל צ´ריוס כבר ממזמן. כמובן שצריך להיות ליד ולהשגיח, כמו בכל דבר שנותנים להם לאכול. תשימי לב לתת את הצ´ריוס שלא מצופה בסוכר או בדבש כי הוא מתוק עד כדי בחילה וסתם ירגיל אותם למתוק. ולמה לא להפוך את בר-בי לפרפרית קטנה? אם נהנים מזה - אז בכיף!

ידעתי שתדעי, רציתי לשאול אותך אישית

מתי נפגשים? ככה חולפים להם השבועות מזל שיש מפגש באופק

דניעל

New member
מה, יש צ´יריוס לא מתוק?

אני נתתי לדניאל את זה עם הסוכר עד גיל שנה כדי לא לתת לו דבש. מחריד, נכון. עכשיו אני נותנת לו את זה עם הדבש, שהוא יותר סביר. לא ידעתי שיש גם אופציה לא ממותקת.

קניתי משיבולת שועל מלאה וקלויה

ככה כתוב. עוד לא טעמתי. עם הדבש זה של קלוגס נכון? כי כבר מותר לנו...

דיאנה1

New member
כן, זה הסוג הלא מתוק. אבל הוא

מאד טעים. פשוט זה עם הסוכר מתוק עד כדי בחילה (בעלי קנה אותו בהתחלה בטעות והבת הגדולה שלי אוכלת ממנו בהנאה. אצלה כבר אבוד עם הרגלי אכילה נכונים...) נכון שמותר כבר דבש, אבל אני מניחה שגם הוא מתוק מאד, ולדעתי עדיף לא להרגיל לאוכל כל כך מתוק. אם היא תאהב את הסוג הרגיל - ובר מאד מאד אוהב אותו - זה עדיף, לא?

היי, תומר מת על הצ´יריוס - בלי סוכר

ובלי דבש. וזה גם בריא
אז תהנו לכן
והיום חברה של תומר (בת של חברים שלנו שגדולה ממנו בחודשיים) גם כיבדה אותו בבמבה הראשונה שלו
למען האמת הוא טרף את הבמבה בהנאה והמשיך לאכול עוד ועוד
כנראה שאי אפשר להילחם בבמבה הזו הא
שירלי.

תשובות

לגבי הצי´ריוס - קטן מדי, לא כדאי. לגבי הספרים - שניהם משגעים. בעלי (הוא הבשלן כשהוא בבית) התלהב מאהרוני, אני אהבתי יותר את גיל חובב, בעיקר כי חשבתי על גיסתי האהובה שמארחת אותנו כמעט כל ערב שבת לארוחה ולא בא לי להביא לה מתנות כל שבת (מוציא את העוקץ מהמתנה) אבל להביא צנצנת עם משהו כיפי (ריבות, רטבים וכו´) נראה לי נחמד מאוד. כמובן שיש לו שם גם דברםי ביזאריים כמו עוגיות אפר (כן כן) ועוגיות לכלבים, אבל בסך הכל הוא אחלה. וחוצמזה - מה יהיה, נפגש רק במפגש ? לא קודם?

למעלה