האגרות הגבוהות בקפריסין

Dror29

New member
האגרות הגבוהות בקפריסין../images/Emo62.gif

בהמשך לדבריו של מנחם שופט (בעמוד הקודם) פניתי לסוכן ה-Handling שלי בקפריסין לצורך אימות המידע והבעת מורת רוח. להלן קטע מההתכתבויות: ----- Thank you for all the details. I appreciate your effort. Unfortunately, I must say I´m shocked of the non reasonable prices increase. For example: Parking: 13 instead of 1.32 is 900% increase. Bus: 30 instead of 8 is almost 300% increase. I know it´s not your fault, but I will appreciate if you can tell the right people that it looks like you don´t want us to come anymore, and if we come, stay in the airplane (see new bus fee), or leave as soon as possible (see new parking fee). Is that the intention? If there is anything you can do to change these figures or let us avoid paying some of them (e.g. is Bus mandatory?) I would appreciate that. Otherwise, it will be hard to find passengers who will pay these amounts. Regards, Dror ----- Dear Dror, I would like to ackn yr msg and to also share yr views. I think that the best way to exert some pressure on our Goverment who is responsible for these changes is for all or the most Israel Light Aircraft Operators to get together and either directly or through your Embassy here to speak to the right people. You can count fully on my support. ----- אני לא בטוח כמה אינפורמציה זו תסייע במאבק, אך היא בודאי לא תזיק. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לצור על נכונותו לתרום את חלקו (המשמעותי) במאבק זה.

hanani12

New member
האם יש מי שמוביל מאבק נגד ההעלאות

נראה שהקפריסאים רק חיפשו איזה תרוץ להפטר מכאב הראש שאנחנו כנראה גורמים להם. לא חסרה להם תיירות ועכשיו כאשר אצלנו המצב בטטה אצלם רק משתפר. יש עליהם ודאי גם לא מעט לחץ ערבי..... בכל מקרה חייבים להאבק בזה בכל האמעים שיכולים להיות לרשותינו כי זו אשכרה פגיעה בישראלים (איזה עוד שרוטים טסים בפחונים שעתיים מעל לים כדי לתפוס קצת ראש). בכל מסעותי לאי המקסים הזה לא זכור לי שראיתי הרבה קלים בחניות מלבד 4X. אני מעוניין להצטרף לקמפיין. מה? איך? מי?

קפריסין

לא הייתי מכניס ארגומנטים פוליטיים למאבק הזה - מנסיוני המניעים שלהם אינם פוליטיים ואם כבר עז יש להם הערכה וסימפטיה אלינו הרבה מעבר לממוצע העולמי. לגבי הקמפיין - אני יכול להציע לך לשלוח מכתב לשגרירות קפריסין,עבור הנספח המסחרי. אני חושב שכדאי להמתין לשובו של צור שאני מקווה שיסכים לרכז הנושא, בסופו של דבר הגזרות הללו התקבלו בדרג די בכיר.

מאבק באגרות...

הדרך הטובה ביותר כרגע (עד שהגורמים ידברו עם הגורמים) היא פשוט לא להגיע לקפריסין. אני מניח שזה לא יותר מדי קשה כיוון שהאגרות האלו מקשות מאוד לממן את הטיסה שבמאילה יקרה. הדבר החשוב הוא להבהיר לשלטונות שהסיבה שאנחנו לא מגיעים היא בגלל האגרות. ואם לא... תמיד יש את רודוס. הבוננזה יכולה להגיע לשם ב4 שעות, מעניין בכמה יכול המוני.

רודוס VS טרודוס

ארז שלום! גם ליוונים יש לפעמים "שטיקים" משלהם - ידועים סיפורים על המתדלק הרשע ברודוס וגם נתקלנו באחיו בכרתים וגם הפקיעו מחירים באתונה אבל הכל כאין וכאפס כנגד אישיותה ויופיה של דימיטרה פקחית הטיסה מהאי קוס. בסה"כ גם הטרודוסאים רודוסאים. למה הבוננזה כזו איטית? - בטח חיברו את ההובס לדלת של הטרמינל..... המוני - כאשר הוא טס ,מראה 130 קשר. ד"א - האם התחלת פעילות טיסנאות בבית החדש?

hanani12

New member
לא הזכרתי שום מניע פוליטי

ואני מסכים שהאיש ברחוב (ואני מדגיש - האיש ברחוב) מאד שמח לקראתנו. הם פשוט לא רוצים את כאב הראש הכרוך באבטחת המטוסים שלנו ובאבטחה שלנו כל עוד אנו בשדה. הם מעונינים שלא להתמודד עם זה בכלל. לכן כל כך חשוב שאנחנו נגיב כדי שהם יבינו שזה מאד מפריע לנו. אני מסכים שקודם כל צריך להפסיק לטוס לשם ובמקביל להפציץ אותם במכתבים אני אשתדל להגיע ישר למשרד התחבורה שלהם ולכתוב להם כמה אימיילים. אודיע כאן על התקדמות בנושא

מה זאת אומרת ?

האם האגרות האלו הן תעריפים מיוחדים לישראלים?! אם כך זו אפלייה על בסיס לאום.

גד יצחק

New member
אגרות בקפריסין

במידה ומישהו יכל לפרסם כמה ישלם טייס מקפריסין שינחת בנתב"ג עבור שרותי נחיתה חניה סוכן(לאופר או דומה) ואוטובוס אשמח לדעת. כאשר נסגרו השמיים לטיסים הפרטיים לקפריסין ופניתי ליודעי עניין בקפריסין הפנו אותי ל-NOTAM של LLBG והסתבר כי קיימת אותה הגבלה לטסים לישראל.כך שכדאי לאסוף מודיעין לפני יציאה למאבק החשוב הזה.

למעלה