האדום המושלם

4LeafClover

New member
האדום המושלם

היי, סקר קצרצר, איזה לק הוא הלק האדום המושלם שלכן? אני מחפשת בנרות לק אדום, שיהיה "האדום המושלם", ואחרי חיפוש מטורף באינטרנט, עדיין לא מצאתי! אז חשבתי שכל אחת תכתוב מהו האדום המושלם בשבילה (כולל חברות ישראליות ולא ישראליות) ואולי יום אחד אני אמצא את האדום המושלם בשבילי.
תודה מראש למי שתענה

danra

New member
../images/Emo99.gif זה הלק מס' 1 שלי, אבל....

הוא לא אדום, הוא כתום לגמרי..

4LeafClover

New member
נכון, גם לפי הסווטשים שמצאתי הוא די כתום

אבל אין ספק שהוא יפה :)

אביeג7

New member
נכון.. אבל בעיני הוא מדהים..

ואני מעדיפה אותו על פני אדום "קלאסי".

ענבל30

New member
08 של שיק ../images/Emo3.gif

אין לי הרבה אדומים - אני לא משתגעת על הצבע הזה... אבל יש משהו קלאסי ועל-זמני בלק אדום-אדום. אז האדום שאני בוחרת במקרה הזה הוא ה-08 של שיק. בערב החג עשיתי לסבתא שלי מניקור איתו וזה נראה מעולה גם עליה... מתאים לכל גיל, כנראה!
וקישור לסווטץ' ישן נושן מהבלוג שלי: http://20colordrops.blogspot.com/2009/08/chic-red-no-8-8.html

4LeafClover

New member
../images/Emo45.gif

עד עכשיו הכי אהבתי את זה מבין ההצעות בשרשור.
תודה!

DaisyDuke

New member
אני דווקא ממש לא אוהבת אותו

הוא לא יפה בעיניי, אולי בגלל הגוון עור שלי [מדיום כהה]. קניתי אותו וניסיתי על אצבע אחת ונרתעתי.

shark10

New member
אצלי זה חייב להיות:

lollipop של אסי. הוא אדום שלדעתי יחמיא להרבה גוונים של עור, הוא נמרח מעולה כמו רוב הלקים של אסי והוא פשוט מקסים...

תולי01

New member
יש שניים שאני מאוד אוהבת

Claret של סאלי הנסן (מס' 02) ו- Queen Of Hearts מקולקציית היהלומים של Essie גם הגרניום של אסי מוצלח בעיניי, אבל קחי בחשבון שכמו שכתבו לפניי, יש לו נטייה לכיוון הכתום. ומעל לכל, האדומים שאני ממש אוהבת (הם לא קלאסיים) הם Isla של זויה (שימר) ורובי פאמפס של צ'יינה גלייז (גליטר)

just in time

New member
את האמת הלק הכי אדום

שמצאתי היה בשוק D: אבל אני בטוחה שיש לchic וגם לjade יפים.

למעלה