האדם הוא מקצועו???????

goto

New member
האדם הוא מקצועו???????

הצורה שנהוגה בחברתנו להציג אנשים היא בסמיכות לעיסוקם המקצועי: דני הגנן, גילה- כלכלנית. למה שלא נציג את זולתנו ואת עצמנו עפ"י תכונות אופי, אשר מציגות אותנו במיוחד. בנוסף ניתן לשנות את התאו שנוסיף עפ"י התחושה שתהיה לנו ברגע שנעשה זאת. ההצעה שלי נובעת מהעובדה הפשוט שאנו נוהגים עם אנשים עפ"י תכונות הופי שנו שמקבלות ביטוי מזמן לזמן ולא מנהלים את חשבון הבנק או מטפלים לו בגינה כאשר נו פוגשים אותו (מלבד קשרים מקצועיים). בברכה אורן, אדם שמח

סליחה אתה רוצה לשמוע ברחוב ..

"הנה רבקה מכוערת" או "משה השמן" או "חן המגעילה " ועוד כל עוד נמשיך להציג את האנשים בשמם הפרטי ושם המשפחה זה יהיה יותר מכובד ויאה:) לאנשים נורמאלים שלא כמוני:) מיכל

goto

New member
אולי נשמע: מיכל הנחמדה....

או מיכל הספונטנית או אורן האוהב. אנימ לא רוצה שיקראו לי אורן הכלכלן. זה לא משקף את האשיות שלי ה....(לא כדאי לכם לשמוע...)

מחלל

New member
לאורן ../images/Emo9.gif

קודם כל סחתין על השמחה כבר מזמן לא נתקלתי במישהו שעדין לא שכח שיש שמחה בעולם וזה ממש מחמם לי את הלב אז תודה.בקשר לשאר לפי דעתי אנחנו אלה שבוחרים וזכאים לבחור על פי מה נגדיר את עצמנו ושיקפצו לנו הסטיגמות. שלך חנה גונן

דווקא אורן כלכלן נשמע ספץ ../images/Emo8.gif

אבל בחיים לא לא שמעתימשהו יותר אופטימי ממך:) ואם זה כל כך מפריע אז....אתה יכול לבקש מהם שיקראו לך אורן החמוד :) מיכל:)

goto

New member
אופטמיות כדרך חיים

תודה על התמיכה ברעיון וגם בהבט האישי. עבורי אופטמיות היא דרך חיים ואני שמח שקלטתם זאת. שלכם תהייה רק אהבה ושלום. אורן

למעלה