אחת הבעיות/טעויות בשיח הפוליטי של ימינו היא ההקצנה וההגזמה הפרועים. צדדים שמצהירים שאם הם יפסידו והצד השני ינצח, העולם הסתיים, הדמוקרטיה הגיעה לקיצה ושאר מרעין בישין. כמובן שזה מחורטט, מכל הכיוונים והצדדים. שום עולם לא יתמוטט גם לא אם ייבחר הצד שאני מתנגד לו.הוא נשיא ארצות הברית דונאלד טראמפ. הוא
קיבל כח אדיר כשמונה לנשיא והוא מנצל את
הכח הזה לרעה.
בשלב הזה, למזלינו, יצר רק משבר כלכלי
בעולם כולו כולל בארצו.
כל מדינות העולם מחשיבות את הכלכלה
כבסיס לכל ההצלחות הפוליטיות וכרגע
הכל מתרסק ולכן גם טראמפ לא יחזיק
מעמד זמן רב.
מה ? גם היטלר העלה מכסים על מוצרי יבוא ? גם היטלר נלחם נגד פיראטים ( כמו החותים ) שחסמו נתיבי שייט בין לאומיים ?הוא זקן חולה, פסיכופט, מגלומן
כך שלא מעניין אותו מה הוא ישאיר אחריו
הוא יכול להמשיך עם החלטות כאלו עוד 3.5 שנים
היטלר אחד עשה אותו הדבר לעולם לפני 80 שנה.
ב3 החודשים האחרונים טראמפ אמר שהוא רוצה לכבוש או לתקוף את גרינלנד, פנמה , קנדה , תימן , אירן , לבנון ועוד כמה.מה ? גם היטלר העלה מכסים על מוצרי יבוא ? גם היטלר נלחם נגד פיראטים ( כמו החותים ) שחסמו נתיבי שייט בין לאומיים ?
אשמח אם טראמפ יכבוש את תימן איראן ולבנון , עם קנדה וגרינלנד פנמה לא איכפת לי.ב3 החודשים האחרונים טראמפ אמר שהוא רוצה לכבוש או לתקוף את גרינלנד, פנמה , קנדה , תימן , אירן , לבנון ועוד כמה.
עוד אחד קופץ מבלי להבין כלום ושום דברטראמפ צודק וגם הכלכלנים.
הטלת מכסים רעה לכלכלה טובה להכנסות של מישרד האוצר האמריקאי.
המיסים מקיימים את המדינה וגם מזיקים לכלכלה בו זמנית.
טראמפ בסדר. השמאלנים הם אלו שהשתגעו.עוד אחד קופץ מבלי להבין כלום ושום דבר
לא רק בכלכלה אלא גם את השגעונות של טראמפ .
הוא מקווה שזה יעודד ייצור בארה"ב במקום בסין או במדינות זולות אחרות, חשיבתו לטטוח הרחוק ולא לטווח הקרוב כפי שאמריקקי ממוצע חושב, על התעשרות מהירה.עוד אחד קופץ מבלי להבין כלום ושום דבר
לא רק בכלכלה אלא גם את השגעונות של טראמפ .
אני משוכנע שטראמפ והתומכים בו לא לקחוטראמפ צודק וגם הכלכלנים.
הטלת מכסים רעה לכלכלה טובה להכנסות של מישרד האוצר האמריקאי.
המיסים מקיימים את המדינה וגם מזיקים לכלכלה בו זמנית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.