האדם והדינוסאורים יחד?

האדם והדינוסאורים יחד?

אינני אומר את דעתי על הממצאים הבאים. הכל מוזמנים לחוות דעתם על אבנים מצויירים מהיסטוריה עתיקה ולראות עליהם ציורי דינוסאורים ברורים. הנה כאן.

Charles Darwin

New member
א ז ה ר ה../images/Emo18.gif

האתר בקישור מעלי הוא של בריאתנים נוצרים. לא בדיוק האנשים הכי אמינים בעולם LOL.

כמובן שאסור להאמין בלי בדיקה,

אך סבור אני שמשפטים בודדים ללא הרבה מקורות לא משרתים את מטרתנו. מה שראיתי באתר היה תירוצים. מזכיר לי במקצת שני זקנים שטענו שהכינו את טביעות הרגלים של הביגפוט ואף התחפשו אליו ובכך הם מבקשים לבטל את כל העדויות לקיומו (אני אישית לא מאמין בקיומו, זוהי רק דוגמה). בכל מקרה, זו לא היתה הפרכה. ישנן דעות שונות בעיניין, מעט פחות מסוכמות. אגב, זו יכולה להיות מתיחה, אך זאת יאלצו להוכיח כי הכל חף מפשע עד שהורשע. אגב, הפרטים שבציורים נראים משורטטים לפרטים ובסגנון הילידים ה'עתיקים', כמדומני שלא היה מתאמץ הזייפן עד כדי כך כדי למכור את האבנים במרכולתו (היה זה הפיסיקאי שגילה את האבנים וחיפש אחריהם ולא הציעו לו אותן במחיר כלשהו).

s u p e r mind

New member
סוף סוף אתה מגיב לעניין.

היום בשעות בהן השמש תהיה בסוף מערב, נקיים על כך דיון נרחב יותר.

ofeking

New member
...

רואים שם אדם רוחב על דינוזאור מעופף= לא אפשרי- דינוזאור מעופף לא יכול להרים בן אדם לאוויר.

s u p e r mind

New member
אינני חושב כך.

נמצאו איורים של תרבויות עתיקות, אשר עלו במוזרותם מאלה אשר אנו דנים עליהם. אמנם ניתן ללמוד דבר מה מאופי הציורים עצמם, אך אני סמוך ובטוח שהטכניקה והחומרים ששימושו את האמנים + תפוצתם באזורים אחרים ותיארוכם, נותנת אינדיקציה טובה לגבי אמיתותם. במקרה המדובר, אמיתותם של האיורים הללו, מוטלת בספק, עקב כשלון במבחנים הביקורתיים (שמבוססים בין השאר גם על התנאים שציינתי).

amni

New member
אין שום משמעות לציורי דרקונים

בהרבה מיתולוגיות מופיעים "דרקונים" שהם צירופים מהדמיון של חלקי חיות שונים. למשל ראש של לטאה, גוף של סוס וזנב של דג. זה יצור דמיוני ולכן לא מעיד על כך שהייתה חיה כזו מעולם.

s u p e r mind

New member
אכן.

אך כאן הדרקונים מעט חריגים מציורים ואיורים סטנדרטיים; הם יותר דומים לדינוזאורים...

למעלה