../images/Emo6.gif
אז את משווה מחקרים מדעיים של פרופסורים לרפואה למה שאת זוכרת משיעורי טבע בכיתה ט... וואו. ועוד טוענת ש"משרד החינוך" יודע יותר טוב. מצחיק מאוד. ניסית לקרוא את הקישורים שהבאתי, או שאת מפחדת לראות כמה את טועה? חשבי בהגיון - ביערות איפה שאין בני אדם הטבע מתקיים טוב מאוד - הטבע לא צריך את האדם בשביל זה. יש מספיק טורפים שישמרו על האיזון. להיפך, האדם משנה את בעלי החיים שהוא אוכל, הופך אותם למוטציות, מרבה אותם באופן לא טבעי, מגדל אותם בצורה אכזרית (כן, כן - אכזרית! - ואם זה לא אכזרי בעיניך, למה שלא תגדלי ככה גם את הילדים שלך?) והורג אותם באכזריות. אין שום קשר בין גידול תעשייתי לבין שרשרת המזון. את מעלה את אותה טענה מגוחכת של אביך - אם בני אדם יהיו טבעונים יכחדו החיות. בע"ח שמגדלים הם מוטציה, הם לא צריכים להיות כאן בכלל. הם נעשו ע"י האדם ורובם סובלים מעצם זה שהם חיים (תרנגולות כבדות מידי לרגליהן, עטינים שנגררים עד הרצפה וכו'). קחי לדוגמה עורבים - לא אוכלים אותם ובכל זאת הם לא התרבו יותר מידי ולא נכחדו. ויש עוד המון דוגמאות כאלה. אז די להמציא תירוצים. אם האדם לא יגדל תרנגולות בצורה מסחרית לא תהיה כזאת כמות של אפרוחים שיושמדו בגלל שהם זכרים. כמו שאין יותר מידי זכרים של דרורים, נחליאלי, יונים וכו'. פעם בכל העולם שחורים היו נחשבים לתת-אדם ושימשו כעבדים. רק אחוז אפסי הבין שזה לא בסדר. דברים משתנים... (חוץ מזה ש%10 - לפחות, זה גודל כל הזמן - של צמחונים זה ממש לא אפסי) אף אחד לא מכריח אותי לאכול בשר, נכון. אני בעד "חיה ותן לחיות", רק שזה צריך להיות תקף על כולם. אם את "תחיי ותתני לחיות (גם לבע"ח)" לא תהיה בעיה. אני גם לא תוקפת פה אף אחד שלא מתחיל עם הנושא. אם תקראי הודעות קודמות בפורום, תראי שאביך הוא זה שהתחיל את כל הוויכוחים בנושא הזה, כי כנראה שעמוק בפנים הוא יודע שמה שהוא עושה לא מוסרי. רק שכל פעם שמביאים לו עובדות ולינקים למחקרים הוא בורח, עד שהוא שוב חוזר (כמו הפעם תוך התחבאות מאחוריך) עם טענות שכבר הוכחו לו כלא נכונות.