האדם מוגדר כטורף על בשרשרת המוזון

האדם מוגדר כטורף על בשרשרת המוזון

http://www.ifeel.co.il/page/8680#1 כנסו לאתר זה ותמצאו הוכחות ליסוד כשאדם אוכל בשר והמתנגדים לא היו נוחכים בשיעור מדעים בכיתה ד" נא להציג אישורים מהרופא מביתו הקטנה של מגדל העיזים 77 בתודה מראש ביתו של מגדל העיזים 77

kabulkabul

New member
המילים "חווה" ו-"בוקר".......................

"חווה" היא האשה הראשונה - בת זוגו של "אדם"....והיא אכלה מן התפוח בעצת הנחש. איך התגלגל השם הזה ל"חווה-החקלאית"? . "בוקר" = המילה האת מתארת את זמן זריחת השמש והתחלה של יום חדש.....איך המילה "בוקר" במלרע (( אבל נכתבת באופן זהה) ניתנה ל"בוקרים"? האם ה"בוקרים" קשורים ל"בקרים"? - החשש - האם "כת הכפילים וקורבנות האדם" ... דאגה לכפל-לשון לצרכיה או שמדובר ב"צרוף מקרים"?

kabulkabul

New member
טובחים ב"תרנגל הודו, ((peru)) בגלל שמו...

לתרנגול הזה יש שם של "מדינה" ולכן - חייו מוקרבים למענה.... על ידי "כת הכפרות". בעוד שבישראל התאנגול הזה נטבח לטובת הודו - משמש ככפרה להודו....כך בברזיל הוא משמש לטובת "פרו" - בגלל שמו. גאוני?

kabulkabul

New member
דג "סלמון"....

רוצים הסבר על זה או שכבר הבנתם את "שיטת הכפרות הכיפורים קורבן אדם ודגה...("דגניה")

kabulkabul

New member
"תיקנים" ((ג"וקים)) ו="ואתיקאן"....

על אותו משקל - הואתיקן מקבל "הגנה קוסמית" בזכות הדברות התיקאנים ובזכות תעשיית התיקים

?

לפחות לגבי בוקר, המילה באה מן המילה בקר - BAKAR המקבילה למילה זהה שנהגית במלעיל בערבית ובעלת משמעות זהה, ובהגייה שונה במקצת, התפתחה ל ואקה הספרדית, בקר שימשה ככינוי לפרות בעוד שפות שמיות. הקשר לבוקר במלעיל =שחר הוא אסוציאציה פרטית שלך.

shroomann

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה

נראה שקשה לך לישון בלילה מרוב רגשות אשם... עד כדי כך שאתה שוב מעלה את הנושא. ועוד אחרי שבעצמך כתבת (וזה ציטוט!): "יש לכבד בקשתו של רונן מההודעה הקודמת , בו התבקשו הצדדים לא לדון בפורום הנל בעינינים כאלו" אני שמחה שגרמתי לך להבין שמה שאתה עושה זה לא בסדר. רק חבל שבמקום שינוי עצמי אתה מחפש תירוצים... אם היית קורא כמו שצריך את הכתבה שקישרת אליה (מתוך מגזין לילדים... כמה "מדעי" מצידך
), היית רואה שכתוב שם בפירוש שהאדם גורם לחוסר איזון בטבע. למען הסר ספק - חוסר איזון - לא טוב, לא טבעי, לא רצוי. ועוד משהו - במאמר ה"מדעי" שלך כתוב: "אז, בפעם הבאה שתראו חתול שותה חלב, פרה מְלַחֶכֶת עשב במרעה או כלב המתענג על עצם, חישבו עליהם כעל חוליות קטנות מתוך הפאזל העצום של שרשרות המזון בטבע." ראית פעם חתול (לא גור שיונק מאימו) שותה חלב בטבע? רק הקטע הזה מספיק כדי להבין שהמאמר הזה שהבאת מגוחך. * למקרה שלא הבנת: לא היה ויכוח אם האדם אוכל בשר או לא - הרי אם האדם לא היה אוכל בשר, מקדונלדס ודומיהם היו פושטים רגל. האדם עושה הרבה דברים רעים, כמו שאנו רואים כל יום בעיתונים. הויכוח הוא אם הרג ואכילת בע"ח זה בריא, נחוץ ומוסרי והתשובות הן: לא, לא, לא.

shroomann

New member
הנה מקורות יותר בוגרים ומדעיים

מהמגזין לילדים שהבאת: מתוך האתר של קופת החולים מכבי - "יתרונות הצמחונות - גוף הולך וגדל של עדויות מדעיות מציין כי תזונה צמחונית מזינה מציעה יתרונות של בריאות לעומת תזונה המכילה בשר ומזונות נוספים מן החי." האתר של PCRM (רופאים למען רפואה אחראית) מציע מידע רב על תזונה טבעונית, נזקי הבשר ומוצרים מהחי, מניעת סרטן וסכרת ועוד. PCRM מורכב ממוחים לרפואה מבתי חולים ואוניברסיטות שונות בעולם, הם מביאים הוכחות ומחקרים לכל דבר והמטרה העיקרית שלהם היא מניעת מחלות. קצת יותר מבוסס מהמגזין לילדים שלך, הייתי אומרת...

גברת שורמן נכבדה אני ביתו הגדולה של מגדל העיז

בשיעורי ביולוגיה בכיתה ט' לומדים של שרשרת המזון בהרחבה .שם למדתי בהרחבה שאם אחד מרצועות שרשרת המזון נופלת כול שרשרת המזון נופלת יחד איתה.ולכן למרות שהאדם הוא טורף על -כלומר ניזון מבשר ואף יצור אחר לא יכול ליזון מימנו מלבד תולעים למיניהם הוא חיוני לשרשרת המזון, שרשרת המזון לא יכולה להתקיים בלעדיו.שנית אם כל בני האדם היו ניזונים מצמחים אז החיות והבקר הניזונות מצמחים היו מתרבות בניגוד לחוקי הטבע ללא איזון מצד האדם דבר שהיה גורם להכחדת הצמחיה ולאחר מכן הבקר היה נכחד כתוצאה מכך.וכך הלאה ....אם את לא מבינה מה כתוב אל תאשימי אחרים שאינם מבינים אלה אם את מבינה יותר טוב ממשרד החינוך,כתבנו את ההודעה לאחר שגולש לפני כשלוש הודעות כתב לגבי האכזריות שמכובן ישירות למגדלים המיצרים תוצרת לכלל תושבי המדינה בעניין השמדת אפרוחים זכרים.למרות שרונן שרון ביקש לרדת מהנושא .דבר נוסף ידוע לך ששכנים רבים מאוד אינם סובלים קריאה של תרנגול הרשויות אינם מאשרים גידול זכרים העובדה שמגדלים 10 נקבות על זכר 1 מראה שאין צורך בעודפי זכרים שבוקעים .למרות זאת המוח שלכם אינו קולט למרות שאתם אחוז אפסי בעולם כולו והיתר צורכים בשר גם אנחנו נהנים מאכילת בשר ללא רגשות אשמה ויסורי מצפון כול פעם שמישהו כותב על תערובת או גידול בשר אתם תוקפים אותו כאילו שאתם איזה גזע נאור . מדוע את לא מזכירה את הגולש שכתב אכזריות הוא התכוון הרי למישהו ?אך ברור לי שגם את זה את לא מבינה !!!אף אחד לא מחייב אותך לאכול בשר את יכולה לישון טוב אנחנו יושנים טוב אל תדאגי לבריאותנו .עוד פעם מוכח לך שאת רואה רק מה שאת רוצה לראות ולקשר איך שאת רוצה ונוח לך .

חברים יקרים אני לא סתם מבקש לרדת מהנושא הנ"ל

משום שפה פורום חיות משק ולא פורום זכויות בעלי חיים, לכן אין כאן מקום לדיון זה, אני משתוקק למחוק שירשור זה משום שכבר דנו על זה והסכמנו שמפסיקים, ובמיוחד שפותח שירשור זה הסכים בעצמו... אנא הפסיקו בזאת. (בלי קשר שרוב מה שכתבתם מעוות וחסר משמעות במציאות, גילוי נאות אני בעל השכלה בביולוגיה חמש יחידות...)

shroomann

New member
היי, רונן

עניתי לה/לו לפני שראיתי שכתבת. אני יודעת שזה גם לא בסדר מצידי, אבל קשה לי להתאפק, בעיקר כשזה מכוון אלי. אני בעד שתמחק את השרשור הזה. אני לא מבינה למה מגדל עיזים בוחר לעלות זאת שוב ושוב... הוא מוזמן לפורום זכויות בע"ח או פורום צמחונים אם הוא רוצה להמשיך בזה.

shroomann

New member
../images/Emo6.gif

אז את משווה מחקרים מדעיים של פרופסורים לרפואה למה שאת זוכרת משיעורי טבע בכיתה ט... וואו. ועוד טוענת ש"משרד החינוך" יודע יותר טוב. מצחיק מאוד. ניסית לקרוא את הקישורים שהבאתי, או שאת מפחדת לראות כמה את טועה? חשבי בהגיון - ביערות איפה שאין בני אדם הטבע מתקיים טוב מאוד - הטבע לא צריך את האדם בשביל זה. יש מספיק טורפים שישמרו על האיזון. להיפך, האדם משנה את בעלי החיים שהוא אוכל, הופך אותם למוטציות, מרבה אותם באופן לא טבעי, מגדל אותם בצורה אכזרית (כן, כן - אכזרית! - ואם זה לא אכזרי בעיניך, למה שלא תגדלי ככה גם את הילדים שלך?) והורג אותם באכזריות. אין שום קשר בין גידול תעשייתי לבין שרשרת המזון. את מעלה את אותה טענה מגוחכת של אביך - אם בני אדם יהיו טבעונים יכחדו החיות. בע"ח שמגדלים הם מוטציה, הם לא צריכים להיות כאן בכלל. הם נעשו ע"י האדם ורובם סובלים מעצם זה שהם חיים (תרנגולות כבדות מידי לרגליהן, עטינים שנגררים עד הרצפה וכו'). קחי לדוגמה עורבים - לא אוכלים אותם ובכל זאת הם לא התרבו יותר מידי ולא נכחדו. ויש עוד המון דוגמאות כאלה. אז די להמציא תירוצים. אם האדם לא יגדל תרנגולות בצורה מסחרית לא תהיה כזאת כמות של אפרוחים שיושמדו בגלל שהם זכרים. כמו שאין יותר מידי זכרים של דרורים, נחליאלי, יונים וכו'. פעם בכל העולם שחורים היו נחשבים לתת-אדם ושימשו כעבדים. רק אחוז אפסי הבין שזה לא בסדר. דברים משתנים... (חוץ מזה ש%10 - לפחות, זה גודל כל הזמן - של צמחונים זה ממש לא אפסי) אף אחד לא מכריח אותי לאכול בשר, נכון. אני בעד "חיה ותן לחיות", רק שזה צריך להיות תקף על כולם. אם את "תחיי ותתני לחיות (גם לבע"ח)" לא תהיה בעיה. אני גם לא תוקפת פה אף אחד שלא מתחיל עם הנושא. אם תקראי הודעות קודמות בפורום, תראי שאביך הוא זה שהתחיל את כל הוויכוחים בנושא הזה, כי כנראה שעמוק בפנים הוא יודע שמה שהוא עושה לא מוסרי. רק שכל פעם שמביאים לו עובדות ולינקים למחקרים הוא בורח, עד שהוא שוב חוזר (כמו הפעם תוך התחבאות מאחוריך) עם טענות שכבר הוכחו לו כלא נכונות.

בואו אני אסכם את זה בכמה משפטים ונסגור את

השירשור: האדם הוא אוכל כל, למעשה במקור הוא בכלל אכל זרעים, אגוזים,חרקים,חיות קטנים לאיתים רחוקות, מספיק לראות את הצורת חיים של השימפנזים קרובי משפחתנו כדי לגלות את הרגלי האכילה של האדם, לפחות אדם כאשר הוא לא כזה שמשתמש באמצעים מודרנים (כזה שחי לפני עשרות אלפי שנים) למעשה האדם הוא רק חלק משרשרת המזון ולא מרכיב חשוב, הוא גם היה מזון לחיות טורפות. מה שהוא כיום ומה שבני האדם אוכלים כיום אין כל קשר לצורת החיים שהוא בכלל אמור היה לחיות, אכילת בשר לא לגמרי מזיקה לבני האדם, ז"א כל עוד מדובר בבעלי חיים קטנים, אבל אכילה מופרזת מזה בהחלט מזיקה, בכל מקרה אני סוגר את השירשור הזה וכל הודעה נוספת תמחק, תודה ושבוע טוב.

למעלה