האדם מחפש משמעות

האדם מחפש משמעות

בטח כולכם נתקלתם בספר הזה בשלב זה או אחר בחייכם. פעם אחרונה שקראתי אותו היתה לפני 20 שנה... ועכשיו בעקבות זה שנתקלתי בו בכמה מאמרים על אימון התחלתי לקרוא אותו שוב. איזו התרגשות. הספר פשוט מרתק. לא להאמין אבל דווקא בספר הזה שמדבר על תקופה השואה (וכתוב בצורה מיושנת נורא - לפחות העותק שלי) הונחו חלק מהיסודות היותר חשובים של תחום האימון (וגם של הפסיכולוגיה החיובית). אני פשוט נפעמת מהספר. אז קודם כל ממליצה בחום לכל מי שלא קרא לאחרונה. ובנוסף אשמח מאוד אם בא למישהו לשתף בחווית הקריאה שלו.

רויתית

New member
האדם מחפש משמעות

וואללה ? קראתי אותו כשהייתי בת 17 אולי .. זוכרת שנתן לי הרבה כוחות , לא זוכרת מה בדיוק קראתי. לקרוא שוב ?? יש הרבה דברים קשים שם לא ?? אני למתאמנים שלי מנסה להחדיר הומור , יצירתיות .. שמחה .. אני

גם אני נרתעת מספרים על השואה

למרות שבגיל ההתבגרות קראתי אותם בהמוניהם... בכל מקרה ממש שווה קריאה חוזרת. הומור כמעט שלא תמצאי שם. יצירתיות קצת יותר. שמחה גם יש. אבל יש בעיקר תובנות מעוררות השראה וחיבור למקום כל כך אופטימי שזה אכן קונטרסט גמור למקום ממנו הספר נכתב. לפי דעתי זו קריאה מרתקת ומעשירה. אגב, אם תמצאי גירסא חדשה יותר אז עדיף, לי יש גרסא מלפני 25 שנה והשפה קצת מעיקה.

למעלה