האדמות חדשות

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
האדמות חדשות

האדמות הפעם הם :

noamlah - ראיתי שהצטרפת לאחרונה לפורום , לא יודעת אם היית סמוי או לא אבל אהבתי שהתגובות לעניין , לא פוגעניות באף משתמש ואפילו הבעת את דעתך בנושאים רבים ושיתפת את הגולשים ובכך נתת לנו הזדמנות להכיר אותך , LIKE! על כן התחדש בהאדמה
גברת ע - ראיתי שהצטרפת לאחרונה לפורום, לא יודעת אם היית סמויה או לא אבל אהבתי שהתגובות לעניין , לא פוגעניות באף משתמש ואפילו הבעת דעה והשתתפת בעניינים החברים ושיתפת את הגולשים וקיבלנו הזדמנות קצרה להכיר אותך LIKE! על כן התחדשת בהאדמה
נוגע בך במילים - אתה תמיד משתדל לענות לאנשים בצורה יפה,מכובדת,נאה ואף להשתתף בסקרים החברתיים עד כמה שראיתי , על כן התחדשת בהאדמה הראשונה שלך,

Skar FaSe - האדמתי מסיבה אחת , אני ראיתי שלאחרונה השתדלת להיות יותר מעורב חברתית עם הגולשים גם על הא ודא (בשרשורי הOFF) וגם כשכתבת שרשורים לא פגעת בצורה נחרצת בגולשים אחרים (בניגוד לעבר) ראיתי שמאוד מאוד השתדלת לא להעליב גולשים אחרים גם כאשר נתנו לך תגובות שלא לטעמך , על זה אני גאה בך ואני נותנת לך ח"ח...המשך כך על כן קיבלת האדמה

לכל הלא מעורים, למנהלים יש אופציה מה שנקרא "להאדים" גולש, דהיינו לצבוע את צבע המשתמש שלו בפורום המדובר בצבע אדום, בד"כ תכונה זו מוענקת לגולשים ותיקים ומוערכים בפורום. בפורום זה כדי לעודד קומונה חברתית ונעימה שכיף לנו לשוחח בה אחד עם השני ואולי בתקווה אפילו לפתח חברויות אמת (שמחוץ לפורום) אני מאדימה פעם בשבועיים מספר גולשים שבעיני עשו התקדמות אישית שאני הצלחתי לראות על גבי הפורום או כאלו שענו תשובות ממש מעניינות ונחמדות והיוו חלק קבוע ובסיס איתן בפורום.לכן לכולם יש זכות להשתתף ולקבל האדמה, כל שבועיים מתחלפים ולפעמים אנשים מקבלים כמה פעמים האדמות

גברת ע

New member
תודה

וכן הייתי סמויה, פשוט כי לא תמיד יש לי מה להגיב או לפעמים תגובות של אנשים לא נעימות ואין לי כח להתמודד עם זה (לא מבחינת התוכן אני לא מצפה שיסכימו איתו אלא צורת הגשת הדברים).
&nbsp
סופה נעימה לכולנו!

למעלה