האדמות חדשות!!
אתמול התבלבלתי קצת בכתיבת ההודעה אז מעלה מחדש
המואדמים הפעם הם :
ELLA1992 - אלה על האומץ לפתוח פינה משל עצמך קבלי פרגון גדול
אני מזמינה אותך לפינה שבועית של בדיחות או צחוקים שקשורים בינו לבינה משלך.. וחוץ מזה גם את משתתפת פעילה , עונה יפה, בכבוד , חברה נעימה לאחרים וכיף לי שאת פה
פרפרי האהבה - חברה טובה , עונה לכולם עונה כמעט לכל השרשורים!! אם לא לכולם ! זה מאוד משמח אותי ואני יודעת כמה שזה סיוט להגיב מהנייד ובכלל עם כל הפרסומות וגם עונה לעניין ומדברת יפה לחברים ויוצרת תחושה ואווירה של בית..תודה!
פילוסוף רוחני33 - עונה לכולם , משתתף בכל הפינות! כיף לי שאתה פה..ראיתי שאתה מפרסם שירים גם באהבה ורומנטיקה (נשמח לשמוע אותם גם פה אם תרגיש בנוח יום אחד..
)
sharopcookie - על פתיחת דיונים ומענה לכל המשתתפים ולקיחת חלק נכבד ופעיל בפורום הזה (ואני גם זוכרת שאת חדשה אצלנו) אז קל וחומר שמגיע לך האדמה ..
תודה ותמשיכי כך ..יישר כוח!!
מגיע לכם חבר'ה באמת..מכל הלב..
פעם בשבועיים אני בוחרת עד 5 גולשים שהיו הכי פעילים , משתתפים, עונים לחברים האחרים בכבוד ויצרו תחושה של תרבות דיון נעימה ואפילו "בית" חברתי -עד כמה שניתן לעשות כן במדיה חברתית והם מקבלים צבע אדום בשם שלהם בפורום הזה (בינו לבינה) למשך שבועיים
חושבים שיש לכם גם את זה? רוצים גם צבע אדום בשם? ענו לחברים האחרים , השתתפו בדיונים, קחו חלק פעיל בפורום -אם אתם רוצים אתם יותר ממוזמנים כמובן להעלות דיונים או פינות לשיקולכם ואולי תזכו גם אתם.
נ.ב - אין איסור שיהיה לבן אדם צבע אדום יותר מפעם אחת הרבה חברים פה קיבלו האדמה כמה וכמה פעמים ואני נוטה לחשוב שזה עדיין משמח וקצת נותן תחושה טובה וערך עצמי אפילו אם זה כמה פעמים.
אתמול התבלבלתי קצת בכתיבת ההודעה אז מעלה מחדש
המואדמים הפעם הם :
מגיע לכם חבר'ה באמת..מכל הלב..
פעם בשבועיים אני בוחרת עד 5 גולשים שהיו הכי פעילים , משתתפים, עונים לחברים האחרים בכבוד ויצרו תחושה של תרבות דיון נעימה ואפילו "בית" חברתי -עד כמה שניתן לעשות כן במדיה חברתית והם מקבלים צבע אדום בשם שלהם בפורום הזה (בינו לבינה) למשך שבועיים
חושבים שיש לכם גם את זה? רוצים גם צבע אדום בשם? ענו לחברים האחרים , השתתפו בדיונים, קחו חלק פעיל בפורום -אם אתם רוצים אתם יותר ממוזמנים כמובן להעלות דיונים או פינות לשיקולכם ואולי תזכו גם אתם.
נ.ב - אין איסור שיהיה לבן אדם צבע אדום יותר מפעם אחת הרבה חברים פה קיבלו האדמה כמה וכמה פעמים ואני נוטה לחשוב שזה עדיין משמח וקצת נותן תחושה טובה וערך עצמי אפילו אם זה כמה פעמים.