האדמות חדשות!!!!!

Shamy

New member
האדמות חדשות!!!!!

אז כמיטב המסורת האדמות הדו שבועיות של הפורום.

בלי להכביר במילים...המואדמים לשבועיים הבאים הינם :

אלי 27 נ - ראיתי שהצטרפת לפורום , כבר הגבת לאחרים ופירסת שרשור מעצמך ועוד בנושא מאוד טעון- מה שדורש המון המון אומץ ובמיוחד לצאת מבין הכלים אפילו בפורום..אתה בהחלט ברוך בואך בפורום על הצטרפותך לספינה..המשך כך! ענה בנועם לגולשים האחרים, השתתף בשרשורים באופן קבוע ואולי תואדם שוב מי יודע? ..
מפתחSOL - חדשה הצטרפת , מאחלת לך המון הצלחה -תודה על כל המענה לחברים האחרים בפורום , ההשתתפות והמענה בנועם לגולשים האחרים כמו כן אני יודעת שגם את פעילה בפורום אחרים והרי זה משובח בתפוז..יישר כך , עלי והצליחי!
*-מרקי-קקטוס-* כל הכבוד שאתה משתתף בדיונים , משתף בשירים (דבר שהוא לא קל לאף אחד) , מוכן להשתתף בפינה קבועה מה שדורש הרבה השקעה מזמנך ובהתנדבות -כל הכבוד לך! תודה רבה!
I SEE YOU1 - ראיתי שהצטרפת , וענית לכולם ויצאת מבין הכלים -זה מוערך וכל הכבוד לך כמובן! המשיכי כך ויישר כוח!

וכל הגולשים האחרים כמובן שעוזרים באופן קבוע לפורום להיות הפורום המדהים והכיפי שהוא תודה רבה! כולכם מאוד מוערכים אבל יש לי רק 5 מקומות להאדמה כל פעם ולכן כל שבועיים מתחלפים אבל אתם לא נשכחתם..המשיכו להפוך את הפורום שלנו למקום נעים וכיפי לבקר בו כל יום , לחדש,לקרוא ,לענות ולהיות מדיה חברתית KICK ASS כפי שאנחנו כרגע! תודה רבה לכולם ...אני מעריכה את כולכם והפורום לא היה מה שהוא אם לא הייתם גולשים , מגיבים , עונים ושאכפת לכם מהפורום ובכלל מהפלטרפומה הזו שנקראית תפוז!

בפינה זו מתקיימת רוטציה : כל שבועיים של עד 5 אנשים שענו הכי הרבה , עזרו הכי הרבה לגולשים אחרים והפכו את את הפורום לכיפי , מהנה , למקום שבו תרבות הדיון מוערכת ועשו את היום לאחרים ובעיקר היו..חברים טובים זה לזה.

רוצים להשתתף?
כל שעליכם לעשות הוא להיות גולש רשום של תפוז (לא אורח!) ולענות לאשכולות , לשרשורים , לחברים ולפרסם הודעות משלכם אם יש לכם מה לשאול או לשתף. רוצים לשתף במשהו כיפי ומיוחד סתם שקרה לכם היום שלא קשור לבינו לבינה? לשם כך יש לנו את שרשורי הOFF TOPIC היומיים ..בו תוכלו לשתף ולצרף דברים שקרו לכם סתם שאתם רוצים לשתף את כולם (כמו סרטון יוטיוב שעשה לכם את היום, שיר, נהג שעצבן אתכם , בוס שלא מבין אתכם או סתם דייט שלא הלך כ"כ טוב וביאס אתכם..זה המקום!)

ענו , השתתפו , נהלו דיונים ותוכלו גם אתם להנות מהאדמה

אם הואדמתי אני לא אואדם שוב?
בוודאי שלא! אנשים פה מואדמים כמה וכמה פעמים , אין הגבלה על מספר הפעמים שתוכלו לקבל האדמה.

אני מתבייש לכתוב...ולענות..מה עושים?
טובלים באש החיה ..עונים ורואים שהשד לא כ"כ נורא ! המזל הוא שבתפוז הפלטפורמה אנונימית!! אין פה שמות והזדהות כפי שיש בפייסבוק וזוהי הייחודיות של תפוז על פני המדיות החברתיות האחרות ולכן מומלץ וכדאי להגיב...וללא חשש!

יש לך טעות סופר

אם הואדמתי לא אואדם שוב? לא בוודאי שלא, אלא בוודאי שכן. זה מה שענית בהמשך שהוא כן יואדם.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
זה לא טעות..זה נקרא שלילה כפולה

אבל לכן למי שזה לא היה ברור כשמש הוספתי תיאור ברור יותר..

למעלה