האדמו"ר רבי יצחק ווזאנה משמיע מדונה

האדמו"ר רבי יצחק ווזאנה משמיע מדונה

הרשו לי להביע את דעתי על תוכניתו הביזארית של רבי יצחק ווזאנה זו התוכנית הכי הזוייה ששמעתי מימי...איך יתכן שרב בישראל משמיע שירי זימה בכיכובם של מדונה ושאר ירקות. לווזאנה מתאים יותר לשדר בתחנת הרדיו הדתית רדיו קול חי ולא באמצע הדרך ועודהתוכנית עם שיריי היפ הופ וכו... מה עוד שפולחן האישיות של רבי ווזאנה מרקיע שחקים. כל התוכנית רוויה בגינגלים עם מחמאות עצמיות לווזאנה... רבי יצחק ווזאנה.... אני זוכרת אותך כיורם ווזאנה ברדיו 99 ומאוד אהבתי לשלמוע אותך והית גדול....ההבדל שהוא שהכיפה היחידה שלך היתה מתחת לחגורה..... ןלכן כרב וכדתי תמצא לעצמך מסגרת ראויה ואל תהיה פטאתי להשמיע את סאבלימינאל ומדונה כשצציות מעטרות את מכנסיך...

מכיוון שאיש בדעתו יחייה

אני לא חושב שזה במקום - להעביר ביקורת על יורם ואזאנה ועל בחירותיו. אם הוא היה רוצה לשדר תכנית דת - הוא לא היה משדר ברדיו 90 אפ אמ. לדעתי האישית - זה רק עושה טוב שבחור דתי פתוח להשמיע ולשמוע שירים של מדונה וסאבלימינל.. זה מראה שהעורך הוא באמת עורך מוסיקה - ולא משדר רק את האידיאולוגיה שלו.. אף אחד לא מחייב אותך לשמוע את התכנית הזאת. אני זוכר את יורם ואזאנה עוד בתקופה שדנה אינטרנשיונל הקליטה את שני האלבומים הראשונים שלה (והאי פי) באיי אמ פי, כשיורם עבד שם - מדובר בבחור מוכשר מאוד. שכל הכבוד לו שיודע להפריד בין האידיאולוגיה האישית שלו - לחומר שהוא בוחר לשדר למאזינים. ואם הוא מצליח לשלב את זה עם הדת שלו ? אני לא רואה את סתירה, הוא לא חייב ללכת לאף קיצוניות. מלבד זאת - נעה ירון - כשהייתה בתחילת התהליכים של החזרה בתשובה - עדיין קצת הגישה בערוץ הילדים, וגם אורי זהר עשה קצת טלוויזיה, ואפילו מספר תכנית של "זה הסוד שלי" הוא הגיש עם ציציות בחוץ, וכל אחד מחליט בשלב שלו מתי לראות את ה"סתירה" ולהפסיק. אם בכלל.. או שזה פשוט מצב זמני בחזרה בתשובה שלו - או שהוא מאמין שלא כל דבר זה שחור או לבן בדת...אין לי מושג מה הדרך שלו - אבל מה שבטוח - שאין שום הצדקה לבוא אליו בטענות על החומר שהוא משדר. אפשר לראות את זה גם ככה..

למעלה