האהאמת מאחורי תשדירי התעמולה של השמאל.

nirkabalo

New member
האהאמת מאחורי תשדירי התעמולה של השמאל.

חבל ששידורי התעמולה של הליכוד לא מראים מי באמת הכניס אותנו ללבנון: הלא הוא המחבל יאסר ערפאת שהיה ועדיין גדול שונאי ישראל ב-40 שנה האחרונות. חבל ששידורי התעמולה לא מראים מי נותן היום לערפאת יד ואומר לו מתי כן צריך לעשות פיגועים ומתי לא (דרך אגב - על פי שמעון פרס עכשיו זה לא הזמן לפיגועים...). חבל ששידורי התעמולה לא אומרים בתגובה לתשדירי השמאל:``כל מה שאתם אומרים -נכון!`` ``אם צריך לכבוש את בית ג`אלה,כדי שהילדים בגילה ישנו בשקט-נעשה זאת!`` ``אם צריך להבהיר לפלשתינים ע``י תגובה צבאית קשה ,שמעשיהם לא מקובלים ,על פי שום נורמות של התנהגות - נעשה זאת!`` ``מלחמת לבנון הייתה מהמוצדקות משום שלפניה נרצחו אזרחים ובתוכם ילדים ,נשים , זקנים ושאר חפים מפשע - אריק שרון לקח על עצמו את האחריות לתקן את המצב הנורא הזה והביא לכך שהצבא עשה את המוטל עליו, הגן על ישובי הצפון והביא להפסקת ההחדירות לתחומי הישובים.`` ``אם ישנה הסתה בילתי פוסקת מצד העיתונות הרשמית והפחות רישמית במצריים , והנשיא מובארק לא עושה דבר , אלא ממציא כל הזמן ``מרגל`` ישראלי חדש - הוא לא ידידותי (וזה בלשון המעטה...) לנו ואל לנו לרוץ אליו כאל סמכות מפשרת בינינו לבין הפלסתינים.`` לכן ,צריך הליכוד להראות את האמת שהביאה את אריק שרון ,לומר ולבצע את כל הדברים הללו, שהשמאל הקיצוני והעיוור לא מכיר בגדולתם!

sanlee

New member
צודקת ועוד איך צודקת.!!

כמי שהשתתף במילחמה ההיא לכל אורכה כאיש מילואים , ביחידה שהובילה את המהלכים מתחילת המלחמה ועד סופה . אני מצדיק לחלוטין עם הסיבה לפתיחתה. מאחר ובאותה תקופה עבדתי באזור ק``ש, וראיתי את הסבל הרב של אותם תושבים שניפגעו מנפילות הקטיושות על בתיהם . אל אף שלא גרתי במקום .העם הזה צריך לדעת שחייבת להיות ערבות הדדית בין תושביו . שאם לא נהיה תלויים אחד בשני נמצא את עצמנו תלויים אחד ליד השני. הכתבה מוקדשת לכל השבעים והנהנתנים מהמרכז ששככו לאן הם רצו במלחמת המפרץ

שרוף

New member
אני מחזק אתכם ואת האמת

רק חבל ששרון לא זורק את יועצי אחיתופל שלו ואומר לעם את האמת. יש לי כבר עכשיו הרגשה מחורבנת ששרון עושה חשבון לשמאל ועיי כך הוא משחק לידיים שלהם. השמאל חיסל את המשמעות של המשפט כל ישראל ערבים זה לזה. השמאל מחסל את כוח העמידה של העם הזה עיי סילוף האמת שקרים ודיסאינפורמציה.

למעלה